Nu lalajo anu bisa nyalametkeun nyawa anjeun

0 Komentar

Téknologi anu tiasa dipaké nalika éta rambatan. Sigana ngan kamari kamari anu paling katingali anjeun tiasa nonton dina jam hiji nyaéta kalkulator primitif. Na kumaha a thrill anu. Tapi kiwari, smartwatch anjeun tiasa ngadamel sareng nampi sauran, ngirim pesen téks, sareng ngantepkeun anjeun ngulinkeun kaulinan di situs anu sapertos Spin Palace Online Casino. Gumantung kana lalajo, tangtu.

Téknologi ieu parantos ngaléngkah deui léngkah, sareng ayeuna, smartwatch anjeun berpotensi ngahemat hirup anjeun. Keur disada dramatis, tapi aya leres. Aksésori akses bantosan diartikeun nyebut AliveCor KardiaBand, najan nami lamati grématik otokratis bakal nampilkeun unggal korsi tempatna, alatna pasti pikasieuneun.

Heart Analisa Power

AliveCor KardiaBand kompatibel jeung Apple Watch, sareng ngan saukur ngambang kana watchband anu tos aya. Sakali aktip, alat bakal ngirimkeun inpo wincikanana ngaliwatan éléktrokardiogram ka aplikasi panongton. Inpo anu dipibanda ngawengku Ngarecah inpormasi penting, kaasup henteu teratur dina keteg jajantung, ogé kadali kalium dina getih.

Prosésna parantos réngsé tanpa ngagunakeun jarum naon waé, anu biasana anu pas-uji coba kitu. Ieu nyalira bakal seueur rejoicing, tinangtu kumaha jarum henteu mirip aya di umum umum. Tapi ngan sabaraha penting nyaéta pungsi ieu, sareng kumaha berharga inpormasi anu dikirimkeun?

Informationmbaran Nyimpen Hirup

Kaayaan anu disebut hyperkalaemia ngarujuk lamun aya kalapa dina getih. Mayta moal kaci janten serius, tapi sabenerna tiasa ngancam kahirupan. Kanaékan kalium tiasa gaduh pangaruh ngarugikeun kana sinyal listrik di jantung, anu pamustunganana bisa dipanggihan. Ku kituna tangtosna, ieu pangalusna pikeun ngarawat kaayaan ieu samemeh engké. Hijina najongna nimukeun kaayaan kitu sesah pisan. Sahenteuna dina kaayaan normal.

Vic Gundotra, CEO AliveCor, ngungkabkeun jumlah panalungtikan anu atoh anu dilakukeun pikeun mekarkeun alatna. Anjeunna nyatakeun, dina siaran pers anu sanésna, pagawéan parantos dipigawe ku Klinik Mayo, anu kalibet dina ngamekarkeun sistem sanggup ngadeteksi tingkat kalium dina getih tanpa kedah ngagunakeun jarum. Tétéla ieu kalibet 2 juta EKGs, 4 juta nilai kalium, sareng 23 taun pendataan. Hasilna nyaéta hiji algoritma anu sanggup ngadeteksi tingkat kalium, via sistem EKG. Impressive ngomong sahenteuna!

Tapi Dupi éta Akurat?

Mémang nengetan nyaéta yén Administrasi Pangan sarta Narkoba US henteu acan paréntarkeun alat pikeun tujuanna waé. Padahal ieu tiasa datangna sababaraha jalan ka handap jalur. Henteu aya perhatikeun yén aya kontrovérsi saméméhna di industri médis ngeunaan ngagunakeun sistem EKG pikeun ngadétéksi hipkalaémia. Sigana anu janten hiji sawala anu bade lumangsung saatos kumaha akurat hasilna, sareng upami maranehna dipercaya.

Panulitananana saméméhna ngabéla EKG sistem anu teu epektip, sanaos studi anu leutikna kawates. Waktu ditanya tentang topikna, dosen ubar internal di Universitas Universitas Virginia Kedokteran, William J. Brady, mibanda seueur hal anu diomongkeun. Anjeunna mimiti nyatakeun yén ngadeteksi hiperkalaemia via EKG nyaéta dimungkinkeun, sareng anjeunna pribadi parantos ngirimkeun pati pikeun pengobatan dumasar kana cara maca EKG wungkul. Anjeunna negeskeun yén kaayaan nyata pikeun sistem EKG nyaéta yén ahli médis saukur henteu dilatih pikeun baca hasil-léngkah anu sacara efektif nangtukeun jenis panyakitna hyperkalaemia. Tapi nurutkeun Brady anjeunna nempatkeun iman pinuh dina sistim sapertos.

Jalan anu mana waé, alat tetep teu dikertipikasi, sareng siganana bakal tetep langkung waktos nepi ka sadia pikeun masarakat. Dugi ka dinya, jarum bakal tetep dikutuhkeun detil getih lengkep, sareng pangendungan hipkalaémia, tapi buktina yén sakali deui, kamajuan teknologi sapertos lalajo tiasa nyimpen kahirupan anjeun. Upami henteu ayeuna, engke?

sumber:

https://www.theverge.com/2018/3/12/17109036/apple-watch-kardiaband-alivecor-ekg-reader-hyperkalemia-health-artificial-intelligence

Spin Palace No Deposit Kasino Bonus >>


sumber: spinpalace.com
Nu lalajo anu bisa nyalametkeun nyawa anjeun diropéa: Juni 18, 2019 Author: Damon
Bagikeun bonus kasino: