prajurit Britania ngéléhkeun Dunya Rékam £ 13,213,838.68

0 Komentar

Tarohan 25p janten win 13 juta. Sigana luar biasa, tapi éta pisan anu kajantenan nalika Jon Heywood muterkeun roda dina salah sahiji slot jackpot kutang urang. 

Prajurit Inggris ti Cheshire, Inggris, ngarobah hirupna ku meunang Rékam Dunya. Sareng pertandingan anu anjeunna pilih pikeun maénkeun éta anu kami pikaresep Slot Mega Moolah

Kemenangan nyandak Heywood ku reuwas lengkep. Saur anjeunna: "Kuring henteu percanten yén kuring bakal menang sadayana artos ieu nalika éta - sareng éta masih henteu tilelep."

Warta anu hadé nyaéta jackpot bakal terus tumuh dugi ka dimeunangkeun deui. Naha anjeun tiasa kéngingkeun kemenangan ageung salajengna?

prajurit Britania ngéléhkeun Dunya Rékam £ 13,213,838.68 diropéa: Juni 4, 2019 Author: Damon