Tingali ka Luhur sarta Lows of History Top Five Pamaén

0 Komentar

Ku poker na saurang olahraga anu mangrupa olahraga anu mangrupa résiko pengobatan rajaka sareng aya sababaraha unsur subterfuge perlu maénkeun panangan unggul, legenda poker henteu diharepkeun janten panutan anu sapertos henteu resep anu, sebutkeun, peralama jangkrik kedah janten. Salaku hasilna, anu kapribadian sareng carita kahirupan raja ieu di kartu anu arguably malah langkung hiburan ti muter game ahli maranéhanana.

Nyanggakeun nempo katingal di pamaén poker anu paling kaélék sareng / atanapi hina sadaya waktos sareng naékna sareng digolongkeun karir na kartu-maén.

Stu "The Kid" Ungar

Dilahirkeun: 8 September, 1953 - Manhattan, New York
Pinggel WSOP: 5
WSOP ngéléhkeun: 3
Husus: Texas Hold 'Em sareng Gin

Dilahirkeun Stuart Errol Ungar, putra bar bar sareng bookie haram, Stu Ungar kaala nickname na salami, "The Kid" ku janten kalénggalna bungah tina acara utama WSOP salami yuswa 27. Teu ngan éta; Stu sumping deui ka hasil pikeun ngabéla judul na taun taun saenggeusna deui 1997. Dina karirna, manéhna ngalaup lima pinggel WSOP sareng ngabuktikeun rengse duit 15. Sareng bakat na nambahan kana kaulinan sanésna, kaasup gin sareng blackjack, di mana anjeunna raked dina ratusan rébu tina dollar dugi ka ahirna henteu dikenal pikeun maénkeun éta dina kasinos.

Sedih, Stu ogé nalangsara tina kecanduan nangkepan kana kokain sareng ngéléhkeun na anu lolobana menampurkeun kana narkoba sarta bantosan kuda.

Saacanna sateuacan kecanduan ditelasan anjeunna di 1998, Stu nyusulkeun langkung mirah - upami pondok-cicing - nganggo injeuman ti réncang pikeun meunang acara utama WSOP pikeun katilu kalina. Hal ieu diperkirakeun yén éstu meunang dina $ 30 juta tina poker dina mangsa karirna.

David "Chip" Reese

Dilahirkeun: 28 Maret 1951 - Centerville, Ohio
Pinggel WSOP: 3
WSOP ngéléhkeun: 3
Husus: Stud Seven-Card sareng Kaulinan Cash

Sanggeus ngembangkeun katerampilan salaku pamuter poker dina kaayaan tutelage indungna, Chip Reese nyaéta legenda poker internasional sadunya. Dina karirna langkung-tilu dékade na jadi pamuter poker, Chip mésér tilu pinggel WSOP, duit 23 WSOP rengse, sareng lima Money World Tour Tour (WPT) ngabérésikeun.

Rékaman pasanggiri Chip urang ngenalkeun anjeunna kaadilan pinuh, kumaha ogé, sabab sakitu legana dihindari turnamén dina kahadean kaulinan tunai, anu anjeunna diteuteup salaku langkung nguntungkeun. Kanyataanna, anjeunna dianggap ku seueur janten pamuter poker game tunai greatest sadaya waktos.

Narikna, karir Chip janten saurang pamaén poker ngan sumping kusabab kiamat anu nyambung manéhna dibawa ka Vegas en route ka dimimitian Hukum Sakola di Stanford University.

Nalika Chip maot pneumonia di 2007, sobat sobat sareng pamuter poker profésional nya, Doyle Brunson nyebut anjeunna "pamuter poker anu saé anu kungsi hirup".

Texan WSOP Pro, Johnny Moss

Dilahirkeun: 14 Méi, 1907 - Marshall, Texas
Pinggel WSOP: 9
Husus: Stud Seven-Card sareng Kaulinan Cash

Taun mimiti ngeunaan kahirupan Johnny Moss, anu lahir di péngkolan ti 20th Century, bisa gampang ngeusi halaman tina novel Louis L'amour. Johnny saurang pamaén pamuter Texas Palasik, anu sacara harfiah nyiptakeun jalan Amerika Jero Selatan, ngaleuwihan boh hukum sareng ngalanggar hukum, dina panangan leungeun anu saé na.

Johnny boga pangaruh dina ngadegkeun WSOP sareng sabenerna meunang acara inaugural di 1970, janten jawara dunya kahiji-kantos tina poker. Pertandingan paling hinana ngalawan Nick “D Yunani” Dandalos sareng dugaan lami terusan salami lima bulan tur dimeunangkeun di $ 20 000 000.

Johnny terus balik ka méja kartu dugi ka dinten anjeunna pupus, yuswa 88, balik di 1995.

Phil "No Home Jerome" Ivey

Dilahirkeun: 1 Pébruari, 1977 - New Brunswick, New Jersey
Pinggel WSOP: 10
Specialties: Boh online sareng muter dumasar tanah

Saperti Kujang séjén dina daptar ieu, Phil Ivey masih pendatang relatif ka pamandangan poker, dina yuswa 39 ngan. Na acan, Phil geus racked up hiji catetan enviable dina karir pondok na sahingga jauh. Ieu ngawengku pinggel 10 WSOP, rengse duit sakaligus 55 WSOP, hiji judul WPT, rengse duit 13 WPT, sareng tilu pérét Pokerropa tina Toko Poker rengse, antara sajabana.

Henteu ngan éta Phil pamaen bungsu anu kantos kahontal pinggel 10 WSOP, manéhna ogé tumaros deui di waktos anu paling pondok. Phil dipikanyaho pawenana kasabaran teu biasa, anu dileungitkeun saluareun poker tradisional kana lapisan online anyar. Anjeunna kahontal kasohor rélatif kanggo peran na dina serial 2004-2006 pertandingan di mana hiji ensemble poker super anu judulna "The Corporation" ngambilkeun $ 16 juta dina bangan bankir billionaire, Andy Beal.

Poker bapa baptis, Doyle Brunson

Dilahirkeun: 10 Agustus 1933 - Longworth, Texas
Pinggel WSOP: 10
Specialties: Sakabéh rounder

Henteu aya daptar legenda poker bakal lengkep tanpa unggeuk hormat ka The bapa baptis, Doyle Brunson. Kawas sasama Texan Johnny Moss, Doyle datang dina jaman nalika poker nya éta ngungudag terlarang anu diikerkeun ku gunslingers di Old West.

Anjeunna mangrupakeun andalan WSOP anu paling-dipapaésan sareng malah parantos mendakan kasuksésan relatif dina sirkuit online rantai heubeul 83.

Kodeu Jotpot Kota Online Kasino Bonus Kodeu >>

Déwan Sukabumi Online. Naha ayeuna!
sumber: jackpotcitycasino.com
Tingali ka Luhur sarta Lows of History Top Five Pamaén diropéa: Juni 18, 2019 Author: Damon