Sadaya Ngeunaan Faro

0 Komentar

Ti sakabeh kaulinan kartu kasino klasik, Faro pasti salah sahiji pang populerna na. Sanaos anjeun bakal santai pikeun mendakan kaulinan bola ဖာona kanggo dimaénkeun ayeuna, didominasi ratusan taun klub jero taneuh, bar sareng casinos haram. Asalna katelah Pharoah atanapi Farobank, patandingan kartu kaulinan ieu mimiti ditingalikeun dina abad 17th sarta loba anu ngait sareng Old West. Kaulinan sorangan anu sering dibandingkeun sareng poker sabab mibanda seueur sasaruaan diantarana gampang diajar sareng maturan odds anu saé.

Asal Perancis

Faro diturunkeun tina kaulinan Perancis disebut Basset. Ieu kaulinan kartu judi ditangtayungan pikeun masarakat luhur anggota kusabab jumlah rongkah tina duit anu bakal dimeunangkeun atanapi leungit dina unggal kaulinan. Samentara éta dianggap kaulinan sopan, Basset ahirna ngaleungitkeun di 1691. Faro munggaran didadarkeunkeun dina abad 17th dina kakuasaan Jenis Louis XIV. Dadaran ngaran Pharaon, kaulinan gancang sumebar ka kulon Perancis kulonan ngaliwatan "Basset" anyar. Becameta janten pisan populér nepika teuing kajeruan.

Sanaos Pharaohon dipiceun ka di Perancis, masih keneh diputerkeun di Inggris sapanjang 18th Century. Ngaranna ahirna robah jadi Firaun teras disingget kana Pharo. Ku 19th Century, kaulinan Pharo ngajentrekeun sareng Amérika Sarikat dimana ngaranna robah jadi kumaha urang terang ayeuna sakumaha Faro. Soonta geura-giru jadi salah sahiji kaulinan judi pang populerna di nagara ieu sarta hususna kaprah di Old West. Ku 1882, Faro geus jadi kasohor sahingga mundur sadaya kaulinan judi sanésna di AS.

Bucking nu Lodaya

Mulang seueur, kalolobaan kartu maen anu dipidangkeun hiji Bengal Lodaya dina bagian tukang. Salaku sapertos, buruan Faro ieu sering didadarkeun salaku "Bucking the Lodaya" atanapi Twisting The Tiger's Bale. " ngadegna. Pergaulan macan na ngalegaan satuluyna kalayan kacamatan populér anu sering disebut Town Tiger. Faro dimaénkeun nepi ka Perang Dunya kadua nalika kaluar. Dinten ieu, Faroe ogé parantos kantos ilang sanajan kenging di Las Vegas sareng Reno dugi ka 1985.

setelan nu

Faro éta kaulinan kawilang basajan pikeun maénkeun. Saban buleud tina Faro anu disebut "Bank Faro." Ieu kusabab hiji urang di tiap babak nyaéta bankir anu ditunjuk. Kaulinan diputerkeun ku dek tunggal tina sakabeh kartu. Pamaén dina kaulinan disebut punters anu meuli chip (cek) ti bankir. Nilai taruhan anu variatif tapi dina suku kari tua, mariksa nilai-nilai anu aya diantara 50 sen sareng $ 10. Tabel faro bentukna lonjong sareng motong kanggo bankir. A dewan ieu diatur dina méja ku jas kartu glued ka hareup dina urutan numeris. Ieu bakal nembongkeun tata perenah tohan.

Tohan di Faro

Punters bisa nempatkeun bét dina tilu cara. Pilihan kahiji pikeun iklas taruhan Anjeun dina ngan salah sahiji kartu 13 dina papan tulis. Pilihan kadua bakal nya badé bet dina sababaraha kartu dina waktos anu sami ku pelét dina sababaraha kartu. Peta nomer katilu nya éta bet dina bar kartu anu luhur anu perenahna di luhur parangkat éta. Saatos pasét anu ditempatkeun, bankirna acak éta kartu sareng nempatkeun kartu dina kotak hampang. Kartu mimiti disebut "soda" parantos kaduruk, ninggalkeun kartu 51 dina na dek. Saterusna bankir bakal ngagambar dua kartu. Kartu mimiti bakal kartu kartu banker sareng ditempatkeun di sisi katuhu tina kotak kaayaan. Kartu kadua éta kartu pamuterana sareng parantos ditempatkeun dina kénca kotak.

Kartu bankir anu diangkat salaku kartu kaleungitan. Sagala kartu dina papan anu éta éta gaduh denominasi anu sarua sakumaha kartu banker éta bakal leungit jeung bankir ngumpulkeun win di unggal kartu. Kartu pamuter dina kénca kotak anu dikontrol salaku kartu unggul. Kartu naon aya dina papan perenah anu kagungan denoméntasi anu sami sareng kartu pamuter bakal menang mulang deui tina 1: 1 ti bankir. Punters anu beta dina wagel kartu luhur ukur bakal meunang upami kartu pamuter éta langkung batan kartu banker.

Coppering

Di Faro, tiap punter bakal dibayar sanggeus dua kartu anu digambar dina unggal buleud. Bohan pasan anu aya dina dewan perenah nu henteu meunang atanapi éléh tetep dina dewan. Pamaen anu ditempatkeun kartu tiasa ngalih ka kartu anu sanés upami aranjeunna hoyong. Lamun pamaénna hayang ngabalikeun cara pamayaran taros, maranéhanana bakal tempat anu token anu disebut "tembaga" dina tabel perenahna. Jenis ieu tohan katelah coppering. Dina waktosna sareng ngan sakitar tilu kartu dina dek, para panumpang tiasa nempatkeun taruhan ku cara memprediksi urutan babak final. Um nembé bet bayaran 4: 1.

Spin Palace No Deposit Kasino Bonus >>


sumber: spinpalace.com
Sadaya Ngeunaan Faro diropéa: Juni 18, 2019 Author: Damon
Nyebarkeun cinta nu