prajurit Britania ngéléhkeun Dunya Rékam £ 13,213,838.68

0 Komentar

Tarohan 25p jadi win win £ 13. Sigana rongkah, tapi éta kahayang anu lumangsung lamun Jon Heywood dipintalkeun ka bobot ka salah sahiji slot jackpot kutang urang.

Soldier Britania ti Cheshire, Inggris, ngarobah hirupna ku World Record win. Sareng buruan anu anjeunna dipilih pikeun maénkeun éta kami populér Slot Mega Moolah.

Meunang meunang Heywood ku reuwas lengkep. Anjeunna ngadawuh: "Kuring teu bisa yakin yén kuring meunang sagala duit dina waktos - salami teu acan diangkut."

Warta anu sanésna jekpot bakal terus nambahan dugi ka dimeunangkeun deui. Bisa Anjeun nyandak imah win badag badag?

prajurit Britania ngéléhkeun Dunya Rékam £ 13,213,838.68 diropéa: Juni 4, 2019 Author: Damon