Bitcoins sareng MGA

0 Komentar

Bitcoins aya dina béja pisan anyar, sareng hiji sorotan kana maling ngaliwatan hacking, ubar terlarang ubar na senjata api anu keur di-pitulung ku mata uang online ieu ogé pasualan sakurilingna anu nimukeun itungan éta.

Kurang dilaporkeun dilaporkeun, kumaha oge dina kagunaan sareng popularitas mata uang Bitcoin. Ayeuna usaha di AS jeung UK geus beuki pisan dibuka pikeun ngagunakeun alat-alat dina mata uang ieu, sareng anu malah Amerika parusahaan, Dunkin 'donat ngarojong masarakat awam mata uang éta.

Naon Anu Bitcoins?

Pikeun nganggo harti buku buku, Bitcoin nyaéta hiji wujud digital anu henteu teratur. Geus jadi wujud pamayaran online, tapi mimiti meunang kasohor nyebar nalika diémbarkeun salaku alat tukeur pilihan pikeun para padagang di tempat di online pasar anu disebut Sutra Jalan. Tempat-pasar ieu mangrupikeun gambar anu cukup ramé pisan sabab artos dipaké pikeun dagang boh ubar ilégal oge senjata api sareng komoditi séjén haram.

Naha The Kahoream Pikeun Ngadopsi Mata Artos Crypto?

Salah sahiji kahariwang anu paling gedé pisan tina pamaréntah sareng bisnis téh salah sahiji kecap anu henteu teratur. Bitcoins teu dihijikeun ka komoditi khusus supados ngahasilkeun nilai teoritisna. Contona nilai Dolar kasebut dihijikeun kana kakuatan ékonomi Amérika, rékaman kiridit sareng debit, anu emas cadangan anu nyadangkeun mata uang éta sareng sababaraha faktor séjén. Bitcoins di sisi séjén anu cukup volatil sarta sanggup rentan kana rupa-rupa serangan online, hacks sareng fluctuations.

Naon Kaayaan Mantenan Ayeuna?

Kajadiananana aya antara Badan Gaming Balangan, Bank Séntral Malta, Otoritas Peuangan Malta Financial sareng Unit Analisis Keuangan Anak Keuangan ngeunaan kasinos crylami narima kripokurunaan ieu. Acan, nepi ka ayeuna ieu teu aya sacara resmi ditarima Bitcoins salaku lembut hukum.

Aya parantos ka 2016 di taun ka Bitcoin resmina bakal diakuan, tapi kunaon MGA ieu tohan dina nungguan sareng ningali pendekatan. Salami usaha nuturkeun aturan pajeg anu lumaku, Bitcoin tiasa dianggo kanggo transaksi, tapi sababaraha usaha ageung hoyong janten adaptor mimiti teuing.

Pikeun MGA, ditampa ti Bitcoins di kasino online dilisensikeun maranéhanana nyaéta pikeun ayeuna, sanés anu lumangsung. Interestingta kauninga kumaha ogé, yén maranéhna henteu acan ngiringan yén yén dina mangsa nu bakal datang, cryptocurrency ieu tiasa janten salah sahiji anu bakal diasupkeun kana daptar daptar anu éksténsif ngeunaan pilihan bankan dina panawaran.

Kodeu Jotpot Kota Online Kasino Bonus Kodeu >>

Déwan Sukabumi Online. Naha ayeuna!
sumber: jackpotcitycasino.com
Bitcoins sareng MGA diropéa: Juni 18, 2019 Author: Damon