A Sajarah singket ngeunaan Roulette

0 Komentar

Kalayan kabayang beureum jeung hideung na, Roulette geus pasti salah sahiji kaulinan kasino anu pangwanoh. Palasik kasino ieu parantos ditingalikeun dina film sareng éta maénkeun peran anu penting dina carita anu kuat pikeun taun. Tapi dimana éta asalna sarta kumaha eta janten kaulinan anu kiwari?

Rujukan anu pangheulana Roulette tiasa dipendakan dina 18th Century France, ti buku Jacques Lablee. Sakumaha ngaranna French sounding, anu ditarjamahkeun kana 'Little kabayang' nunjukkeun, kaulinan asalna di Paris, sareng parantos dimaénkeun di hal-hal deukeut kana bentuk kiwari -na tina 1796. Aya rujukan saméméhna kana kaulinan dina perda pikeun jajahan Perancis anyar di Quebec, nyarios yen 'Roulette' husus diparamahan di 1758. Tapi kitu, henteu aya pedaran, ku kituna éta hésé waé ngucapkeun kumaha bentuk anu lumangsung dina waktos éta.

Asalna, kabayang Roulette ngabogaan kantong nol tunggal sareng ganda beureum sareng hideung, tapi pikeun nyingkahan kekeliruan ieu dirobah jadi héjo dina awal 1800's. Dina 1843, nalika kaulinan dijadikeun sajauh sajalan ka Jerman spa sareng kasino kota Bad Homburg, pengusaha Perancis dipiceun salah sahiji kantong enol pikeun masihan pamuter kasempetan hadé pikeun meunang, sareng bersaing jeung kasinos tatangga pikeun adat.

Dina 1860 urang Jérman ngasongkeun jas sareng sesa Europeropah sareng dileungitkeun judi, ninggalkeun Monte Carlo jadi hiji-hijina tempat di whereropa dimana kagiatan ieu masih légal. Roulette tetep paporit sahiji elit anu diléngken kasin kasohor Monte Carlo, dimana umumna anggaran enol tunggal kaulinan ieu dimaénkeun.

Samentara éta, Roulette ngumbara sareng padumuk ka AS tur jadi kaulinan populér sakuliah. Paling roda Roulette di USA gaduh enol ganda, tapi tata perenah méja robah rada pikeun mempermudah kaulinan anu gancang.

Tungtungna, 3 varian Roulette mecenghul, Amérika Roulette ku enol ganda dina kabayang, sareng Perancis jeung Roulette Éropa ku nol tunggal. Kaulinan Amérika ku jalan ieu gaduh ujung imah anu leuwih luhur tina 5.26% lamun dibandingkeun sareng "2.70%" sareng counterparts Europeanropa-na Perancis na.

Kanggo dinten ieu enjoyedropa, Perancis sareng Amérika Roulette dinikmati sakuliah dunya, sareng kumisan tina parobahan leutik dina perenah sareng laju ulin langkung gancang, game tetep sakitu legana sami sareng konsepsi aslina dina 1700s. Nota henteu heran lajeng Roulette parantos didamel sorangan di moniker ti 'Raja tina Kasino Kaulinan '!

Kodeu Jotpot Kota Online Kasino Bonus Kodeu >>

Déwan Sukabumi Online. Naha ayeuna!
sumber: jackpotcitycasino.com
A Sajarah singket ngeunaan Roulette diropéa: Juni 18, 2019 Author: Damon