Buku pemula pikeun Stratégi Blackjack

0 Komentar

saencan blackjack, aya 'one-one', kaulinan nu asalna henteu dipikanyahona. Anjeun tiasa mendakan rujukan anu dicitak munggaran dina buku "Rinconete y Cortadillo", ku panulis Spanyol Miguel de Cervantes, anu ogé nulis "Don Quixote". Sigana Cervantes nyalira nya éta maen judi, jadi gampang ngartos kunaon sababaraha cheats digawé di Seville jadi karakter utama dongéng ieu. Carita pondok ieu, ditulis antara 1601 na 1602, ngakibatkeun yen dua puluh hiji (veintiuna dina basa Spanyol) dimaénkeun di Castile ti sahanteuna awal abad ka-17th.

Sakali dua puluh hiji ngagaduhan ka Amérika Sarikat, anu pusat maénkeun nambihan pamayaran bonus pikeun narik pamaén. Salah sahiji nyambung nyaéta panambulan sapuluh kanggo hiji leungeun nganggo anu sapuluh-ka-hiji ngajempolan tina spades tambah hiji deui hideung hideung (kana jack spades atanapi jack klub). Tangtosna, leungeun ieu kawanoh salaku "blackjack", sareng geura-giru nami janten digantelkeun sareng kaulinan, komo saatos aslina bonus sapuluh-to-hiji saheulaanan kaluar. Kanggo kaulinan kontemporer, ayeuna blackjack ngarujuk kana leungeun anu mana waé sareng ngajempolan tambah sapuluh atanapi raray kartu tina sagala jas atanapi warna.

Journal of the Amerika Asosiasi Statistis diterbitkeun 'Stratégi Optimum dina Blackjack', usaha mimiti anu mimiti sumping sareng strategi blackjack optimal nganggo matématika, dina Séptémber 1956. Buku anu kunaon Ed Thorp, 'Beat the Dealer' (1963) ogé dipangaruhan ku ieu publikasi.

Kiwari Blackjack online, sareng poker, mangrupa salah sahiji kaulinan kasino anu pang populerna anjeun bakal dipendakan dina lingkungan internét.

Online Blackjack: Tinjauan sareng nyetak

Salaku pemula, anjeun kedah terang yén pamaén bersaing dina waktosna, ngabandingkeun kartu ngalawan hiber anu. Anjeun tiasa mariksa kasalahan paling sering di blackjack online di ieu tulisan anu sanés.

Tujuan kaulinan kanggo ngéléhkeun dealer ku salah sahiji metodeu ieu:

- Skor titik 21 dina dua kartu pamuter munggaran (anu dipikanyaho salaku "blackjack" atanapi "natural"), tapi mun henteu aya dealer dina nyandak blackjack;

- Ngahontal a skor ahir nu ketukan ka dealer, tapi tampa kudu ngaleuwihan 21; atawa

- Ngidinan dealer pikeun ngagambar kartu sanés (mudahan) dugi ka leungeun maranéhna ngaleuwihan 21.

Saban pamuter dihareupeun dua kartu na bakal diirkeun atanapi kahandap numutkeun kasino sareng méja anu anjeun pilih. Nalika diputer di AS, dealer oge gaduh dua kartu anu didamel - biasana hiji raray ka luhur sareng beungeut anu disumputkeunna handap. (Tapi, dina blackjack online Europeanropa, dealer nampi ngan hiji kartu, nyanghareupan kana, sareng janten tarik ngan sakali ku saurang leungeun pamuter geus réngsé.)

Kartu nilai dua-sapuluh mangrupakeun nilai pip tradisional (2 - 10). Tina kartu 'raray', Jack, Ratu, sareng Prabu masing-masing sapuluh, sareng ngajempolan tiasa ditaksir boh di salah sahiji atawa sawelas. Janten naon anu patut sangan nyaéta total nilai rupi kartu. Pamaén tiasa ngagambar kartu tambahan pikeun ningkatkeun pananganna dina usaha ngahontal 21.

Sabaraha vérsi Blackjack Online didinya?

Pilihan blackjack pangilaharna nyaéta:

- switch Blackjack - Pamaén maénkeun dua kombinasi dua kartu sakaligus. Sareng di dieu, saurang pamaén tiasa milih pikeun ngabédkeun kartu kartu kadua di antara dua leungeun. Upami dealer ngahontal 22, lembut pamuter balik deui. Meansta hartina pamuter teu meunang (nu bakal kasus dina kaulinan dicoo ku aturan-standar), sareng ieu sacara efektif janten kaulinan digambar. Salaku tambahan, pamayaran pamayan kanggo blackjack aya dina babandingan 1: 1, sanes perbandingan 3: 2 anu bakal kasus dina kaulinan blackjack baku.

- Vegas strip - Variasi blackjack dicoo kalayan opat dék kartu. Hiji pamuter tiasa pamisah dua aces sakaligus tapi henteu tiasa ganda turun dina dua kartu. Sakali hiji pamuter misahkeun kartu, asuransi anu kabeungkeut. Saatos pamisah, pamuter tiasa ganda bet ngan lamun kartu na dua aces. Jumlahna 21 saatos pamisah henteu diitung salaku blackjack. Lamun pamaén dibeulah dua aces, aranjeunna nampi ngan hiji kartu tambahan. Henteu aya pilihan pikeun nampa kartu salajengna.

- Bantahan dua kali paparan - Di dieu, kartu nandakeun kasakaran eta bakal nyanghareupan-na, nu nambahan kaunggulan pamuter. Ku kituna aturan sanésna disaluyukeun pikeun ngimbangan: Pamaén tiasa ngagampedanana dina panyétén éta nalika dealer sareng blackjack ngan bakal mayar dina rasio 1: 1. A pamuter bisa dibeulah kartu ukur sakali.

- pasang sampurna: Ieu blackjack baku tambah opsi pikeun nempatkeun bet samping dina narima "pasangan sampurna". Pikeun meunang ieu, dua kartu mimiti pamuter kedah ngabentuk pasangan (contona dua sixes, dua puluhan jsb.). Hasil total naek lamun éta pasang sarua sareng warna anu sami sareng maksimal bakal dideukeutan upami kartu henteu tiasa nganggo pakéan identik.

Naon anu hampang sareng lemes tangan?

Sagala sisi anu ngajempolan asinna dina titik 11 katelah "leuleus", nu hartina leungeun kitu moal hungkul kana nyokot kartu anu sanés (sabab ajén ngajempolan bisa jadi hiji, sahingga panangan lajeng moal ngaleuwihan 21) . Upami teu kitu, panangan didadarkeun salaku "teuas", dina kasus anu salawasna salawasna résiko ngalakukeun kartu anu sanés tiasa ngaleungitkeun maksimum 21.

Sindungan ka Glosari blackjack online kami pikeun diajar ngeunaan istilah-istilah anu digunakeun anu dianggo nalika maénkeun kartu kaulinan seru ieu.

Naon pencét jeung nangtung hartosna?

- Pencét hartosna pikeun ménta dealer pikeun kartu anu sanés.

- Stand hartina pikeun 'lengket' atanapi henteu nyandak kartu anu sanés.

Aturan 17 lemes

Saban kaulinan meryogikeun aturan ngeunaan peryogi hungkul atanapi stander di 17 lemes. Ieu biasana ditingalikeun dina tabél sorangan. Dimana padagang kudu pencét 17 lemes, kode anu disingget nyaéta "H17". Sareng dimana variasi stand-on-soft-17 digunakeun, kode anu disingget nyaeta "S17". Pindah ti hungkul "H17" kanggo "S17" bakal nguntungkeun pamaén, sabalikna anu ngabantuan imah.

Naon ganda sareng beulahna di Online Blackjack?

- Turunna handap: Di dieu, anjeun milih ganda bet aslina sareng nyandak hiji kartu anu sanés, henteu padika nilaina. Sababaraha kasinos tiasa ngawatesan dua kali ngalebetkeun dugi ka panangan dimana jumlah dua kartu anjeun kahiji 10 atanapi 11. Ganda handap ku cara nyokot chip sarua jeung nilai alungan aslina anjeun sareng nempatkeun éta gigireun alungan anjeun. Kaulinan ieu tiasa mangpaatkeun nalika dua kartu mimiti anjeun total 10 atanapi 11.

- Split: Sawaktos dua kartu kahiji anjeun sarua dina nilai anu sarua, anjeun tiasa milih pikeun nyieun nasehat kadua sami sareng anu anjeun, teras pamisah pasang deui kanggo nganggo unggal kartu jadi kartu awal leungeun nu beda. Janten anjeun teras kéngingkeun kasempetan pikeun maénkeun dua leungeun anu misah. Pamaén kalayan kaahlian modest anu disarankan henteu dibeulah.

Kodeu Jotpot Kota Online Kasino Bonus Kodeu >>

Déwan Sukabumi Online. Naha ayeuna!
sumber: jackpotcitycasino.com
Buku pemula pikeun Stratégi Blackjack diropéa: Juni 18, 2019 Author: Damon
Bagikeun bonus kasino: