Buku 3 Kedah Baca Suksés 2019

0 Komentar

Rahasia sukses henteu pisan Rahasia. Seueur pamimpin bisnis anu paling suksés sareng mendakan di dunya, pangusaha sareng jalma-jalma di kahirupan umum bagikeun resep sorangan kanggo kasuksésan dina buku. Sareng naha upami anjeun milari nasihat kanggo manajemén pribadi, hikmah investasi sareng seueur deui, di dieu aya tilu bukuna anu ngabantosan anjeun ngagaduhan tujuan profésional atanapi pribadi anjeun.

1. Kumaha Meunang Friends sareng Pangaruh Jalma

Padahal eta geus di pasar saprak 1937, nyokot klasik dina Dale Carnegie dina hubungan parantos nandakeun ka waktos waktos. Loba kénéh percaya teu aya pituduh anu leuwih sae pikeun nutupan prinsip-ésénsial pikeun nganyahokeun jalma, sareng ideu panulisna jadi pondasi pikeun prakték sauan dinten ayeuna dina perkembangan pribadi sareng lingkunganana manajemén bisnis. Entong dipareuman ku anu bisa hirup dina cara ngitung judul bab sapertos 'jalan 12 pikeun meunang urang manten ka pamikiran'. Carnegie ngajadikeun kristal jelas ka nu maca yen sagala pendekatan kedah salawasna asli. Métodena Carnegie iyeu moal jalan mun kajaba anjeun disusun jujur ​​sareng otentik - ku kituna manipulasi henteu kedah tujuan anjeun. Naon buku biasa aya anekdot detailing kabiasaan, prakték sareng saran ti pamimpin hébat di dunya sareng pangusaha suksés. Prinsip dasar - pikeun conto, kakawasaan nyéréskeun hiji jalma ku nami atanapi henteu salawasna ngawangkong kana hal-hal ti jalma-jalma-jalma jalma anu saderhana sarta gampang ditaksir sareng nerapkeun dina sadaya bisnis sareng / atanapi kaayaan pribadi.

2. The Magic of Thinking Big

Jalma trapped ku procrastination sareng 'pamikiran leutik' biasa bakal manggihan kavling bongbolongan praktis ngeunaan cara pikeun meunang inspirasi jeung perlu ngamotivasi. Upami anjeun kersa dihontal dina kahirupan, aya dina kaamanan finansial, mendakan karir idéal anjeun, mendak pengendangan sareng otoritas, sareng mikaresep hubungan anu ngabantosan, buku Daud Schwartz bakal ngamotivasi anjeun pikeun nyetél bar anu luhur, teras ngaleuwihan harepanna. Schwartz nyaéta guru guru motivasi anu parantos ngabantosan jalma janten suksés di jual penjualan, ngokolakeun kakuatan na paribasa, sahingga menghasilan kabagjaan sareng karapihan anu karépéh dina kahirupan pribadi. Dina 'The Magic of Thinking Big' anjeun bakal manggihan program lengkep dirancang pikeun mantuan anjeun ngaoptimalkeun karir, komunitas sareng kahirupan kulawarga anjeun. Anjeun bakal diajar yén kasuksésan dina kahirupan henteu langkung gumantung kana gaduh bakat anu hébat. Naon anu leuwih penting nya janten sadar sadar cara anyar anu mikir sareng paripolah anu mana teras bakal mendakan kana kasuksésan na. Salaku conto nyata-hirup Schwartz urang nunjukkeun jelas, parobahan ieu pola anu sarat pentingna.

Schwartz bakal ngajantenkeun anjeun kana jejer sapertos: pamikiran anu saé positif, ngarobahna ngéléhkeun ka meunangna, pikir jadi pamimpin, ngimpi kreatif, henteu sieun gagal sareng ngesetkeun tujuan keket anu épéktip anu bakal ngaktipkeun anjeun pikeun tumuwuh. Bukuna ditulis kacida alusna sareng crammed sareng umum

3. Nol pikeun Hiji

Numutkeun bukuna Peter Thiel, jalan tina enol kana hiji mangrupikeun kabisat anu konsép anu pangbadagna anu tiasa Anjeun jieun. Movingta pindah na nanaon pikeun anu lumangsung, sarta ku kituna leuwih penting batan ngalih ti hiji ka 10 teras salajengna. Ieu, Thiel ngécéskeun, nyaéta inti inovasi leres - kamampuan pikeun mawa hiji hal dina tempat dimana anu aya samemehna. Nyeratna aya hajat kana ngalaan éta pencernaan aya henteu deui wates, ku kituna anjeunna nyorong anjeun pikir anjeun nyalira salaku prerequisite primér pikeun kreativitas sarta inovasi. 'Nol pikeun Salah' sahingga susunan ajak anjeun pikeun ngadopsi tilepan patarosan rada henteu nampik jalur anu-és anu digali ku pamikir séjén.

Buku Bonus: Buku The Winner's to Casino Gambling by Edwin Silberstang

Buku bonus ieu baris ngécéskeun sagala anu peryogi terang anjeun nampi pangalaman kasino sareng mugia badankeun kaharepananakeun usaha anjeun.

Spin Palace No Deposit Kasino Bonus >>


sumber: spinpalace.com
Buku 3 Kedah Baca Suksés 2019 diropéa: Juni 18, 2019 Author: Damon
Bagikeun bonus kasino: