Top 10 Situs Antigua sareng Barbuda Online Kasino

Dina milarian urang tempat anu pangsaéna pikeun judi online di Antigua sareng Barbuda, kami nyandak rupa-rupa kritéria pikeun dijelaskeun. Aranjeunna kalebet faktor-faktor sapertos pilihan game, bonus pikeun pamaén anyar sareng biasa, platform live-dealer, mobile-friendliness, legality, easy use and many more. Aya sababaraha tempat anu aya di luar anu tiasa ngalangkungan sadaya tés kami kalayan warna ngalayang, tapi anu kedah dilakukeun tiasa dipidangkeun dina tabel di handap ieu. Mangga caket sareng aranjeunna, sapertos ieu mangrupikeun taruhan anjeun paling saé upami anjeun hoyong teras-terasan maén di situs-situs kasino di Antigua sareng Barbuda!

Top 10 Situs Antigua sareng Barbuda Online Kasino nganggo hadiah FRESH!

100% nepi ka $ 400 + 200 Spins Gratis

payout 97.88%
Jumlah Bonus $400

77 Spins bébas + 100% dugi ka $ 200

payout 98.09%
Jumlah Bonus $200

Bonus dugi ka € 2000 + 200 Spins Gratis

payout 97.39%
Jumlah Bonus € 2000

Bonus $ 300 pikeun konsumén anyar

payout 98.14%
Jumlah Bonus $300

150 Spins Gratis + $ 1000 Bonus Wilujeng sumping!

payout 97.42%
Jumlah Bonus $1000

100% kana deposit munggaran dugi ka 200 €

payout 98.32%
Jumlah Bonus € 200

€ 500 Wilujeng sumping Bonus

payout 97.80%
Jumlah Bonus € 500

€ 1500 + 100 Spins Bonus

payout 97.80%
Jumlah Bonus € 1500

$ / 500 Bonus sareng 140 Spins bébas!

payout 98.06%
Jumlah Bonus $ / € 500

Wilujeng 100% dugi ka $ 5,000. Sayogi pikeun sadaya nagara 🌎

payout 97.80%
Jumlah Bonus $5000



Ngeunaan Top 10 Antigua sareng Barbuda Online Kasino Situs ku bonus HUGE!

jajahan Awak

Lisensi di Antigua mimitina dibéré handapeun Perdagangan & Pangolahan Act Free sareng dikelola ku Divisi Gaming Regulasi Komisi Keuangan (FSRC). Badan perizinan anyar, Direktorat of Offshore Gaming, didirikeun taun 1999 pikeun masihan lisénsi industri industri online anu ningkat. Perusahaan-perusahaan anu kéngingkeun lisénsi diserahkeun 'Preferential Seal' Direktorat, hartosna aranjeunna lulus cek anu ketat, minuhan standar maén anu adil, sareng ayana fisik sareng sérpérpérmén utama di Pulo Jawa.

Diréktur di Luar Pesisir Offshore nawiskeun dua jinis lisénsi anu katutup ku Perangkat Lunak Interactive sareng Peraturan Wagering Interactive, anu dirobih dina taun 2007, kalayan unggal lisénsi tahan sataun sakali.

Lisénsi kaulinan Interaktif - ngamungkinkeun kasino online nawiskeun kaulinan kasino, kalayan biaya $ 100,000 per lisénsi ditambah tambahan $ 15,000 fee aplikasi.
Lisénsering Wagering Interaktif - ngamungkinkeun bookmaker online nawiskeun taruhan pikeun olahraga sareng acara sanésna, kalayan muatan $ 75,000 per lisénsi, ditambah biaya aplikasi $ 15,000 tambahan.
Sakali tiap lisénsi ieu parantos kadaluwarsa, éta tiasa diperyogikeun deui $ 5,000.

Sejarah salaku Agén Perijinan

Pulo Antigua Karibia leutik, sareng pulau kembar Barbuda, mangrupikeun salah sahiji nagara-nagara anu pangheulana ngaréspon ka dunya kaulinan online, ngijinkeun lisénsi dugi ka taun 1994 deui.

Antigua parantos janten loggerheads Amerika panerapan judi dina waktosna. Numutkeun anggota DPRD Amérika, Antigua dilarang nyayogikeun sagala jasa kaulinan online ka éta AS ngalangkungan hukum konci anu katelah Hukum Kawat Federal. Diperkirakeun yén pangiriman Antigua ngeunaan patalimarga kaulinan online turun tina 59% dina taun 2001 dugi ka 7% taun 2007, umumna kusabab Amerikapendakwa rajin tina firma kaulinan online. Sanajan kitu, Antigua parantos sadar kana kamunduran ieu, sareng parantos ngalakukeun tindakan pikeun ngabantah jasa pajak AS.

Dina naon anu tiasa ditingali salaku perang David vs Goliath, Antigua nangtang Amérika ku ngamimitian prosés resolusi sengketa sareng Organisasi Perdagangan Dunya (WTO). Dina 2004, WTO mendakan langkung milih pulau leutik, nyatakeun yén "larangan AS ngalawan judi online ngalanggar perjanjian internasional." Amérika ngaluncurkeun banding anu henteu hasil sareng, bahkan saatos éléh ieu, milih henteu nurut kana kaputusan WTO. Saatos sababaraha taun bantahan ka WTO ngeunaan kalakuan Amérika, éta masihan Antigua kado bahaya: otorisasina pikeun ngagantungkeun pamayaran pikeun hak-hak intelektual pikeun hak cipta Amérika Serikat sareng mérek dagang, sabab éta dijaga dina perjanjian katuhu WTO IP. Sanaos ieu diidinkeun ku WTO dina Januari 2013, Antigua henteu acan nganggo pikeun sanksi Amérika Serikat sareng nawiskeun naon anu disebat lawan "pembajakan hukum".

Seueur sajarah game online Antigua parantos aya ranggah sareng Amerika. Nanging, aya tanda-tanda yén dekade umur dékade ieu sigana bakal nutup. Menteri Antigua sareng Barbuda pikeun Perdagangan Internasional sareng Luar Negeri, Charles Fernandez, gaduh rapat di Juli 2015 sareng pasangan AS-Na, Asisten Perwakilan Perdagangan AS pikeun Hémisfér Kulon John Melle. Rapat diatur kanggo nyobian sareng jalankeun jalan kaluar dua résolusi antara dua nagara ngeunaan kasus WTO. Dina siaran pers resmi, Pamaréntah AS ngajelaskeun rapat éta "produktif sareng mangpaat." Upami parantos dibéréskeun, Antigua masih tiasa ningali irisan na industri kaulinan online global naek deui.

Reliability

Antigua, bagian tina tilas jajahan Inggris Antigua sareng Barbuda, parantos di UKdaptar bodas tina hukum yurisdiksi judi, hartosna anu ngagaduhan lisénsiana ngiklankeun jasa di Inggris.

Direktorat nyandak tanggung jawab sosialna sacara serius, sareng daptar opat tujuan utama dina komitmenna pikeun tetep standar di daérah ieu:

  • Nguatkeun komitmen industri kana kaulinan anu tanggung jawab sareng tanggung jawab sosial.
  • Pikeun ningkatkeun kapasitas operator kanggo ngiringan bisnis dina cara anu nyengkuyungkeun kaulinan anu tanggung jawab sareng yurisdiksi yayasan komitmen tanggung jawab sosial.
  • Pikeun ngajagi konsumen kaulinan sareng situs anu dilisensikeun di yurisdiksi kami yén aranjeunna mainan sareng operator anu nganut tujuan pangaturan sareng lisénsi kami.
  • Pikeun ngayakeun operator anu tanggung jawab pikeun ngalebetkeun prakték panginten industri ngeunaan kaulinan anu tanggung jawab sareng pangiriman jasa kaulinan di lingkungan tanggung jawab sosial.

Situs taratas Top pikeun Antigua Barbuda

Badan perijinan Antigua Barbuda diputihan ku karajaan Inggris Komisi Judi, anu hartosna operator anu ngabéjaan segel ieu, diidinan pasar jasa pikeun ngagebug di Britania Raya. Ieu nunjukkeun sajauhna situs taruhan anu paling hadé dugi saprak mimiti dinten lisénsi régisi judi Antigua sareng Barbuda, upami pangatur judi luhur di dunya - UKGC - ngamungkinkeun para pamuterna maén sareng situs-situsna.

Pembukuan online anu paling saé pikeun Antigua sareng Barbuda bakal gaduh rébuan pasar sapopoé dina sababaraha olahraga anu béda, kalebet sadayana, sapertos - NBA, EPL, NFL sareng sababaraha liga anu sanés - anu populer di Wétan Karibia. Anjeun bakal tiasa bet dina olahraga ieu, sareng seueur deui, sateuacan acara ngamimitian sareng ogé saatos aranjeunna di-muter, kalayan ieu sababaraha pinunjul taruhan anu paling populér.

Salaku aturan umum di situs taruhan Antigua anjeun tiasa ogé bet dina balap kuda, sareng pasar-pasar ieu asalna ti tempat-tempat sapertos Karajaan Inggris, nyaéta Amérika Sarikat, Australia sareng Hong Kong. Jenis tarip anu populer anu tiasa anjeun tempatkeun di situs taruhan balap kuda kalebet win win, win and place, trifectas, quinellas sareng seueur deui.

Perk patukang taruhan anu sanés pikeun online ti Barbuda atanapi Antigua, nyaéta yén anjeun tiasa ngalakukeun éta ti handphone anjeun atanapi tablet, ku kalolobaan bookmér online ayeuna gaduh aplikasi anu tiasa diunduh (kalebet pikeun iOS sareng Android), ditambah situs mobile responsif. Seueur situs situs taruhan anu langkung ageung nyarios ka BettingPlanet.com yén di tren nunjukeun langkung ti 50% sadaya taruhan anu dipasang asalna tina alat mobile.

Hukum judi Antigua sareng Barbuda

Dua pulo Kapuloan Karibia Antigua sareng Barbuda, anu diwangun salaku hiji nagara, teu pati dipikanyaho di dunya, dugi ka nyieun headline di 2020 nalika Hurricane Irma ngancurkeun infrastruktur. Tapi Antigua sareng Barbuda mangrupikeun markas pikeun seueur operator judi online, sareng nagara janten salah sahiji yurisdiksi anu munggaran pikeun ngaluarkeun lisénsi situs tohan. Nalika kapuloan ngaluncurkeun para operator kana kasuksésan, urang tingali kumaha anu aya deui bumi pikeun warga, tambah nembongkeun naha AS ngahutang Antigua sareng Barbuda jutaan judi.

Top 10 Situs Antigua sareng Barbuda Online Kasino diropéa: Juni 9, 2020 Author: Damon

Daptar eusi

Bonus patali:

jackpot kabayang euweuh bonus deposit