Promosi Ujang 22

Kumisan ti pilihan panggedéna pasar poéan di dunya sareng odds anu pangluhurna, 22BET ogé nawiskeun platform kasino online anu kuat sareng langkung tina 3000+ slot HD tina anu terkenal, panyayogikeun penghargaan, ogé roulette, blackjack, sareng méja live dealer.

22BET mangrupikeun pembukuan dipercaya anu narékahan ngadamel pakaitna jangka panjang sareng unggal customer. Kami ngajamin pendekatan pribadi sareng kapentingan anjeun paling alus dina pikiran, pamrosesan aman sareng aman sadaya deposit sareng taruhan sareng 100% payout dina sadaya taruhan anu unggul! Good tuah sareng bet tanggung jawab!

0 Komentar
Dina tanggal 18 Januari, turnamén UFC munggaran dina dékade énggal bakal dilaksanakeun di Las Vegas, anu dipimpin ku perang welterweight antara urut juara dua divisi UFC Conor McGregor (21 ngéléhkeun sareng 4 kekalahan dina 25 gelut) sareng Samaun seni pencak silat Donald Cerrone , anu dina hiji waktos nangtang judul juara UFC anu ringan (34 kameunangan sareng 13 kekalahan dina 50 perang).

Saatos kasalahan anjeunna ti Khabib Nurmagomedov tanggal 6 Oktober 2018, Irmanman anu rampant parantos sataun langkung tanpa gelut tunggal. Ayeuna, kalayan pikaresepeun peminat, karismatik Conor mulih deui kana Octagon pikeun ngalawan Amerika koboy. McGregor parasaan 👁️ langkung seueur

0 Komentar

At 22Bet anjeun salawasna pikeun sababaraha promosi anu hadé sareng acara khusus. Luyu sareng tradisi ieu, minggu anu anyar dimimitian sareng acan sanés deui babak urang biasa Balapan mingguan 22Bet pikeun sakabéh klien kami sareng dana hadiah € 3,000.

Pencét tombol dina surat ieu, angkat ka halaman promo dina situs wéb 22Bet sareng pencét "Miluan" ngiringan balapan!

Kéngingkeun poin balap hungkul maén Sakur ti liang kasino karesep anjeun di 22Bet. Unggal bet slot meunang anjeun ngadeukeutan dana hadiah mingguan € 3,000. Anjeun tiasa mendakan sadaya detail balapan ogé ngalacak pagelaran anjeun

Maénkeun Ujang 22 Ayeuna!
0 Komentar
Piala Super Spanyol 12.01.2020.

fans Football tiasa ngarepkeun kajadian anu saé - luar biasa - Piala Super Spanyol taunan ka-36, pikeun anu munggaran diayakeun dina format "Final Opat". Sateuacan aya 2 tim anu milu dina pasanggiri, sareng ayeuna 4 ti SpanyolKlub anu paling kuat bakal bersaing - masing-masing - Valencia salaku anu gaduh gelar juara Piala Spanyol 2018/19, Barcelona salaku pamimpin Primera ayeuna, sareng Real Madrid kalayan Atlético, 2nd sareng ka-3 dina La Liga sateuacana. Semifinal diayakeun tanggal 8 sareng 9 Januari di Arab Saudi.

Turnamén nyekel janji sababaraha tujuan anu diétak - pamilon Piala Super mangrupikeun lima tim anu paling produktif dina sajarah maén bal Spanyol. Dina waktos anu sami, Atlético's Diego Simeone digosok pertahanan tim ampir ka kasampurnaan. Saingan El Clasico (Barcelona sareng Real Madrid) ogé siap pikeun ngubaran fansna ka sababaraha tujuan sareng nampi sorangan pikeun ngagambar Primera anu terakhir (0: 0). Barça meunang Piala Super 13 kali (ngalawan Real 10) sareng juara ayeuna turnamen.

Valencia ngan ukur kéngingkeun 1 Piala Super, tapi tim na ngagaduhan cita-citana dina pimpinan Albert Celades. Bats kaleungitan aranjeunna bakal berhak dina kaayaan 3 juta Eur pikeun partisipasi dina pasanggiri, sedengkeun Barça sareng Real Madrid bakal mayar 8. Tapi, Persekutuan Bola Sepak Royal Spanyol ngécéskeun yén jumlah ieu diitung dumasar kana prestasi sajarah klub-klub di Primera sareng Liga Juara. Leungit, Valencia ngagaduhan kasempetan tiasa dina Piala Super; saatos sadaya tim éta ngelehkeun Barça 1: 2 dina taun 2019 Copa del Rey. Sareng ayeuna Atlético ogé ngagaduhan kasempetan pikeun uih deui di Barcelona, ​​timnya sering éléh.

Tottenham Hotspur - Liverpool

Liverpool ngarah ngalawan Tottenham, anu aya di luar zona Piala Euro Liga Premier (tempat ka-6). Henteu seueur intrik dina, tapi maén bal basa Inggris henteu kéngingkeun pikaresepeun kusabab kitu.

Tujuan utama Tottenham nyaéta ngajantenkeun ka lima paling luhur. Handapeun 👁️ langkung seueur

0 Komentar

Hiji derby antara hiji jumlah urang luar sareng pamimpin turnamén. Dina Primera Espanyol anu ayeuna aya kaping 20, terakhir, sareng Barcelona mangrupikeun 1st, kalayan 29 poin diantara pesaing. Parrot paling dipikaresep bakal ninggalkeun pamisahan luhur. Namung bahkan éta mangrupikeun hal anu peminat tiasa ngahampura upami henteu 👁️ langkung seueur

0 Komentar
Kedua-dua nami besar tim masing-masing nyiptakeun pertandingan anu bakal pikaresepeun pisan, sanaos posisi anu henteu saé saingan dina saingan Liga Premier. Arsenal nyaéta 11 sareng Chelsea - ka-4.

Dina kajawaraan anu kamari, Gunners junun tetep ka-5, janten ayeuna tujuanna naékna langkung saé, atanapi sahenteuna ngirangan hasilna sateuacana. Éta bakal hese ngabahas prospek anu langkung cerah, sabab ahirna éta Arsenal juara Inggris kaping deui dugi ka taun 2004. Paranti Gunners ' 👁️ langkung seueur

0 Komentar
Liverpool anu unggul bakal ngadatangan saingan Liga Utama utama. Pikeun ngadeukeutan pamimpin na atanapi sahenteuna nyegah dipatuk tina zona Piala Euro - tim anu ngamotivasi nyatu.

Palatih Fixes 'Brendan Rodgers digarap sareng Liverpool antara 2012 sareng 2015, dina Championship 2013L2014 2 na AFL pimpinan Pramuka nuju ka tempat anu ka-XNUMX. Hiji tiasa nyebatkeun yén ayeuna Jürgen Klopp ngagilap pikeun kasampurnaan proyék anu dimimitian ku Rodgers. The Irishman parantos nuju ka Leicester 👁️ langkung seueur

0 Komentar
  • Ngadaptar sareng 22Bet.
  • Punten eusian sadaya widang anu diperyogikeun dina Akun kuring.
  • Jieun deposit sahenteuna 1 EUR / USD.
  • Kéngingkeun bonus 100% nepi ka 122 EUR + 22 poin pikeun olahraga tohan.
  • Bonus bakal dikonfirmasi kana rekening anjeun saatos otomatis dilakukeun deposit.

Sarat jeung Kaayaan

Ngan hiji 100% bonus deposit munggaran pikeun unggal customer Pikeun nampi bonus, para nasabah kedah deposit minimum 1 EUR / 1 USD dll. Jumlah bonus maksimal nyaéta 122 EUR pikeun tohan olahraga sareng 300 EUR pikeun kasino. Bonus bakal dikonsumsi ka akun pelanggan otomatis saatos deposit munggaran dilakukeun, kecuali kotak "Kuring henteu hoyong bonus" dikaluarkeun. Sateuacan ngadamel deposit, para nasabah kedah milih akun bonus dimana bonusna bakal aken. Sakali parantos dikonfirmasi, bonus henteu tiasa ditransfer diantara akun bonus. Ditarikna dana tina akun pelanggan ngan bakal tiasa dilampahkeun saatos bonus parantos ditebus (wagered). Upami bonus kasebut dipasrahkeun ka akun bonus kanggo tohan olahraga, sarat wagering bakal janten 5x jumlah bonus dina taruhan accumulator. Unggal bet accumulator kedah ngandung sahenteuna tilu seléksi. Sahanteuna tilu pamilihan dina unggal accumulator kedah gaduh odds 1.40 atanapi langkung luhur. Bonus dianggap dianggap wagered ngan saatos kabéh taruhan pikeun jumlah anu parantos ditangtukeun. Upami bonus kasebut parantos dipastikeun ka rekening bonus pelanggan pelanggan, syarat wagering nyaeta 50x jumlah bonus. Nalika wagering bonus kasino, stake henteu kedah ngaleuwihan 5 EUR / 5 USD. Unggal jinis kaulinan nawiskeun kontribusi anu béda pikeun syarat wagering bonus: Méja kaulinan - Baccarat, Blackjack, Hi-Lo - 5% (kalebet kaulinan dealer live); Video Poker - 5%; Roulette, Poker - 5% (kalebet kaulinan dealer live); Slot - 100% (ngalebetkeun kaulinan anu dinyatakeun dina paragraf 14). Kaulinan di handap ieu kaasup ti tawaran bonus: Dr. Jekyll & Mr Hyde, Lucky Angler, Jelegér badag, The Dark Knight, Nu Dark Knight naék, Dipalat Karajaan, Partéi bikini, Tangkal Pakaya, Liar Orient, Dragon Dance, The Wish Master, Scrooge, Rusiah tina Stones, Delight Iblis, Jawara tina Lagu, Robin Hood, Makam Raider 2 jeung Castle Pangwangun. Liang Palasik: Pendarah getih, Raja Chicago, Jackpot 6000 jeung Mega Joker, Awéwé Mojang Bageur, Safari Sam,

At 👁️ langkung seueur

0 Komentar
Bayer - Juventus

Kasempetan samar pikeun klub Jérman pikeun kamajuan ti grup D dina Liga Juara. Kasempetan ieu mangrupikeun téoritis, sareng nganggo éta, tim éta kedah ngéléhkeun Juventus ayeuna.

Jérman dina bentuk hébat: aranjeunna henteu acan leungit dina kaulinan 6 sakaligus, ngaganggu Bayern victorious tilas, sareng pamimpinna Volland damel kaajaiban di sawah, masihan tangan nulungan sareng nyetak nyalira. Dina babak kadua tahap grup, Bayer parantos maén ngalawan Juventus. Deui harita aranjeunna nuju maén di turf Itali, sareng ngagaduhan tujuan 3 ngoleksi ngalawan aranjeunna tanpa nyetak sagala balikan. Naha Bayer bakal tiasa ngabales sésa-sésa katingal.

Juventus mangrupikeun pamimpin kelompok D, sareng parantos ngagentos tempat di buruan tempat sareng 13 poin (anu pangcaketna nyaéta Atlético Madrid sareng titik 7). Dina waktos anu sami, Old Signora henteu ngagaduhan masalah. Klubna henteu épéktip sakumaha aranjeunna resep sareng ngalaman masalah pertahanan kusabab kacilakaan Chiellini. Kalayan barisan jauh tina hal anu sampurna sareng kanyataan tim parantos ngahontal tujuan pasanggiri, aranjeunna henteu sigana bakal overexert diri pikeun ngéléhkeun Jerman di Bay Arena di Leverkusen.

Janten statistik tina tim, anjeun tiasa nyangka pagelaran prestasi dina bagian ahir pertandingan. Dina pertandingan anu dimainkeun ku Bayer musim ieu, tujuan dicitak 12 kali saatos menit 75 (4 nyetak, 8 disimpulkeun), sareng bisi Juventus - 14 tujuan dicitak (11 ku urang Itali sareng 3 ngalawan aranjeunna). Gol ngoleksi saatos menit 75 - YES kalayan odds 1.88 di 22Bet garis.

Porto - Feyenoord

Dina grup G tina Liga Eropa hal henteu sederhana. Dina antisipasi babak 6th, teu jelas mana tina opat tim kasebut nuju ka playoffs, bédana antara tempat kahiji sareng pamungkas dina grup ngan ukur 3 poin. Anu mana, nyalira, ngadamel pertandingan di Dragau antara Porto sareng Feyenoord anu saé tina tahapan kelompok.

Porto jauh tina bentukna paling saé, tapi sakedik alesan pikeun ragu kasuksésan na. Portugis mangrupikeun karesep pertandingan ieu, sanajan kalah dina leg kahiji. Ieu kajantenan di jalan. Di stadion bumi sorangan Porto teu éléh saprak Agustus 13 - 9 kameunangan di bumi saprak waktos éta, kalayan total skor 22-1 dina kahadean sarwa. Jantenna meureun, draw teoritis dina pertandingan ieu tiasa cekap pikeun Portugis maju ti grup dina playoff Liga Europa.

Pikeun Feyenoord, aranjeunna bakal tetep aya dina turnamen upami aranjeunna kalahkeun Porto dina pertandingan ieu. Sareng ngan ukur saingan sanés-sanés anu sanés nyumbang. Budak Swiss éta kalah ka Glasgow Rangers, disimpen munggaran dina grup. Di bumi di Holland, klub anu awor pisan ti Rotterdam ayeuna jauh ti mimiti, pajoang pikeun poin kalayan tim rata-rata sapertos Vitesse sareng Utrecht. Kasempetan pikeun tetep dina CL & EL nyaéta sadayana langkung berharga pikeun Feyenoord anu terang.

Musim ieu, wakil juara Portugis ngalahir saingan kalayan bénten tujuan 2 atanapi langkung waktos 10, kalebet dina 6 kaluar tina patandingan imah 10. Feyenoord parantos ngagaduhan ngéléhkeun 5 kalayan bédana-tujuan 2, ditambah ogé bangsa Walanda anu parah pisan - ngan 2 ngéléhkeun dina patandingan 11, salah sahiji anu ngalawan tim lemah ti Israel - Hapoel Be'er Sheva. Pikeun meunang Porto kalayan cacad -1.5 hadir kalawan odds 2.26 alus teuing 22Bet garis.

Maénkeun Ujang 22 Ayeuna!
0 Komentar
Michael Hunter - Alexander Povetkin

Dina Désémber 7, di Riyadh, réngking panggedéna taun antara Andy Ruiz Jr sareng Anthony Joshua bakal janten acara utama magrib. Joshua bakal ngusahakeun mundur dina Méksiko ngaluncat sareng meunangkeun deui gelar na. Nanging, kaayaan gelut perang anu gaduh kado deui pikeun peminat tinju - pertarungan antara Michael Hunter sareng Alexander Povetkin kanggo status contender resmi pikeun gelar dunya WBA.

Michael Hunter yuswa 31 taun, anjeunna milu dina Olimpiade sareng mangrupikeun juara tinju AS tilu kali, ogé juara tinju profésional dunya dumasar kana IBO. The Amerika gampang lincah, variatif dina taktik, Hardy sareng efisien. Arsenalna bakal ngajantenkeun lawan anu gelisah, bahkan sapertos Povetkin. Pamburu gaduh catetan lagu anu saé - kameunangan 18 (kalebet 12 ku knockout) sareng kekalahan 1. Para ahli nganggap anjeunna minangka salah sahiji petinju anu ngajangjikeun generasi anyar. Kasuksésan huntu sumping sareng odds 1.39.

Alexander Povetkin mangrupikeun legenda tinju dunya, juara Olimpiade, juara tinju Rusia sareng Éropa, ogé minangka juara dunya WBA sareng WBC. Alexander parantos lami umur 40. Pejuang anu deukeut ka akhir karierna masih salah sahiji istilah beurat paling bahaya. Dina bulan Agustus taun ieu, Rusia perang dina UK, éléh Hudhie Inggrisman. Perang éta nunjukkeun yén sanajan umur na, Vityaz Rusia masih kuat pikeun tahan kana babak 12 pinuh. Kasuksésan Povetkin hadir kalayan kemungkinan 3.096 dina garis 22 Ujang.

Kaki kuat Hunter nyaéta budak ngora, stamina sareng ketangkasan na. Tujuan Amérika dina perang anu bakal datang nyaéta pikeun nyegah niup Povetkin, gancang ngiringan ring sareng nyerang nganggo séri jabs. Michael paling dipikaresep bakal sono, tapi upami anjeunna henteu turun sareng neraskeun deui gancang, anjeunna bakal nampi kasempetan pikeun meunang ku titik.

Pangalaman anu kasohor Povetkin nyarios sorangan, sareng ditiupna anu bantosan pikeun ancaman lawan. Rusia kamungkinan pikeun ngadesek Hunter kalayan inti na nyobian nyerang jotosan pikeun ngabéréskeun lawanna. Upami nembak Povetkin manggih targétna, Amérika bakal langsung dileungitkeun atanapi janten langkung laun. Dina hal ieu, Vityaz Rusia bakal ngatur meunang waktos sateuacanna.

Man City - Man United

Manchester City, 11 nunjuk dina luhureun méja, ngadangu tatanggana séwang-séwangan Serikat, di Manchester Derby mimiti usum.

Kadua tim muncul kana patandingan kameunangan nalika usum tengah. Kota meunang 4-1 jauh di Burnley sareng nyimpen catetan luar biasa tina pertandingan-pertandingan 4.

Serikat ngadangu sareng boss lami Mourinho, anu ayeuna nuju Tottenham sareng réngsé 2-1 pemenang berkat tujuan 2 ti Marcus Rashford.

Rashford parantos telat pikeun Red Devils, nyetak 4 dina kaulinan 4 Premier League na anu terakhir, anu ngaluarkeun anjeunna ngan 1 tujuan tukang-tukang na musim tally enggeus.

Meunang midweek pikeun lalaki Pep éta mangrupikeun sambutan, anu ningali aranjeunna meunang di jalan pertama kalina dina kaulinan 3 dina sadaya kompetisi. Etihad parantos janten bantosan moro pikeun Amérika Serikat dina sababaraha taun kamari sareng anu eleh taun ka tukang janten salah sahiji-hijina di dinya ti 2014.

Kota terang aranjeunna henteu tiasa ngantepkeun jurang ti Liverpool di luhur sahingga ukur kameunangan anu bakal dilakukeun, tapi Serikat teu kalah ngalawan 'puncak 6' di usum ieu jauh.

Naha Manchester bakal beureum atanapi biru nuturkeun pertandingan ieu?

Maénkeun Ujang 22 Ayeuna!
0 Komentar
Halo Bonus Express! 22Bet menghargai waktos anjeun sareng hoyong mastikeun anjeun salawasna pikaresepeun ngajantenkeun taruhan. Aplikasi mobile kami mangrupikeun cara anu saé pikeun ngaksés sadaya acara dina garis sareng odds paling pikaresepeun. Ngadamel taruhan (kalebet Live), nampi statistik anu tepat sareng mangpaat, nikmati pilihan pamayaran anu mayar - iraha waé, ti mana waé, kahadean tina 22Bet.

Pikeun masang aplikasi dina ponsel anjeun, punten kunjungan 22Bethalaman web khusus.

  • Pencét tombol dina hurup ieu
  • Pilih ios atanapi ANDROID 22Bet halaman aplikasi
  • Turutan pitunjukna
  • Butuh aplikasi dina menit 2 dipasang
BONUS UNTUK MULAH GAMPANG!
Sareng éling pisan 22Bet nawarkeun hiji 100% wilujeng sumping bonus dugi ka 122 EUR / USD + 22 Titik Ujang. Ngadamel deposit sareng nampi dua kali langkung kasempetan pikeun maéhan nempatkeun nempatkeun bets anjeun!
Maénkeun Ujang 22 Ayeuna!
0 Komentar
Henteu aya anu ngabandingkeun kana ngaleupaskeun endorphins anu aya dina alungan LIVE anu suksés. Naha maca patandingan anu hadé pikeun anjeun? Naha anjeun tiasa ngiringan hiji tujuan hiji menit sateuacan bal ngosok ngalawan bersih? Ngan pikeun anjeun 22Bet nawaran 1,000 acara live sapopoé!

Ujang langsung kalayan wilujeng sumping bonus ti 22Bet. Meunang a 100% bonus nepi ka 122 EUR / USD + 22 Ujang Titik dina deposit anjeun munggaran.

  • Asup ka anjeun 22Bet rekening
  • Pilih akun bonus pikeun aken (kasino / sportsbook)
  • Jieun deposit sahenteuna 1 EUR / USD
  • Kéngingkeun wilujeng sumping bonus (100% dugi ka 122 EUR / USD kanggo akun bonus sportsbook)
LIVE bets nyieun acara olahraga anu langkung pikaresepeun. 22Bet nawiskeun cara anu gancang sareng gampang pikeun gancang nempatkeun taratas anu suksés nalika anjeun leres-leres tiasa ngitung aranjeunna. Kami ogé nawiskeun detil statistik pikeun sagala jinis olahraga pikeun ngadamel ramalan anjeun langkung tepat sareng nguntungkeun.

Meunang wilujeng sumping bonus na 100% dugi ka 122 EUR / USD terasrasakeun taruhan LIVE anu paling mendes 22Bet.

Maénkeun Ujang 22 Ayeuna!
0 Komentar

Pertandingan paling penting dina Spanyol modern maén bal. Kadua klub aya di Big Three tina La Liga, Barcelona anu janten juara ayeuna, sareng Madrid - saingan langgeng maranéhna. The Catalans parantos aya di pendirian, Atlético mangrupikeun 4th sareng ngan ukur 3 tukangeun.

Panungtungan Atlético sempet nolak serangan serangan Blue-garnets dina April 13, 2016, sanggeus meunang 2:0 dina Liga Juara in di lapangan bumi. Dina Primera, Mattress Makers parantos ngagayuh tujuanana ti Barcelona dina unggal pertandingan saprak Januari 2014. Atlético teu mengalahkeun Catalans di kajawaraan nasional saprak 2010! Madrid parantos ngagaduhan masalah barisan - Diego Costa parantos masihan larangan anu paling panjang dugi ka akhir taun, sareng João Félix ngan ukur aya bentuk saatos tatu. Harepanna cicing di sisi pertahanan, sareng Atlético mangrupikeun klub anu pangsaéna Spanyol ku mertahankeun, ngan ukur 9 tujuan disumpingan saprak mimiti usum. Tim asal pikeun meunang kamungkinan sareng 2.75 22Bet garis.

Barça ogé ngagaduhan masalah regu tim anu tangtu. Sarékat anu disqualified Sergio Busquets moal tiasa maén. Kalayan anjeunna maén dina skuad munggaran, garnét Blue-win meunang 8 kali sareng ngagaduhan hiji draw. Dina pertandingan anu mana gelandang teu dimaénkeun atanapi dilakukeun ngan ukur ngagantikeun - ngan 1 meunang sareng 3 kalah. Tapi teu aya ragu ngeunaan kesiapan Messi (8 + 5) sareng Suarez (7 + 2). Dina suku terakhir di Leganés éta para pamimpin tim sareng penguasaan pribadi maranéhna anu ngadamel pertandingan pikeun Barcelona (1: 2). Valverde nalika nuju ka Azulgrana, henteu kantos leungit ka Atlético Diego Simeone. Barcelona kéngingkeun di 2.664 di 22Bet.

Dina 7 kaluar tina patandingan 10 anu terakhir antara Atlético sareng Barcelona, ​​tim éta teu nyiptakeun langkung seueur tinimbang 2. Leuwih ti éta, ieu parantos kajantenan sadayana musim 4 dina basa Primera Spanyol. Jumlah Dina 2.5 kalayan odds jujur ​​tina 1.725 di 22Bet garis.

Bayern - Bayer

Pebruari 2 taun ieu mangrupikeun tanggal bersejarah pikeun Bayer, nalika tim ti Leverkusen ngéléhkeun Bavaria pikeun kahiji kalina dina opat musim. Bakal mujijat bakal kajadian deui ayeuna? Kamungkinan anu leutik, tapi ieu henteu hartosna anjeun moal ningali sababaraha bal anu saé.

Bayern dinten ieu mangrupikeun saingan anu bahaya na. Saatos usum mimiti parah, Hansi Flick sumping ka palatih tim, sareng dina pamimpin na tim Munich ngusir sadayana jalanna. Robert Lewandowski mangrupikeun hadé, saatos ngahontal markas 50 tujuan nalika taun kalénder. Anjeunna nuju tim bél sniper Bundesliga kalayan tujuan 16. Sadaya pamaén Bayer ngahiji dugi ka ngawaskeun tujuan 2 langkung seueur. Bayern balik deui pikeun ngejar gelar juara, sareng Bayer henteu kedah janten halangan dina jalanna.

Nanging, Leverkusen nyatu motivasi sareng siap masihan karesep pertandingan ieu kanggo ngalaksanakeun artosana. Gagal anu diulang deui dina bulan Oktober dikalahkeun Bayer kaluar ti jalur CL & EL di Bundesliga. Di 9th dina klasifikasi, tim éta nyobian ngulangkeun reputasi na. Tapi sainganna tetep saheulaanan, ngalangkungan titik, janten beuki tangguh pikeun ngangkut tiap babak. Datangna ka aréa Allianz mangrupikeun tés anu serius pikeun Apotéktip.

Bayern parantos nyetak 4 atanapi langkung tujuan ngalawan pesaingna 5 ti jaman saprak mimiti usum, kalebet dina tilu patandingan Nopémber berturut-turut, meunangna sareng skor total 14: 0. Sareng hiji waktos Bayer ngarencankeun tujuan 6 maén ngalawan Munich. Saking dua musim katukang tim sakali ngan ukur saeutik tina tujuan 3 anu dimainkeun ngalawan Bayern (dina pertandingan anu sami dina bulan Pebruari taun ieu). Individu Total 1 langkung ti 3.5 kanggo beurat 3 di 22Bet Jalur

Maénkeun Ujang 22 Ayeuna!
0 Komentar
Hello! Ulah hilap anu 22Bet unik 100% bonus deposit munggaran sareng 22 Titik Titik ngantosan anjeun! Émut yén jumlah bonusna bakal kapisah pikeun anu misah 22Bet akun, tur anjeun tiasa méakkeun dina taruhan olahraga sareng cocooan sanés. Jieun deposit, nampa bonus sareng anjeun bakal resep kumaha gampangna.
  • Asup kana akun anjeun dina 22Bet website
  • Pilih akun bonus anu bakal dipercaya (olahraga / kasino)
  • Top up akun utama anjeun ku USD 1 / EUR 1 atanapi langkung
  • Nampi bonus 100% anjeun + 22 Ujang Titik sareng tempat langkung seueur taruhan
Ngantosan bet.
22Bet bakal tetep anjeun dihibur sepanjang waktos. Naha anjeun ngantosan pertandingan pikeun ngamimitian atanapi anjeun parantos mutuskeun nyandak waktu kaluar sareng pikirkeun olahraga anjeun? Asupkeun 22Bet aya puluhan liang kasino luhur ti panyadia luhur. Anu paling penting - nalika bonus dikonfirmasi, anjeun tiasa milih dimana éta bakal disimpen kana: olahraga atanapi akun bonus kasino. Jieun deposit, nampa bonus sareng dianggo sakumaha anu anjeun hoyongkeun!
Maénkeun Ujang 22 Ayeuna!
0 Komentar
Arsenal - Eintracht Frankfurt

Pertandingan antara dua tim Éropa legendaris anu henteu kéngingkeun kana zona CL&EL tina kajuaraan nasionalna. Alatan persaingan anu ketat dina Liga Premier sareng Bundesliga, Inggris sareng Jerman néwak dina kasuksésan dina Liga Europa.

Arsenal mangrupikeun salah sahiji paporit turnamén. Tim éta tempatna 1st di Grup F, henteu kantos leungit, sareng tiasa ngasah 4 kameunangan sareng 1 ngagambar dina pertandingan 4 anu dimaénkeun. Hiji kameunangan dina pertandingan anu bakal datang bakal ngamungkinkeun Gunners lebet kana playoff. Dina pertandingan babak 1st ayeuna EL, Londoners parantos éléh Eintracht di Frankfurt kalayan skor 0: 3. Dina pertandingan di bumi Liga Europa, waktos terakhir Arsenal kaleungitan nyaéta Pébruari 22, 2018, sareng ti saprak éta tim gaduh 10 kameunangan, draw 2, tujuan 31 nyetak sareng tujuan 8 disimpulkeun. Meunangna Arsenal hadir kalawan odds tina 1.965.

Eintracht nyata langkung lemah dibandingkeun lawan. The Eagles mangrupikeun 3rd di Grup F, kalayan kameunangan 2, karugian 2, tujuan 4 sareng tujuan 6 disimpulkeun. Hasilna, Jérman mangrupakeun titik 4 tukangeun Arsenal. Sacara umum, Nopémber pikeun Eagles parantos ditandaan ku gagal dina sadaya turnamén, kalebet anu nasional. Saatos kekalahan anu nyababkeun Bavaria (5: 1), Eintracht kaleungitan game 3 sakaligus (1 EL + 2 Bundesliga), nyetak ukur 1 tujuan.

Arsenal mangrupikeun karesep pertandingan. Dina waktos anu sami, dina 3 kaluar tina game 4 dina Liga Europa ayeuna, anu Gunners teu ngan ukur meunang, tapi saleresna ngiringan tujuan 2 atanapi seueur deui. Jumlah Saatosna Saliwat 1.5 (tim 1) kalayan alus teuing odds tina 1.68 di 22Bet garis.

Olahraga - PSV

Kadua tim gaduh pangalaman éksténsif dina kompetisi Éropah komo meunang di aranjeunna. Di momen ayeuna, duanana henteu terbatas jauh tina kalungguhan penting dina kajuaraan nasionalna. Tapi duanana Portugis sareng Walanda gaduh shot di playoff Liga Europa.

Olahraga mangrupikeun pamimpin di Grup D. Ti 4 kaulinan anu dimaénkeun, timna parantos kaluar sareng kameunangan 3, eleh 1 sareng 9. Dina Liga Europa ayeuna, Aristocrats nyitak tujuan 7 sareng disayogikeun 4. Pimpinan tim Bruno Fernandes nyaéta 2nd dina daptar péor top turnamen. Bisi kameunangan Sporting dijamin kamajuan ka babak salajengna.

Tapi, PSV parantos dielokkeun basa Portugis (3: 2) dina pertandingan kelompok Liga Europa anu mimiti, anu hartosna aranjeunna henteu sieun éta pamimpin. Dina waktos éta, Eindhoven nyaéta 3rd di Grup D kalayan ngéléhkeun 2, 1 draw sareng eleh 1. Belanda ngan ukur dua titik dibandingkeun Sporting, ngejarkeun LASK Austrian sareng tiasa nyobian usaha anu cekap pikeun muterkeunana dina playoff.

Statistik saingan nunjukkeun yén Sporting atanapi PSV moal linggih dina pertandingan ieu, ku kituna kamungkinan perjuangan produktif kacida luhurna. Kusabab usum mimiti PSV parantos nyetak 3 atanapi langkung tujuan dina 13 kaluar tina pertandingan 24, Sporting - dina 5 kaluar tina 18. Jumlah Over 3.5 hadir kalawan odds panas tina 2.64. Portugis ngagaduhan efisiensi tujuan 1.44 nyetak per pertandingan, sareng Walanda - 2.05. Jumlah Over 2.5 dina odds sedeng tina 1.712 di 22Bet garis.

Maénkeun Ujang 22 Ayeuna!