Brush Up Dina Jacks Atawa Pidéo Pokimologi Pidéo Pidéo

0 Komentar

Jacks atawa Leuwih alus mangrupa saurang pamaén pidéer pidéo kasohor tunggal anu populér. Funta damel maénkeun na mangrupakeun cara anu saé pikeun diajar kumaha carana maén poker jeung naon anu terminologi digunakeun dina kaulinan poker dasar.

Lumar Nilai Hand Minimum

Leungeun pangdawis anu anjeun tiasa gaduh tanpa kudu miceun sagalana mangrupikeun kartu High. Ieu nujul kana kartu A, J, K atanapi Q anu cocog.

Ti dieu, Anjeun berpotensi tiasa nganggo pasangan anu parantos, aya pasangan low sareng luhur, sareng ieu mangrupakeun kombinasi paling dasar tina kartu unggul, dua kartu kalayan nilai anu cocog, nyaéta dua 7's atanapi dua Q's. Tilu jenis salah saurang lengkah salajengna, dimana aya panangan kartu 3 anu cocog.

Ngalihkeun Kana Gear Tinggi

Lamun aya ka nilai nilai luhur, hartina terminologi poker jadi saeutik leuwih kompleks sahingga meunang pens sareng kertas kaluar! The Straight nyaéta leungeun diwangun ku kartu 5 anu wilanganana padeukeut.

A lempeng tiasa Inside Lempeng lamun anjeun leungit kartu dina tengah lempeng, contona kartu anjeun nomer 4,5,7,8 jeung anjeun leungit 6. Anjeun ogé tiasa kénging Di luar Sempat di mana anjeun gaduh leungeun sareng 5,6,7,8 anjeun leungit atanapi 4 atanapi 9.

Sisi séjén leungeun Lempeng teh Flush. Ieu dimana anjeun gaduh lima kartu anu sadayana bagikeun sami sareng maksudna, sadayana mangrupikeun unggal hate atanapi sadaya klub.

Dua syarat ieu digabungkeun dina Straight Flush, ieu kartu 5 dina urutan padeukeut sareng sadaya kartu na bagikeun jas sami.

Nilai Jackpot Hand

Leungeun panganganna dina Jacks atanapi Better nyaéta, sapertos dina sadaya poker games, The Royal Flush. Leungeun ieu diwangun ku 10, J, Q, K sareng A ti jas anu sami.

Sejen panangan nilai tinggi nyaéta Full House. Leungeun ieu diwangun ku tilu jenis ogé pasangan pasangan tunggal.

The Next Lengkah

Ieu daptar terminologi pikeun Jacks atanapi Better nyertakeun dasar, tapi ogé périoda poker séjénna anjeun tiasa nampi langkung seueur terminologi anu ngarujuk kana sagala rupa tahapan pamagihan, jumlah kartu masarakat anu di-tabél sareng langkung deui.

Daptar ieu kedah ngiringan anjeun kana dasar terminologi poker, tapi aya sakabeh dunya poker kaluar aya ngajajah.

Spin Palace No Deposit Kasino Bonus >>


sumber: spinpalace.com
Brush Up Dina Jacks Atawa Pidéo Pokimologi Pidéo Pidéo diropéa: Juni 18, 2019 Author: Damon