Big Kasino Pemenang nu nyandak turun DPR

0 Komentar

Ngéléhkeun kasino sok thrill. Anjeun dibeulah. Anjeun ganda turun. Anjeun ngéléhkeun dealer éta. Anjeun maénkeun nomer na untung na roulette kabayang muterkeun bal. Anjeun gulung ka dadu sareng chip tihang.

Kanggo sabagéan ageung urang, wengi di kasino, atanapi sababaraha jam maén online, henteu bade ngarobah kahirupan urang. Kanggo sababaraha kitu, impian geus jadi leres. Di dieu aya lima pamaen anu kasohor mayar tina kasino.

#1. Manusa anu peupeus Bank

Perhatosan atanapi henteu, kalolobaan kasinos berbumbat nalika pamuter ngéléhkeun kakalian ageung atanapi gaduh catetan anu wengi di tabél. Meunang anu publisitas alus sarta bisa narik bisnis anyar. Tactta mangrupakeun taktik pamasaran, anu Kasino Monte Carlo bagja nganggo langkung ti 130 sababaraha taun ka pengker.

Dina Juli 1891, Charles Deville Wells indit ka Monte Carlo sareng £ 4,000 sareng peupeus kali 12 bank dina sési roulette sabelas jam. Bank ieu 'peupeus' lamun unggal chip dina tabél meunang.

Sumur netted langkung ti sajuta francs salami sési Marathon sarta balik opat bulan saatos sami anu sami. Teu aya anu terang kumaha Wells tumaros. Lohan na di antarana suksés tohan dina jumlah lima pikeun lima spins nu kontinyu sareng ngéléhkeun spin win tilas 23.

Lagu 'The Man Who Who Broke The Bank in Monte Carlo' kacatet taun saterusna ngeunaan cara unggul-Na.

#2. Ganda Turun

Kadangkala guludug ngalelepkeun dua kali - atanapi jepot Megabucks, upami ngaran anjeun Elmer Sherwin.

Henteu sugema sareng unggul $ 4.6 juta, dina 1989, dina yuswa 76, Elmer terus neraskeun slot sareng diganjar sakali deui sareng $ 21,147,947 jackpot 16 warsih saterusna.

Kunaon ayeuna berharga 92, Elmer ngiringan jepot kahareupna mimiti pikeun ngarambat dunya. Daptar LIPI nya éta lengkep. Tungtungna, anjeunna nganggo ngéléhkeun anyar pikeun ngarojong sabab alus tur nyetel kulawargana kanggo hirup.

#3. Ngajalankeun

Upami anjeun tilas win lamun aya pisan pikaseurieun pisan aranjeunna masihan éta ngaran, anjeun terang anjeun nyieun sajarah judi. Yunani Amerika Archie Karas nganggep tilas unggul salami genep bulan, ngarobih $ 50 kana $ 40 juta.

'Run' dimimitian pikeun Karas di Las Vegas. Anjeunna maén wates Razz sareng ngahurungkeun $ 50 ka $ 10,000. Teras asup kolam renang anu ku jalan na hustled bank gulung nepi ka $ 1.2 juta. Periode saterusna, di mana anjeunna ngiringan Binions sareng ngéléhkeun unggal pamaen luhur - amasing $ 17 juta. Tungtungna, onto craps dimana anjeunna muncak dina $ 40 juta. Anjeun tiasa baca tarim éta dina rekening bet di dieu.

#4. Sadaya Atawa Euweuh

Dupi anjeun tiasa disarecét kanggo nampilkeun sadayana kana spin tunggal? Dina 2005, Ashley Revell tuh. Anjeunna jual sakabéh barang khususna, diantarana baju dina tonggong, pikeun hiji spin tina kabayang roulette sareng bet dina beureum.

Tungtungna, Ashley ngarepkeun sareng dua kali wager $ 135,300 na nalika balna lepuk dina 7 beureum. Hiji awak televisi éta aya pikeun moto momen

#5. THE PAKEJ-MAN

Jigana legenda panggedéna tina judi nyaéta Kerry Packer. Pertanyaan média Australia nyaéta lauk paus pamungkas. Tips na nyayogikeun kana gajian croupier sareng anjeunna digatkeun pikeun nutup nutup Aspinalls kasino London di 1990.

Di Las Vegas, Texan anu diputer dina méja kaulinan anu rapih miharep hoyong ngaitang Packer sareng nyarios ka anjeunna 'Abdi oge pamuter badag. Abdi patut $ 100 juta '. Packer ngan ukur nyarios: "Upami anjeun leres hoyong maénkeun, abdi badé ngajantenkeun anjeun". Entong, Texan sareng sepi balik ka méja na.

Packer maénkeun jutaan. The kasinos miharep na bisnis tapi maranéhna terang ieu teh lalaki anu sacara harfiah bisa megatkeun bank.

Kasino.com Kodeu Bonus >>


sumber: casino.com
Big Kasino Pemenang nu nyandak turun DPR diropéa: Juni 18, 2019 Author: Damon