Top 10 Situs kasino Online Bulgaria

Kasino janten fenomena saalam dunya, kalayan casinos mewah sareng mewah anu muncul di sadaya penjuru dunya, sareng anu henteu nganggo Bulgaria, anu nguntungkeun tina wisatawan banjir ka nagara Éropa wétan kusabab tingkat tukeur pikeun nyobian leungeunna dina tabel premium di ibukota nagara sareng kota gedé. Ieu sababaraha saran anu kami karasa aya sababaraha casinos Bulgaria pangsaéna.

Puncak 10 Situs kasino Online Bulgaria sareng bonus FRESH!

100% nepi ka € 200

payout 98.14%
Jumlah Bonus € 200

100% dugi ka £ 100 Slot

payout 99.12%
Jumlah Bonus £ 100

Kéngingkeun 1600 Bonus anjeun

payout 97.89%
Jumlah Bonus € 1600

300 € + Spins bébas

payout 97.80%
Jumlah Bonus € 300

100% nepi ka $ 400 + 200 Spins Gratis

payout 97.88%
Jumlah Bonus $400

77 Spins bébas + 100% dugi ka $ 200

payout 98.09%
Jumlah Bonus $200

$ 500 bonus on deposit munggaran + 225 spins bébas

payout 97.61%
Jumlah Bonus $500

Bonus dugi ka € 2000 + 200 Spins Gratis

payout 97.39%
Jumlah Bonus € 2000

20 Spins bébas + 200% dugi ka € 3000

payout 98.17%
Jumlah Bonus € 3000

150 Spins Gratis + $ 1000 Bonus Wilujeng sumping!

payout 97.42%
Jumlah Bonus $1000

100% Bonus nepi ka 500 € + Spins Tambahan!

payout 98.15%
Jumlah Bonus € 500



Ngeunaan Top 10 Situs kasino Online Bulgaria sareng bonus HUGE!

Judi online di Bulgaria: Kaayaan kaayaan ayeuna

Ikon bandéra BG Pasar judi online di Bulgaria parantos diatur. Kantos saprak taun 2008, nalika panerapan ngeunaan judi diropéa pikeun cocog ka pedoman Éropa, nagara parantos périodik ngamutahirkeun hukum-hukum pikeun ngajantenkeun pasar langkung pikaresepeun pikeun nami-nami ageung dina industri. Duanana casinos online sareng tohan olahraga sah di Bulgaria, sareng pamaén ngagaduhan seueur milih ti. Komisi Garawangi Propinsi mangrupikeun otoritas anu ngatur sagala urusan judi di nagara sareng langsung dikuasa ka Keuangan Keuangan. Hukum Judi Pertama anu diadopsi dina taun 2008 parantos dikuatkeun dimimitian ku taun 2012. Nanging, tingkat perpajakan langit-luhur, tetep kalolobaan pamaén gedé.

Ngabubaran pajak saeutik dina taun 2013 ngajantenkeun Bulgaria janten pasar anu pikaresepeun pikeun duanana casinos online lokal sareng internasional, wiBulgarian bandéra SVGth lisénsi judi online anu dikaluarkeun pikeun duanana operator sareng panyadia kaulinan. Antawisna ieu, Téhnologi kasino sareng EGT mangrupikeun merek lokal anu tiasa ngadamel nami dirina dina industri panyadia, nyayogikeun kaulinan kasino pikeun lingkungan online online sareng offline di Éropah.

Naha aya operator anu dilisensikeun?

kasino anu dilisensikeun, aya. Ayeuna, perusahaan anu aya di daérah atanapi nagara EU sanésna tiasa ngalamar lisénsi judi online Bulgaria. Pikeun nerapkeun lisénsi, aya pajak tetep BGN 100,000, sareng operator anu nampi lisénsi 10 taun kedah mayar pajak 20% kanggo pendapatan kaulinan kasar (GGR). Bari pikeun judi online, aya ngan ukur hiji jenis lisénsi, nalika ngobrol ngeunaan kagiatan dumasar tanah-, unggal produk judi ngagaduhan lisénsi sorangan. Operator anu badé nawiskeun sababaraha jinis kagiatan judi kedah ngala sareng mayar biaya aplikasi pikeun unggal operasi.

Komisi Perjudian State nunjukkeun perlakuan anu parah ka operator anu henteu dibéré lisénsi anu masih badé ngatasi pamaén Bulgaria. Daptar hideung aya di tempat saprak hukum judi diropéa, sareng daptarna langkung ageung sareng ageung unggal bulan. Teu aya perusahaan anu nambihan dina blacklist anu tiasa nampi lisénsi. Ogé, ningali hal tina sudut pandang pamaén, umurna sah pikeun judi di Bulgaria mangrupikeun 18, sareng sadaya peminat kasino kedah gumbira pikeun ngartos yén winnings tina online judi henteu didaptarkeun.

Kasino online di Bulgaria: Naon pilihan anjeun?

nguji-ikon-transDesli upaya Komisi Nagara Judi pikeun ngablokir operator tanpa lisénsi, sacara praktis mustahil pikeun pulisi internét. Éta naha aficionados kasino online di Bulgaria salawasna tiasa milih maén dina operator anu dilisensikeun lokal atanapi di situs internasional nampi warga Bulgaria. Ieu naon unggal kategori dibawa ka tabél sareng cara mastikeun anjeun salawasna meunang pangalaman anu endah.

Judi Hukum sareng Adat pikeun Pamaén Kasino Bulgaria

Kasino kedah dilisensikeun ti lembaga anu bergengsi, sapertos Curacao eGaming sareng Malta kaulinan Otoritas. Atanapi, anu paling terhormat di aranjeunna sadayana, nyaéta karajaan Inggris Komisi Garawangi. Tapi gaduh lisénsi anu saé teu cekap, kasino kedah mastikeun kaadilan kaulinan ku gawé bareng agén audisi bebas, sapertos TST Labs. Anjeun tiasa aman ngagunakeun luhur tangtosna pikeun casinos online Bulgaria tina daptar di luhur, anu ngagaduhan lisénsi anu sah sareng dimana anjeun tiasa maénkeun dina istilah aman sareng kaamanan dina terbatas Bulgaria.

Daptar Online Kasino Bulgaria Online

Ayeuna, waktuna pikeun nempo daptar ieu dina polah: Urang ngangkat luhur casinos online Bulgaria pikeun anjeun sareng didaptarkeun di handap. Catet yén sababaraha situs ieu dioperasikeun ku perusahaan anu aya di luar nagara tapi aranjeunna tetep nampi anggota Bulgaria sareng nyumponan kriteria sadayana anu didaptarkeun di luhur. Pikeun maén kasino Bulgaria roulette online atanapi kasino Bulgaria online poker kaulinan, salaku conto, ieu bakal janten pilihan anu pangsaéna anjeun tiasa mendakan. Pilih salah sahiji sareng mimitian nyobian tuah: Kami ngajamin yén anjeun moal kuciwa pangalaman ieu. Pikeun milarian langkung seueur ngeunaan online judi di Bulgaria sareng tip judi khusus pikeun pamaén Bulgaria, tetep maca. Oh na hiji deui hal: Nalika maén kasino Bulgaria kaulinan roulette online sapertos kitu, ulah hilap maca rinci petunjuk game urang. Salaku conto, urang gaduh pituduh anu saé baccarat.

Naha Situs Kasino Bulgaria Online Hukum?

Atanapi, naha kasino online sah di Bulgaria? Sakumaha anu didadarkeun di luhur, Bulgaria mangrupikeun nagara anu ngamungkinkeun judi online. Kusabab 2018, sagala jinis judi sah di nagara ieu: Kasino Online, tohan olahraga, lotre, sareng tohan olahraga implengan. Salami anjeun nampi lisénsi ti Komisi Garawangsa State (Keuangan Keuangan) anjeun hade indit. Sumawona, anjeun henteu kedah janten warga nagara Bulgaria: Anjeun tiasa nyetél toko di Malta, contona, sareng tetep nampi lisénsi ieu. Biaya ijin aya antara 20.000 sareng 100.000 LEV, sahingga henteu mahal teuing.

Sora saé, henteu? Tapi operator gedé di industri ieu tetep henteu ngagaduhan operasi lokal di nagara ieu. Aya dua alesan utama ieu:

Upami ngalamar sanes warga Bulgaria, anjeunna kedah ngagaduhan investasi di nagara anu meujeuhna 10.000.000 EUR sareng padamelan 500 urang.
Sadaya pelamar kedah masihan 20% panghasilanna salaku pajeg.
Tingkat pajak henteu leres pisan, saleresna, ampir ampir ka luar pulo. Tapi, sarat pikeun investasi pikeun perusahaan asing mangrupikeun pambébasan. Dasarna, pamaréntah Bulgaria nyebatkeun "Anjeun tiasa nempatkeun markas anjeun di pulo luar pesisir - kuring henteu paduli. Tapi upami anjeun hoyong lisénsi ieu, anjeun kedah nambut investasi di nagara abdi. ” Hal ieu, teu aya seueur operator di luar sana anu daék ngadamel investasi nanaon ieu, 10 juta Euros mangrupikeun "artos ageung". Ku sabab éta, ayeuna casinos online lokal di Bulgaria dioprasikeun ku usaha lokal wungkul. Nanging, kaayaan éta henteu hadé: Sababaraha merek gedé badé lebet kana pasar Bulgaria, anu bakal disebatkeun di handap ieu. Sumawona, henteu aya larangan atanapi nyensor dina situs judi lepas pantai, pamaén Bulgaria bebas milari dina situs anu dipikahoyong.

Top 10 Situs kasino Online Bulgaria diropéa: Juni 8, 2020 Author: Damon

Daptar eusi

Bonus patali:

lotus hideung euweuh deposit bonus april 2020