Vegas Luck screenshot
toko RSS

Kasino Vegas Kasino Kodeu Vegas | Pangalusna Vegas Luck Kasino No deposit Deposit | Vegas Luck kasino Gratis chip | Kasino Vegas Luck Spins Free, 2019 #1

The Sarat jeung Kaayaan nu hiji perjangjian mengikat jum'atan. Ku ngakses situs web, Anjeun satuju jadi kabeungkeut ku Sarat jeung Kaayaan sarta ogé ku aturan pikeun tiap tina produk éta kami nawiskeun. Mun anjeun teu satuju kana salah sahiji dibekelan tina Sarat jeung Kaayaan Anjeun kudu geuwat ngeureunkeun ngagunakeun jaba.

Anjeun oge kedah maca Sarat jeung Kaayaan Pamakéan kami nu bisa diakses di dieu

Ieu Sarat jeung Kaayaan anu dimutakhirkeun pamungkas dina 31 Désémber 2018.

1. Inpormasi ngeunaan AS

1.1 Urang téh Bgo Hiburan Limited of Inchalla, Le Val, Alderney, GY9 3UL, hiji parusahaan didaptarkeun di Alderney handapeun angka pendaptaran 1839 ( "we"Atawa"us"Atawa"urang").

1.2 Dina Sarat ieu sareng katangtuan, "anjeun"Atawa"Anjeun"Hartina anjeun, jalma anu ngagunakeun jaba jeung / atawa jasa judi dijieun sadia ka anjeun dina atawa liwat situs web (nu"Services").

1.3 Mun anjeun mibanda patalékan, keluhan atanapi komentar ngeunaan situs web atawa Sarat jeung Kaayaan mangka anjeun bisa ngahubungan kami ku emailing [EMAIL PROTECTED], [EMAIL PROTECTED] or [EMAIL PROTECTED].

2. Peraturan AND minuhan

2.1 Urang dilisensikeun sareng diatur ku Komisi Puteri Britania Raya di handapeun dibekelan ku UK Kaulinan Act 2005 pikeun kaperluan nawiskeun jasa judi ka konsumén di Britania Raya (angka lisénsi 39533). Anjeun tiasa mendakan rinci langkung ti lisénsi urang Ieuh.

2.2 Ladenan judi nu urang nawiskeun ka konsumén luar Britania Raya nu diatur ku lisénsi urang jeung Alderney judi Komisi Control (nu "AGCC") Sakumaha dikaluarkeun dina bagian 7 tina Alderney eGambling ordinance 2009. lisénsi ieu dibérékeun ka Bgo Hiburan Limited on 24 Pébruari 2012.

3.YOUR akun

syarat eligibility

3.1 Pikeun muka hiji akun tur nganggo Layanan Anjeun kedah:

3.1.1 janten sahenteuna dalapan belas (18) taun umur atanapi, dimana wewengkon nu Anjeun reside imposes wates umur luhur batan ieu, umur luhur sapertos (nu "minimum Jaman");

3.1.2 hirup di wewengkon nu urang nampi pamaké, sarta nu pamakéan situs web jeung Layanan teu haram;

3.1.3 ngadaptar di ngaran anjeun sorangan, for teu ngabantuan Anjeun budi teu ngadaptar atawa maén atas nama saha wae;

3.1.4 boga akun bank valid atawa metoda pembayaran anu disadiakeun dina situs urang na anu didaptarkeun kana alamatna dina wewengkon nu urang nampi pamaké;

3.1.5 ngalengkepan bentuk pendaptaran pinuh sarta jujur;

3.1.6 moal geus kaasup ti judi;

3.1.7 ngabogaan henteu digubris tina judi; teu masihan anjeun bewara wae, anjeun w Sarat jeung Kaayaan. Mun robah sagala téh unacceptable ka anjeun, anjeun geus teu acan kagungan hiji akun ditutup ku urang dina ayat 7.2 (dilarang Kagiatan) atanapi ayat 9.3 (Promosi Loba teuing), sarta henteu geus timer kaasup ti judi kalayan kami (tingali Garawangi Jawab ayat 10 ' ').

3.1.8 jadi salah sahiji karyawan urang atawa pagawe di salah sahiji urang licensees, distributor, wholesalers, subsidiaries atanapi instansi sejen, suppliers, retailers, atawa di kulawarga saharita tina sagala individu misalna; jeung

3.1.9 sepanjang waktos matuh Sarat sareng Kaayaan ieu, sareng sagala istilah sanésna anu lumaku pikeun penyediaan kami tina Layanan ka anjeun (kaasup Playtech Pasatujuan Lisensi Pamaké Ahir anu tiasa dipendakan dina Appendix 1 ka Sarat Umum ieu.

3.2 Urang ayeuna henteu nampi pamaké nu ti nagara-handapna: AS, AS / GB Kapuloan Virgin, Kapuloan Minor di AS, Koréa Kalér, Cina, Siria, Yaman, Spanyol, Itali, Perancis sareng Wewengkon luar negeri, Afganistan, Libya, Sierra Leone, Iran, Irak, Nigeria, Zimbabwé, Mali, Sudan, Bélgia, Yunani, Israél, Jérman, kalkun, Swiss, Hong Kong, Dénmark, ,Stonia, Bulgaria, Siprus, Makau, Filipina, Singapura, Hungaria, Uni Arabmirat Arab, Romania, Portugal, Walanda, Rusia, Polandia, Ukraina, Czech Républik, Guadeloupe, Martinik, Malaysia, Australia, Colombia jeung Swédia.

3.3 Komo lamun urang ngalakukeun nampa aplikasi Anjeun pikeun hiji akun, gumantung kana wewengkon nu Anjeun reside, Anjeun bisa jadi teu boga aksés kana rentang pinuh ku jasa nu urang nyadiakeun.

3.4 Anjeun ukur layak pikeun hiji akun dina unggal jaba jeung akun anjeun pikeun pamakéan pribadi budi anjeun ukur na wajib henteu bisa dipaké pikeun sagala kaperluan profésional atanapi komérsial, atawa ku pihak katilu mana wae. akun anjeun kudu didaptarkeun di sorangan, bener, ngaran na rinci pribadi sarta anjeun teu kudu jadi gaduh panulisan akun Anjeun liwat sagala ngaran, jalma, alamat surélék kulawarga, rumah tangga, alamatna (pos atawa IP),, atawa alat.

3.5 Sakur rekening séjén nu muka kalayan kami nu aya duplikat rekening bisa jadi ditutup ku kami. Mun urang tutup a duplikat akun:

3.5.1 kabéh bonus, spins bébas tur winnings accrued ti bonus sapertos na spins bébas diala bakal batal sarta forfeited ku anjeun;

3.5.2 urang bisa batal sagala winnings jeung ngabalikeun duit sagala deposit (jumlahna kirang di hormat tina winnings batal) dilakukeun dina hormat anu jadi gaduh panulisan akun na, ka extent yén maranéhna teu pulih ti kami ti relevan duplikat akun sual, sagala jumlahna anu alatan janten refunded ka urang ku anjeun hormat tina hiji duplikat akun bisa jadi pulih ku urang langsung ti sagala akun nu sejenna anjeun (kaasup sagala duplikat akun sejenna).

3.6 Komo lamun papanggih kriteria eligibility diatur kaluar luhur, urang bisa milih nampik ditampa ti aplikasi Anjeun pikeun hiji akun iraha wae jeung alesan nanaon.

rinci akun tur aman

3.7 Dina raraga ngadaptar hiji akun, anjeun bakal kedah nyadiakeun rinci pribadi tangtu ogé nyieun kecap akses.

3.8 Anjeun kudu mastikeun yén anjeun tetep rinci pribadi anjeun nepi ka tanggal salaku urang bisa nyadiakeun iber ka anjeun ku email, telepon, talatah teks atawa pos. Saterusna, urang nyarankeun yén anjeun salawasna unggal waktos Anjeun salse maén dina situs urang kaluar. Ieu lumaku pikeun sadaya alat kaasup handphone na komputer desktop.

3.9 Anjeun jawab ngajaga karusiahan tina ngaran pamaké sarta sandi anjeun sarta mangrupakeun jawab sagala kagiatan nu dilaksanakeun ngaliwatan akun Anjeun. Anjeun satuju béja kami langsung tina sagala pamakéan diidinan tina akun anjeun nu jadi sadar.

3.10 Simpen keur di hormat tina lalawora urang, urang teu nyandak tanggungjawab wae kanggo sagala aksés pihak-katilu kana rekening anjeun sarta kami moal moal nanggungjawaban kana sadaya kanggo sagala karugian ditanggung ku anjeun salaku hasil tina nyalahgunakeun akun anjeun ku naon baé. Simpen keur di hormat tina lalawora urang, kabeh transaksi mana ngaran pamaké sarta sandi anjeun geus diasupkeun neuleu ku pihak katilu bakal dianggap salaku sah.

3.11 Mun anjeun indung atanapi di muatan tina saha anu henteu sahiji Jaman Copélna, Anjeun kudu migawe nu precautions perlu nyegah jalma sapertos tina ngakses akun Anjeun. Tinangtu caution kudu dibayar ka alat nu bagerak, utamana lamun ninggalkeun akun anjeun asup antara sesi.

Idéntitas jeung umur cék verifikasi

3.12 Éta ngalawan hukum ngagunakeun situs web atawa Layanan lamun henteu Jaman minimum.

3.13 Dina raraga pariksa idéntitas anjeun na nu nu Jaman Copélna mun tempo aplikasi Anjeun pikeun hiji akun, urang bisa migawe naon cék verifikasi kayaning kami bisa merlukeun, atawa salaku urang bisa jadi wajib migawe ku pihak katilu (kaasup awak pangaturan) .

3.14 Lamun urang teu tiasa pariksa idéntitas anjeun na nu nu Jaman Copélna satisfactorily, urang bisa nanya nyadiakeun dokuméntasi tambahan dina urutan anu bisa ngalakukeun kitu. Ieu bisa ngawengku (tapi henteu dugi ka) dokuméntasi handap:

3.14.1 a valid, nepi ka dokumen identitas fotografik titimangsa (saperti paspor, lisénsi supir urang, KTP Nasional, ID kartu pagawean atawa formulir sejenna resmi ID anu geus disaluyuan ku anjeun). Kabéh dokumén kedah janten valid dina waktu verifikasi dimana hiji tanggal kadaluarsana téh lumaku; jeung

3.14.2 bukti alamatna (kayaning a bil utiliti, catetan dokter urang, solicitors huruf atanapi pernyataan bank dikirim ka alamat didaptarkeun anjeun). Kabéh dokuméntasi misalna kudu heubeul henteu leuwih ti 3 bulan di waktu verifikasi sarta nembongkeun ngaran lengkep anjeun, alamat didaptarkeun, tanggal tina masalah jeung parusahaan / header penerbit urang jeung / atawa logo.

3.15 Urang bisa freeze akun anjeun sarta nyegah anjeun ti withdrawing dana dugi geus satisfactorily réngsé cék ieu.

3.16 Urang bisa kudu reperform cék verifikasi ieu ti jaman ka jaman keur pangaturan, bisnis atawa alesan kaamanan.

3.17 Lamun kami tacan bisa pariksa yen anjeun Jaman minimum dina 72 jam anjeun muka hiji akun tur depositing dana, akun anjeun bakal beku tur euweuh judi salajengna bakal diijinkeun dugi kami pariksa yen anjeun Jaman minimum. Lamun urang manggihan yén anjeun teu Jaman Copélna, sagala deposit dijieun ku anjeun bakal balik ka anjeun, naon winnings nu tos accrued bakal forfeited ku anjeun (jeung mungkin jadi deducted tina jumlah deposit wae balik), sarta maneh wajib balik deui ka kami dina paménta sagala dana sapertos nu geus ditarik ti akun anjeun.

laundering anti duit cék

3.18 Éta dibeunangkeun pikeun anjeun titipan dana dicandak ti kagiatan kriminal, ilegal atanapi curang kana rekening (atawa nyobian bet kitu). Sajaba cék identitas na verifikasi umur nangtukeun kaluar luhur, urang diwajibkeun ku hukum migawe cék laundering anti duit tangtu pikeun nyegah kalakuan kitu.

3.19 Urang ngawas transaksi mahiwal atanapi curiga jeung urang bisa merlukeun nu nyadiakeun dokuméntasi idéntifikasi tambahan atawa bukti sumber Anjeun kabeungharan atawa sumber dana iraha wae lamun papanggih kriteria tangtu, lamun kami paduli tingkat anjeun méakkeun, atawa lamun urang curiga maneh bisa jadi depositing dana dicandak ti kagiatan kriminal, ilegal atanapi curang. Dugi geus satisfactorily diliwatan verifikasi misalna, urang bisa freeze akun anjeun sarta ngawatesan ditarikna dana wae (kaasup winnings na deposit).

3.20 Dimana urang alesan kasangka kriminal, ilegal atawa kagiatan curang kami bisa ngalaporkeun kagiatan sapertos kana regulator atanapi otoritas luyu, nutup akun anjeun sarta ngaropéa sagala dana di Rekening anjeun (kaasup deposit na winnings).

Nutup akun anjeun

3.21 Anjeun tiasa nutup akun Anjeun iraha wae ku cara méré kami moal kirang ti bewara 24 jam 'na ngahubungan kami di [EMAIL PROTECTED], [EMAIL PROTECTED] or [EMAIL PROTECTED].

3.22 Lamun anjeun menta panutupanana tina akun anjeun dina garis kalawan ayat 3.21 urang, tunduk kana ayat 3.23, balik wae kasaimbangan beredar di akun anjeun ka anjeun dikurangan fee ditarikna nu manglaku (sakumaha outlined dina ayat 4.17 na 4.18). Nalika repaying wae kasaimbangan beredar, urang wajib make metoda panganyarna pembayaran dina akun Anjeun atawa metoda pembayaran kayaning kami bisa alesan milih.

3.23 Kana panutupanana dina pamundut anjeun urang wajib (tanpa ngawatesan hak kami dina ayat 3.19 na 3.25) jadi dijudulan withhold tina sagala repayment of kasaimbangan beredar di akun anjeun, sagala monies nurutkeun ka ayat 7.2 na 9.3.

3.24 Anjeun oge bisa milih pikeun timer ngaluarkeun akun anjeun, atawa ngagantungkeun samentara akun Anjeun maké fungsi 'time-kaluar' urang. Timer pangaluaran na gantung nu mujarab langsung. Wincik duanana parabot anu salajengna diatur kaluar dina bagian judi jawab sahiji situs web.

3.25 Salian hak kami lianna di Sarat jeung Kaayaan ieu pikeun nutup akun anjeun alesan husus, urang ogé bisa nutup akun Anjeun iraha wae pikeun alesan naon on bewara ditulis. Mun urang ngalakukeun kitu, tunduk kana ayat 3.27, urang bakal ngaluarkeun anjeun kalayan sagala dana duit nyata ditinggalkeun di akun Anjeun dina waktu panutupanana.

3.26 Dimana urang milih nutup akun Anjeun, lian ti dina kaayaan dimana ayat 3.24 na 3.27 panawaran, lamun geus mumpuni pikeun atanapi nampi sagala bonus aktif, urang bakal diturutan anjeun nampi bonus anjeun atanapi nganggo sésana tina bonus anjeun sarta ngalengkepan sagala sarat wagering pakait sareng bonus nu. Dina acara anu ayat ieu manglaku, urang wajib ngabalikeun duit kasaimbangan akun Anjeun pas aya alesan practicable handap pamakéan Anjeun tina bonus wae atanapi di pamundut anjeun.

3.27 Dimana urang tutup akun anjeun nurutkeun ayat 7.2 (dilarang Kagiatan), atawa ayat 9.3 (Promosi Loba teuing), kasaimbangan akun anjeun bakal non-refundable sarta dianggap bisa forfeited ku anjeun extent wae ngaku yen urang bisa mibanda ngalawan Anjeun sakumaha dina tanggal sagala panutupanana sapertos (naha sahandapeun akun anjeun, hiji duplikat akun atawa lamun heunteu).

Katirisan akun anjeun

3.28 Urang bakal dijudulan freeze akun anjeun dina salah sahiji kaayaan diatur kaluar di Sarat jeung Kaayaan ieu. Dina instansi mana kami freeze akun anjeun:

3.28.1 euweuh aktivitas bakal diijinkeun (kaasup deposit, withdrawals atanapi kaulinan) dugi tanggal kana nu eta geus reactivated ku kami;

3.28.2 euweuh bonus atawa ganjaran bakal credited ka rekening atawa redeemable; jeung

3.28.3 urang wajib alamat isu nu geus dibikeun naékna gantung jeung nyobian ngabéréskeun eta pas practicable lumrah ambéh akun nu tiasa boh jadi reactivated atawa ditutup.

4. DEPOSITING AND WITHDRAWING dana

Depositing dana

4.1 Anjeun bisa nambahkeun dana ka Rekening anjeun ku rupa-rupa padika pembayaran, kaasup (tapi henteu diwatesan ku) Visa, MasterCard, PayPal, maestro, Skrill na Neteller. Métode sadia bisa rupa-rupa gumantung dimana anjeun ayana jeung ieu bakal reflected dina pilihan dibere ka anjeun kasir intuitif urang. Anjeun ngan bisa ngagunakeun padika pembayaran didaptarkeun dina ngaran anjeun pikeun dana titipan. Lamun deposit maké padika pembayaran dina hormat tina nu teu ka wadah akun kami cagar bener pikeun ngubaran deposit wae salaku mahluk sah tur sagala winnings timbul ti deposit kayaning batal, pending parantosan nyugemakeun sadaya cék relevan.

4.2 Anjeun bisa milih leuwih ti hiji metoda pembayaran. Lamun anjeun tambahkeun metoda pembayaran anyar, anjeun kudu nyieun hiji deposit via yen metoda pamayaran, saméméh ditarikna sagala bisa diolah pikeun anu metoda mayar.

4.3 Jumlah minimum nu tiasa deposit dina akun anjeun dina urus tunggal nyaeta £ 10 (atawa hiji sarua di mata uang dipilih anjeun). Anjeun tiasa nyetel wates deposit dina akun Anjeun iraha wae ku cara ngadatangan bagian 'Jawab kaulinan' tina situs web. Sagala wates deposit nu disetél teu bisa ngaronjat tanpa méré kami bewara jam 24 'tina kahayang anjeun nambahan wates deposit anjeun sarta ukur mun anjeun deui-pamundut nambahan sanggeus 24 jam geus tos dilakonan bakal nambahan éta nerapkeun.

waragad deposit

4.4 Urang teu nanggungjawaban kanggo biaya atawa waragad dilarapkeun ku penerbit kartu anjeun, bank atawa lembaga keuangan salaku hasil tina Anjeun nyieun deposit a kana rekening Anjeun.

4.5 Pikeun unggal deposit nu nyieun ka akun anjeun handapeun £ 500, urang bakal ngecas fee pajeg-offset of 2.5% tina jumlah disimpen (subyek ka minimum 50p (atawa hiji sarua di mata uang dipilih anjeun)). Ieu ngandung harti yén lamun deposit £ 100, urang bakal ngecas £ 102.50 on metoda pamayaran Anjeun tur £ 100 bakal credited kana rekening anjeun atanapi lamun deposit £ 10 urang ngecas £ 10.50 on metoda pamayaran Anjeun tur £ 10 bakal credited ka anjeun akun.

dana anjeun disimpen

4.6 No interest bakal jadi payable ka anjeun dina naon baé dana diayakeun di akun Anjeun. Keur dijauhkeun tina ragu, anjeun teu kudu make akun Anjeun pikeun tujuan naon lian ti guna nganggo jaba jeung Services (contona salaku akun bank) jeung kedah urang jadi sadar deposit na withdrawals tanpa aktivitas kaulinan commensurate kami cagar nu katuhu pikeun ngurangan hiji muatan administrasi.

4.7 Urang ulah nawarkeun layanan kiridit.

4.8 dana anjeun nu diayakeun dina akun bank misah ti rekening bisnis urang. akun nu geus ngaranna 'klien Akun' pikeun ngabédakeun ti rekening bisnis séjén yén urang tahan. Dina dana nasabah Sistim rating Komisi Garawangi Britania urang, ieu meets sarat pikeun segregation dana nasabah di tingkat nu: dasar. Sasuai, dana nu dianggap janten dijagi dina acara insolvency. Salaku sapertos urang sasuai jeung duanana sarat ti Komisi Garawangi Britania Raya jeung Alderney judi Komisi Control.

4.9 kami indungna kalakuan BGO Limited, Suite 5 Valley Towers, Valley Jalan, Birkirkara, Malta, BKR9022 geus dijamin karsa -na pikeun nyadiakeun rojongan finansial pikeun ngaktipkeun kami papanggih Liabilities urang dina acara insolvency, kaasup dana pamuter. Kedah kami cease mun beroperasi, sadaya endeavors lumrah mayar monies deui ka anjeun bakal dilakukeun ku indungna urang. Dina acara anu indungna geus teu bisa ngahubungan anjeun, anjeun bakal boga periode euweuh ti 120 poé ti tanggal on nu urang ceased mun beroperasi ngahubungan indungna sarta meunang balik dana owed. dana ieu bisa jadi refunded sanggeus periode dinten 120 kaliwat.

4.10 Pikeun extent nu diwajibkeun pikeun ngalakukeunana ku hukum anjeun lokal, pajak, atanapi otoritas sejen, anjeun jawab ngalaporkeun winnings anjeun sarta karugian timbul ti pamakéan Anjeun tina situs web.

Withdrawing dana

4.11 Anjeun jawab masihan urang jeung informasi akun bank bener keur ditarikna dana Anjeun. Simkuring moal repay sagala dana dibayar ka akun lepat lamun ieu alatan kasalahan anjeun.

4.12 Anjeun bisa milih métode ditarikna pikaresep disadiakeun anjeun geus disimpen kalayan padika éta. Dimana metode pamayaran sababaraha geus dipaké dina akun tunggal, urang bisa allocate ditarikna kana metoda pembayaran ti pilihan urang. Urang bisa ngolah withdrawals pikeun leuwih £ 10,000 ku mindahkeun kawat.

4.13 Lamun anjeun menta ditarikna a, anjeun bakal boga jaman maksimum jam 24 ngabalikeun ditarikna, gumantung kana tingkat Anjeun maén. Ketersediaan ngabalikeun a bakal dilakukeun jelas ka anjeun dina situs web. Lamun nyieun hiji pamundut ngabalikeun dina waktos ieu, dana moal ditarik sarta baris dibalikkeun deui ka rekening Anjeun.

4.14 Anjeun teu kedah ngadamel atanapi nyobian sangkan chargebacks sagala, jeung / atawa kufur atanapi sabalikna mayar sagala nu tos Anjeun dijieun jeung anjeun satuju reimburse kami pikeun sagala chargebacks, panolakan atawa ngabalikeun of pangmayaran anjeun nyieun sarta leungitna hasilna wae ngalaman ku kami.

4.15 Anjeun bisa menta ditarikna dana Anjeun iraha wae. Anjeun moal bisa mundur dana wae ti akun anjeun sarta kami moal wajib balik dana wae ti akun anjeun, dugi kami geus satisfactorily diverifikasi:

4.15.1 idéntitas anjeun, tinggal jeung nu anu Jaman Copélna, luyu jeung cék identitas na verifikasi umur nangtukeun kaluar dina ayat 3 luhur;

4.15.2 nu teu disimpen dana ti kagiatan kriminal, ilegal atanapi curang, luyu jeung cék laundering anti duit diatur kaluar dina ayat 3 luhur; jeung

4.15.3 nu geus teu digawe atanapi ngusahakeun sangkan sagala chargebacks, denials, cancellations atanapi reversals of pangmayaran.

waragad ditarikna

4.16 Urang teu nanggungjawaban kanggo biaya atawa waragad dilarapkeun ku penerbit kartu anjeun, bank atawa lembaga keuangan salaku hasil anjeun requesting ditarikna a.

4.17 Urang ngecas fee ti £ 2.50 (atawa hiji sarua di mata uang dipilih anjeun) pikeun sakabéh withdrawals dana. Ieu ngandung harti yén, lamun menta hiji ditarikna £ 100, akun bank anjeun bakal credited kalawan £ 97.50.

4.18 Dimana anjeun menta hiji transfer bank internasional, urang ogé bisa ngecas hiji fee tambahan tina £ 15 (atawa hiji sarua di mata uang dipilih anjeun).

5. WAGERING AND WINNINGS

Wagering

5.1 Anjeun ngan bisa nempatkeun hiji alungan atawa wager nepi ka nilai dana diberesihan nu gaduh di akun Anjeun. Urang cagar hak batal sagala alungan atanapi wager nu urang bisa geus ditarima ku kasalahan nalika akun Anjeun teu gaduh dana cukup.

5.2 Urang ogé bisa dibewarakeun wager wae sakumaha batal lamun urang boga grounds pikeun kasangka geus undertaken sagala Kagiatan dilarang, nu acara euweuh winnings bakal dibayar ka anjeun.

5.3 Ukuran wager minimum jeung maksimum beda-beda ti game kana kaulinan keur kaulinan dina jaba jeung dipintonkeun dina layar. Mangga tingali kaulinan individu kanggo inpormasi lengkep.

5.4 Sakali geus dikonfirmasi wincik wager anjeun sarta dimimitian game, biasana ku kalakuan hiji aksi kayaning 'spin', 'alungan', atanapi 'maén' wager anjeun bakal dianggap bisa katampa jeung anjeun bakal bisa ngarobah atawa rupa-rupa deui.

Winnings

Winnings 5.5 alatan anjeun bakal credited kana kasaimbangan akun Anjeun. Ieu teu bukti win jeung tunduk kana hak-hak anjeun handapeun ayat 12 na 16 (sakumaha lumaku) tina Sarat ieu sareng katangtuan anjeun satuju yen rékaman urang (atawa naon baé rékaman tina propaider game pihak-katilu urang) bakal jadi otoritas final dina nangtukeun naon winnings.

5.6 Sakabéh kaulinan liang, video poker, méja, kartu na arcade diulas dina situs web (iwal jackpots kutang) anu diwatesan ka payout maksimum £ 250,000 (atawa sarua dina mata uang dipilih anjeun) kana sagala salah customer on wae babak wagering tunggal. Dina mayoritas instansi ieu ku cara maké wates stake ditumpukeun dina kaulinan lumaku. Keur dijauhkeun tina ragu ieu paduli ukuran stake atawa jumlah bets ditempatkeun. Kudu meunang di kaleuwihan jumlah ieu sagala salah tohan babak salaku hasil tina kasalahan dina watesan stake, anjeun bakal meunang £ 250,000 (atawa hiji sarua di mata uang dipilih anjeun) sarta sagala Jumlah luhur ieu bakal jadi batal.

5.7 Urang nyieun unggal usaha pikeun mastikeun yén kasalahan atawa kasalahan teu lumangsung di buruan wae atanapi kalayan sagala transaksi anu patali jeung akun Anjeun. Simpen keur salaku hasil tina lalawora urang, urang bisa batal sagala winnings atanapi cash-in diaktipkeun ku ngéléhkeun hasilna tina sagala kasalahan atawa kasalahan atawa lepat teknis (kaasup tapi teu diwatesan ka, payouts game lepat atanapi malfunctions game) kalayan salah sahiji kaulinan atawa Layanan ditawarkeun. Anjeun satuju forfeit sagala winnings yén hasil tina kasalahan misalna, kasalahan atawa faults teknis na ngaku yén sababaraha requests instansi ditarikna bisa dilaksanakeun pikeun persetujuan pikeun mastikeun yén kasalahan misalna, kasalahan atawa faults teknis teu lumangsung.

jackpots kutang

5.8 No payouts maksimum dilarapkeun ka winnings jackpot kutang. Matuh ka ayat 5.7 luhur sarta 5.9 handap, kudu meunang hiji jackpot kutang anjeun bakal nampa jumlah anu dipintonkeun dina kaulinan kutang nu aya maén dina waktu meunang Anjeun.

5.9 Sadaya ngéléhkeun jackpot kutang anu poko keur verifikasi sarta validasi ku supplier kaulinan. Kutang jumlahna jackpot win bisa turun naek salaku hasil verifikasi sarta validasi jeung anjeun satuju jeung ngarti yén jumlah jackpot kutang nu diverifikasi dina iber formal nampi ti supplier game wajib nangtukeun jumlah pasti tina sagala win jackpot kutang alatan.

5.10 Lamun meunang hiji jackpot kutang kami bakal bagean mayar jumlah pinuh meunang ka anjeun dina 31 poé meunang, pending verifikasi jumlah jackpot ku sagala supplier kaulinan sareng tunduk kana 4.15 paragraf di luhur. Urang cagar bener mayar ngéléhkeun jackpot kutang dina mata uang nu eta geus dibayar mun urang ku supplier kaulinan.

5.11 Urang bisa decommission a jackpot kutang iraha wae pikeun alesan nanaon.

hal pajeg

5.12 Anjeun solely jawab ngarekam, Mayar na akuntansi kana sagala otoritas relevan pikeun sagala pajeg atanapi muatan séjén nu bisa jadi payable on wae winnings Anjeun nampa.

6. Aktif OR beku rekening jeung waragad DORMANCY

6.1 Lamun geus teu asup kana akun Anjeun atawa lamun heunteu moal diakses atanapi dipake eta periode sinambung 12 bulan, atanapi upami akun anjeun geus beku pending verifikasi sakumaha outlined dina ayat 3.19 periode sinambung 12 bulan, akun anjeun bakal jadi dianggap janten teu aktif. Mun akun anjeun janten aktif urang neruskeun migunakeun sakabéh endeavors lumrah boh ka verifikasi satisfactorily lengkep atanapi nganggo sagala endeavors lumrah ngahubungan Anjeun pikeun nangtukeun kahayang anjeun dina hormat tina sagala dana duit nyata unutilized.

6.2 Mun akun anjeun tetep inaktif periode satuluyna tina 12 bulan, atanapi upami ieu masih beku, eta bakal dianggap janten dormant. Mun akun anjeun dianggap janten dormant, urang bakal make sagala endeavors lumrah boh pikeun ngingetkeun anjeun satisfactorily verifikasi lengkep atanapi ngahubungan Anjeun pikeun nangtukeun kahayang anjeun dina hormat tina sagala dana duit nyata unutilized. Lamun, sanggeus bulan 6 salajengna, kami geus tetep teu acan tiasa ngahubungan Anjeun pikeun nangtukeun kahayang anjeun, akun anjeun bakal ditutup.

6.3 Lamun ngahubungan kami sanggeus periode 30-bulan sarta panutupanana akun saterusna néangan hiji ngabalikeun duit tina kasaimbangan akun anjeun urang wajib ngolah ngabalikeun duit misalna, tunduk kana ayat 7.2 na 9.3, tunduk ka anjeun satisfactorily completing verifikasi di garis kalawan ayat 3.19 lamun diperlukeun tur matuh mun kawajiban légal jeung pangaturan urang.

7. dilarang aktivitas

7.1 Anjeun satuju yén anjeun moal bakal:

7.1.1 nganggo jaba atanapi Layanan kanggo sagala Tujuan komérsial atawa ngamajukeun atanapi produk sorangan pihak katilu nu sejen urang atawa jasa;

7.1.2 nganggo jaba atanapi Layanan sagala cara anu bisa ngakibatkeun kana dorongan, ngayakeun atawa mawa kaluar tina sagala Praktek curang atawa Kagiatan Pidana;

7.1.3 nransper payil nu ngandung virus, Trojans atawa program ngabahayakeun séjén;

7.1.4 aksés atawa usaha pikeun ngakses rekening pamaké séjén atawa tembus atanapi nyobian tembus ukuran kaamanan situs web ';

7.1.5 ngagunakeun sagala bahasa kasar atawa karasa dina pamakéan Anjeun tina jaba jeung Services (kaasup milih ngaran landihan atanapi layar nu geus kasar atawa karasa atawa ku cara make bahasa kasar atawa karasa dina fungsi rojongan obrolan urang);

7.1.6 mangpaatkeun sagala lepat teknis, loophole, kasalahan, atawa misconfiguration tina salah sahiji kaulinan ditawarkeun dina situs web keur kaunggulan Anjeun atawa ka disadvantage kami atawa batur;

7.1.7 nganggo jaba atanapi Services dina wewengkon nu eta haram pikeun ngalakukeunana;

7.1.8 migawe naon Loba teuing Promosi (sakumaha didefinisikeun dina ayat 9 handap); atawa

7.1.9 breach salah sahiji Sarat jeung Kaayaan ieu di mana wae cara séjén.

7.2 The kagiatan di ayat 7.1 téh unggal wangun "Kagiatan dilarang". Urang bisa numpurkeun, ngawatesan atanapi tutup akun Anjeun iraha wae tanpa aya bewara lamun urang boga grounds lumrah mun percanten geus undertaken sagala Kagiatan dilarang jeung / atawa cageur tina akun Anjeun jumlah sagala deposit, mayar-beluk, bonus atanapi winnings nu geus kapangaruhan ku atanapi anu sagala cara dipake pikeun Kagiatan dilarang. Hak nangtukeun kaluar dina ayat ieu teu mangaruhan wae lain hakna (kaasup sagala hak hukum umum) yen urang bisa mibanda ngalawan maneh handapeun Sarat ieu sareng katangtuan atawa lamun heunteu.

7.3 Dina exercising hak kami dina ayat 7.2 kami wajib ngagunakeun sagala endeavors lumrah pikeun mastikeun yén urang laksana hak sapertos di luhur nu adil ka anjeun.

7.4 Pikeun kaperluan ayat 7 ieu:

7.4.1 "Praktek curang"Hartina sagala aktivitas curang dina aktipitas ku anjeun atawa jalma anu nimpah nama anjeun atanapi di kolusi sareng anjeun, sarta wajib ngawengku, tanpa watesan: (a) curang muatan-bék na aktivitas rake-balik; (B) pamakéan dina akun anjeun ku naon baé tina sagala dicokot ku batur, diklon atanapi kiridit diidinan atawa kartu debit salaku sumber dana; (C) sagala usaha pikeun ngadaptar informasi akun palsu atawa nyasabkeun; sarta (d) sagala polah atawa polah ngusahakeun nu alesan dianggap janten haram, dimaksudkeun pikeun ngagasab duit lain hakna kami, dimaksudkeun pikeun ngagilekkeun sagala larangan légal, atawa dijieun dina iman goréng, henteu paduli naha sagala polah sapertos ngabalukarkeun urang karuksakan atawa cilaka;

7.4.2 "Kagiatan kriminal"Wajib ngawengku, tanpa watesan, laundering duit jeung sagala ngalanggar handapeun judi Act 2005.

8. Promosi, ganjaran jeung schemes kasatiaan

8.1 Ti jaman ka jaman urang bisa nawiskeun promosi pikeun ganjaran sapertos spins bébas tur bonus atanapi schemes kasatiaan ( "ganjaran").

8.2 Sadaya promosi, ganjaran jeung schemes kasatiaan anu tunduk kana istilah diatur kaluar dina ayat ieu 8 ogé sagala istilah husus sejenna anu patali jeung kampanye relevan, Ganjaran atawa skéma kasatiaan nu urang nyebarkeun dina situs web, hususna dina 'promosi' kaca ( "promotion Sarat"). Dina acara naon konflik antara Sarat Promosi jeung istilah diatur kaluar dina ayat ieu 8, anu Sarat Promosi bakal ditagihkeun.

8.3 ti asupna kana schemes kasatiaan lianna, a promotion (jeung ganjaran diturunkeun tina ieu) moal bisa dipaké ditéang, atawa digabungkeun, kalawan sagala promotion sejenna / ganjaran.

8.4 Anjeun bakal otomatis jadi diasupkeun kana Kasino urang jeung schemes kasatiaan Bingo mun anjeun maénkeun kalayan real-duit dina Website éta.

8.5 Dimana hiji promotion atawa kasatiaan skéma merlukeun anjeun sangkan titipan di urutan pikeun nampa ganjaran mangrupa, a ditarikna malikkeun dijieun luyu jeung ayat 4.13 moal kaétang salaku titipan keur kaperluan ieu.

8.6 Mun hiji hasil misconfiguration teknis dina ganjaran lepat keur ditambahkeun kana akun anjeun, urang bisa ngabenerkeun kasalahan ku nyoplokkeun sagala winnings ditampi tur ulang nambahkeun pahala jeung konfigurasi bener.

8.7 Mun akun anjeun geus ditutup boh dina pamundut anjeun atanapi dina kaayaan dimana ayat 7.2 atanapi 9.3 nerapkeun sagala ganjaran bakal dibatalkeun.

8.8 Urang bisa ngabolaykeun atawa mundur nu promotion atanapi skéma kasatiaan iraha wae di kawijaksanaan lumrah urang. Sagala pembatalan sapertos moal mangaruhan ganjaran naon geus dileler ka anjeun atanapi ditebus ku anjeun.

9. promotion nyiksa

9.1 promosi jeung ganjaran anu disadiakeun pikeun enjoyment anjeun tina jaba jeung keur ganjaran konsumén urang. Anjeun teu kedah:

9.1.1 ngagunakeun sababaraha rekening ngaku ganjaran atawa ngasupkeun promotion leuwih ti sakali;

9.1.2 kalibet dina sagala Play henteu teratur nalika maén kalawan dana bonus tunduk kana larangan wagering nu dikaluarkeun salaku bagian promosi atawa salaku ganjaran keur kaperluan guaranteeing kauntungan paduli hasilna. Urang bakal mastikeun anjeun informed sawaktos Anjeun keur maén kalawan dana bonus diwatesan, ngingetan naon anu larangan mangrupakeun na outline konsékuansi tina non-minuhan;

9.1.3 mangpaatkeun sagala lepat teknis, loophole, kasalahan, atawa misconfiguration tina salah sahiji promosi atawa ganjaran ditawarkeun dina situs web keur kaunggulan Anjeun atawa ka disadvantage kami atawa batur;

9.1.4 collude kalawan batur guna ngamangpaatkeun ganjaran atawa promosi; atawa

9.1.5 ngagunakeun VPN atanapi masking Alamat IP anjeun guna asupkeun promotion atawa ménta ganjaran nu moal bakal disebutkeun jadi layak pikeun.

9.2 Pikeun kaperluan ayat 9.1 anggap we 'henteu teratur Play' pikeun ngawengku:

9.2.1 on roulette, Salah sahiji atawa leuwih tina: (a) ngawengku 24 atawa sababaraha nomer 37 anu sadia; (b) tohan on beureum sareng hideung; (c) tohan on odds and evens; (d) tohan on 1-18 (inklusif) jeung 19-36 (inklusif); (e) tohan dina sadaya tilu kolom tata perenah méja; (f) tohan on sadayana tilu puluhan;

9.2.2 on baccarat tohan on duanana bankir sareng pamuter dina kudéta sarua;

9.2.3 pindah ti kaulinan rata low (25% atawa kirang) kana kaulinan rata luhur (100%) sanggeus ngéléhkeun badag keur kaperluan clearing syarat wagering; jeung

9.2.4 pamakéan sababaraha rekening (naha ku Sunan Gunung Djati atawa batur, dicekel ku maneh jeung / atawa akting dina konsér jeung batur) pikeun nutupan sakabeh atawa mayoritas lamun eventualities.

9.3 The kagiatan di ayat 9.1 téh unggal wangun "Loba teuing promotion". Urang bisa numpurkeun, ngawatesan atanapi tutup akun anjeun, nyabut sagala ganjaran dibales ka anjeun, sarta merlukeun repayment tina sagala winnings nu geus dibales ku cara Loba teuing Promosi (kaasup ku deducting jumlahna diayakeun di akun anjeun) langsung jeung tanpa aya bewara lamun urang alesan mertimbangkeun anjeun geus undertaken Promosi Loba teuing.

10. judi jawab

10.1 Urang nyandak judi jawab pisan serius. Urang nyadiakeun pangabisa pikeun anjeun timer ngaluarkeun ti akun anjeun kalawan kami, nyandak waktos kaluar tina pamakéan akun anjeun, tur nyetel kadali husus pikeun ngawatesan dana atawa waktu nu méakkeun judi. Kanggo inpo nu leuwih lengkep dina parabot judi jawab yen urang nyadiakeun, atawa lamun anjeun ngagaduhan masalah dina hubungan judi Anjeun, mangga buka bagian 'Jawab kaulinan' tina situs web atawa ngahubungan Service Palanggan urang jeung Tim kaulinan Jawab.

10.2 Kami baris ngagunakeun kabéh endeavors lumrah pikeun mastikeun patuh timer pangaluaran. Urang bakal nerapkeun cék lumrah tur safeguards pikeun mastikeun yén whilst anjeun timer kaasup anjeun teu dikirim bahan pamasaran ngeunaan judi ti kami sarta yén anjeun moal bisa ngakses Services. Sanajan kitu, timer pangaluaran merlukeun komitmen gabungan duanana maneh na urang. Salila période timer pangaluaran anjeun teu kudu nyobian coba mun muka anyar atawa jadi gaduh panulisan rekening anjeun nampi yen urang teu boga tanggung jawab atawa liability sama sekali lamun nuluykeun judi jeung / atawa neangan nganggo jaba jeung urang kalah ka ngakuan atawa nangtukeun nu geus timer kaasup dina kaayaan anu saluareun kontrol lumrah urang, utamana lamun geus robah salah sahiji rinci pendaptaran saméméhna dikintunkeun (kaasup lamun muka akun séjén kalawan substansi inpo nu sarua, albeit inputted kana formulir pendaptaran dina cara béda).

10.3 Mun urang nyangka yen Anjeun gaduh masalah judi, urang bisa freeze akun Anjeun whilst kami anu kalakuan cék tambahan pikeun ngadegkeun naha anjeun teu nyaman jeung tingkat anjeun belanja. Handap cék ieu, upami urang manggihan yén anjeun teu di kontrol judi anjeun, urang bisa nutup akun anjeun sarta ngaluarkeun anjeun kalayan sagala dana duit nyata ditinggalkeun di akun Anjeun dina waktu panutupanana.

10.4 The Association Nasional pikeun judi Kamanusaan sarta Studi Sumberdaya atikan sarta Diklat ( "GAMCARE") (www.gamcare.org.uk) Nyadiakeun informasi, saran jeung bimbingan ka individu, kulawarga maranéhanana jeung babaturan anu boga kasalempang judi masalah. Jumlah helpline bébas pikeun GAMCARE (sadia 8am - tengah wengi, 7 dinten saminggu) nyaéta 0808 8020 133).

11. PALAYANAN PALANGGAN

11.1 Urang nyadiakeun layanan rojongan customer pikeun sakabéh pamaén urang. Service Palanggan urang jeung Tim kaulinan Jawab bisa ngahubungi ku email, telepon tur hirup rojongan obrolan. jam kami operasi sarta wincik kontak kami bisa kapanggih dina Tulung kaca.

11.2 Lamun anjeun ngahubungan Service Palanggan urang jeung Tim kaulinan Jawab maranéhna bakal ngalakukeun dipariksa identitas pikeun mastikeun yén anjeun anu wadah akun.

11.3 Perhatikeun yén sadaya interaksi kalayan Service Palanggan urang jeung Jawab Tim kaulinan sarta VIP tim (kaasup Telepon) bisa jadi dirékam pikeun tujuan latihan, monitoring na jaminan kualitas.

12. Keluhan AND sengketa

12.1 Urang ngaharepkeun anjeun tos rengse wareg jeung jaba jeung Services. Sanajan kitu, lamun boga keluhan a, bagian ieu ngécéskeun naon carana sangkan keluhan misalna hiji jeung prosés nu urang nerapkeun sakali geus dipigawé kitu.

12.2 Anjeun tiasa ngangkat keluhan kalawan kami iraha wae ku ngahubungan Service Palanggan urang jeung Tim kaulinan Jawab ku emailing [EMAIL PROTECTED], [EMAIL PROTECTED] or [EMAIL PROTECTED] atanapi ngadatangan Tulung Kaca. Mangga nyadiakeun landihan Anjeun, ngaran pinuh, salaku loba jéntré anjeun tiasa ngeunaan keluhan, sarta lamun perlu ngawengku sagala kantétan relevan.

12.3 Sakur keluhan kudu didaptarkeun ku Service Palanggan urang jeung Tim kaulinan Jawab dina 6 bulan tina kajadian tina acara nu keluhan nu hubungan. Urang moal bisa nungkulan keluhan naon di hormat hiji kajadian anu tos kaping periode waktu ieu.

12.4 Kami baris ngaku ka resi mayoritas keluhan dina jam 24. Dina sababaraha instansi langka pangakuan urang nyangsang (contona lamun zat tina komunikasi atanapi fakta ngeunaan keluhan nu can écés).

12.5 Dina sababaraha instansi, keluhan anjeun bakal lugas (contona hiji paham atawa kasalahan sistem dicaritakeun). keluhan ieu bisa ngumbar gancang ku Layanan Palanggan urang jeung Tim kaulinan Jawab sarta tanpa tinimbangan anu berkepanjangan dina garis kalawan prosés keluhan pinuh urang. Dimana ieu téh bisi éta, urang cagar bener pikeun ngalakukeunana.

12.6 Sadaya keluhan sejenna bakal lumangsungna tinimbangan Panggung 1 kami whereupon hiji anggota Service Palanggan urang jeung Jawab kaulinan Tim Manajemén bakal tasked kalawan nalungtik sarta ngarespon kana keluhan anjeun. Di kacindekan tina panalungtikan sapertos (ilaharna dina 5 poé gawé) urang komunikasi ka anjeun kaputusan urang dina hubungan keluhan nu.

12.7 Mun anjeun sugema kalayan kaputusan urang jeung respon kana keluhan anjeun dina tahap ieu, lajeng upami urang teu informed yén kaputusan misalna hiji tekad final kami, anjeun tiasa ménta nu keluhan anjeun lumangsungna tinimbangan Panggung 2 urang. Eta bakal mantuan mun urang dina tahap ieu lamun bisa outline naha anjeun tetep sugema jeung putusan Panggung 1.

keluhan 12.8 Panggung 2 baris ditalungtik ku Manajemén Senior. Informasi dianggap di Panggung 1 bakal reviewed barengan putusan jeung informasi salajengna sagala nu geus disadiakeun. Di kacindekan tina panalungtikan sapertos urang komunikasi ka anjeun kaputusan urang dina hubungan keluhan jeung outline pilihan naon sadia ka anjeun kedah anjeun tetep sugema kalayan hasilna.

12.9 Urang Tujuan pikeun ngabéréskeun kabéh keluhan pas mungkin sarta baris ngagunakeun kabéh endeavors lumrah mun disimpulkeun prosés keluhan kami dina 8 minggu pangakuan awal urang. Urang bakal manjangkeun jaman 8-minggu ieu kudu gagal kalibet jeung prosés keluhan di luhur timely, nyokot kana akun sagala reureuh disababkeun ku gagalna kitu. Lamun mucunghul yén nagara éta bakal nyandak urang leuwih panjang batan minggu 8 urang nulis mun anjeun mamatahan Anjeun tina timescale dirévisi.

12.10 Urang cagar hak ngaluarkeun tekad ahir dina hubungan keluhan naon iraha wae tahap dina proses ieu, utamana lamun anggap we keluhan anjeun janten tanpa dadasar, sagawayah, vexatious atanapi gampil ngumbar. Kedah urang ngalakukeun kitu, urang bakal nyieun ieu jelas ka anjeun jeung anjeun bakal boga pilihan pikeun nampa kaputusan atawa lumangsungna RDA (lamun lumaku - tingali ayat 12.11).

12.11 Lamun satuju kalayan tekad final urang, keluhan nu hubungan kana jasa judi kami nyadiakeun, sarta anjeun nyicingan di Britania Raya, anjeun ngabogaan hak pikeun neangan resolusi keluhan anjeun via hiji résolusi sengketa alternatif ( "RDA") prosedur. Kami geus diangkat eCOGRA salaku panyadia layanan kami tina jasa RDA. Dimana nilai sengketa URANG SUNDA ti £ 10,000 urang ngahargaan papanggihan sagala bahan bolos prosedur RDA atawa kasalahan manifest dina bagian tina panyadia RDA. Anjeun tiasa ngahubungan eCOGRA via website maranéhanana anu bisa kapanggih Ieuh.

12.12 Perhatikeun yén keluhan nu teu pakaitna jeung jasa judi kami nyadiakeun (contona layanan palanggan goréng, rupa produk on tawaran) henteu luyu keur rujukan ka panyadia RDA kami sarta bakal diurus internal.

12.13 Lamun satuju jeung putusan Tim Manajemén Senior kami, sarta anu nyicingan di nagara lian ti Britania Raya, Anjeun kedah wartosan AGCC via website maranéhanana anu bisa kapanggih Ieuh. Urang bakal abide ku sagala kaputusan dijieun ku AGCC sarta mantuan aranjeunna kalayan sagala panalungtikan yén maranéhna migawe. Perhatikeun yén AGCC bakal kitu, nungkulan sagala sengketa nu nyaritakeun kaulinan disadiakeun ku SG Digital.

12.14 Anjeun oge gaduh hak ngalebetkeun keluhan anjeun ka platform Éropa Resolusi sengketa Online (ODR) anu disadiakeun Ieuh. Sanajan kitu, mangga jadi sadar yen ieu bisa ngaronjatkeun jumlah waktu nu diperlukeun pikeun ngabéréskeun keluhan anjeun.

12.15 Urang nyangka yén sakabéh fakta jeung eusi keluhan tetep rahasia antara urang dina mangsa proses keluhan na naon prosedur RDA. Ieu teu berlaku mana hayang neangan saran rahasia atanapi dimana hukum atawa prosés légal merlukeun panyingkepan umum. Euweuh dina prosés ieu dimaksudkeun pikeun mangaruhan hak legal atanapi statutory anjeun dina hal ieu.

13. kalaluasaan

13.1 Anjeun kudu mastikeun maneh baca Sarat jeung Kaayaan Pamakéan urang, nu ngandung informasi penting ngeunaan pamakéan data pribadi Anjeun sareng inpo nu sejenna ngeunaan privasi Anjeun. The Sarat jeung Kaayaan Pamakéan tiasa diakses Ieuh.

13.2 Urang bakal ko-beroperasi kalayan sagala otoritas penegak hukum atawa régulator atanapi pesenan pangadilan requesting atawa ngarahkeun urang kana nyingkab identitas atawa nomeran saha pikeun pencegahan atawa beungeut kajahatan atawa kahariwang atawa gugatan ti offenders. Meureun aya kaayaan sejen nu urang bisa jadi diperlukeun ku hukum pikeun nyingkab informasi ngeunaan anjeun atanapi pamakéan Anjeun tina situs web atawa Services.

14. HAK INTELÉKTUAL

14.1 situs web tur sagala eusi na software digawe sadia ka dinya (kaasup tapi teu diwatesan ka, dina kaulinan) milik, atawa dilisensikeun ka, urang. "Bgo", "bgo.com", "powerspins" jeung "powerspins.com", "bgo Live", "bgo Bingo", "Candy Club", "vegasluck" jeung "vegasluck.com" mangrupakeun mérek dagang, tanda jasa, jeung ngaran dagang milik urang.

14.2 pamakéan anjeun tina jaba jeung eusina hibah euweuh hakna ka anjeun dina hubungan hak cipta intelektual urang kaasup, tanpa watesan, dagang, logos, grafik, foto, animasi, video sareng téks atawa intelektual pihak katilu di jaba jeung eusina (kaasup tapi teu diwatesan ka salah sahiji kaulinan).

14.3 Anjeun tiasa henteu nyalin, baranahan, nyebarkeun deui, ngundeur, posting, disiarkeun, direkam, ngirimkeun, nyebarkeun komérsial, ngedit, komunikasi ka umum atanapi ngadistribusikeunana Layanan, kaca wéb atawa bahanna dina Wéb atanapi kodeu komputer anu aya elemen ngawengku situs web sanés pikeun pamakéan pribadi anjeun sorangan.

14.4 Urang bisa nyieun software sadia nu bisa didownload na dipasang dina PC Anjeun, mobile jeung / atawa alat sejenna. Matuh ka Sarat jeung Kaayaan ieu kami hereby dibere ka anjeun revocable a, non-ekslusif, non-sublicensable, non-transferable lisénsi pikeun pamakéan software ieu dina PC, mobile jeung / atawa alat sejenna dipiboga atanapi dioperasikeun ku anjeun, solely keur kaperluan ngagunakeun akun anjeun sarta Layanan urang.

14.5 Sakur guna lian ti éta diijinkeun dina istilah ieu bisa ngan bisa undertaken kalawan otorisasina express prior urang.

15. LINKS ka situs web LAIN

15.1 Urang bisa nyadiakeun Tumbu ka situs web lianna ti jaman ka jaman (via iklan atawa lamun heunteu). Tumbu ieu téh disadiakeun keur betah anjeun tina rujukan tur genah wungkul. Urang ulah ngadalikeun situs web pihak katilu sapertos na teu jawab eusi maranéhanana. citakan kami tina Tumbu teu imply sagala dukungan ti bahan dikandung dina situs web misalna atawa pergaulan jeung operator maranéhanana.

15.2 Anjeun ngaku yen urang moal bisa pihak pikeun sagala urus atanapi kontrak ku pihak katilu nu bisa Anjeun asup ka na urang moal bakal jadi makéna anjeun hormat tina sagala leungitna atawa ruksakna nu bisa sangsara ku maké situs web eta. Anjeun satuju yén anjeun moal ngalibetkeun urang di mana wae sengketa antara anjeun jeung pihak katilu.

16. Liability kami ka anjeun

16.1 Euweuh dina istilah ieu dimaksudkeun ka:

16.1.1 ngaluarkeun atanapi ngawatesan liability kami pikeun misrepresentation curang atawa pikeun maot atawa tatu pribadi hasilna tina lalawora kami atawa lalawora ku kami, pagawé atawa ajen urang;

16.1.2 ngawatesan hak statutory anjeun (hak statutory kaasup, upamana, yén kami moal nyadiakeun Layanan jeung skill lumrah sarta perawatan sarta dina hiji waktu nu lumrah). Kanggo inpo nu leuwih lengkep tentang neng hak statutory Anjeun www.citizensadvice.org.uk.

16.2 Anjeun gaduh remedies légal tangtu lamun urang breach salah sahiji hak anjeun nu bisa nerapkeun irrespective Sarat jeung Kaayaan ieu. Euweuh dina Sarat jeung Kaayaan ieu dimaksudkeun pikeun mangaruhan ieu hak legal atanapi lain hakna nu anjeun bisa ogé jadi dijudulan.

16.3 Iwal sakumaha outlined luhur, sarta simpen ogé di hormat tina sagala winnings lawfully alatan anjeun luyu jeung ayat 5.5 - 5.10, liability maksimum kami ka anjeun dina Sarat jeung Kaayaan ieu ngan bisa laksana ka gede tina:

16.3.1 dimana liability sapertos hubungan ka alungan husus atawa wager, nilai bet sapertos atanapi wager dibayar ku anjeun;

16.3.2 dimana liability sapertos hubungan ka misapplication dana di Rekening anjeun, jumlah nu geus misplaced ku kami;

16.3.3 di hormat tina sagala liability sejen, lima rebu pon sterling (£ 5,000).

16.4 Subject kana ayat 16.1 - 16.3 luhur, urang henteu jawab:

16.4.1 karugian teu disababkeun ku breach kami tina Sarat jeung Kaayaan;

16.4.2 karugian langsung nu éfék samping tina leungitna utama atawa ruksakna jeung nu henteu alesan foreseeable ku maneh na urang dina waktu nu narima istilah ieu;

16.4.3 karugian bisnis, jeung / atawa karugian keur non-pamakéna;

16.4.4 karugian disababkeun ku alat-alat jeung alat Anjeun pake pikeun ngakses situs web jeung / atawa Layanan;

16.4.5 leungitna atawa ruksakna goodwill atanapi reputasi; jeung

16.4.6 gagalna nyadiakeun éta Layanan atawa papanggih salah sahiji kawajiban urang dina istilah ieu dimana gagal misalna téh alatan acara saluareun kontrol urang. "Acara saluareun kontrol urang"Hartina naon ngabalukarkeun saluareun kontrol lumrah urang nu nyegah urang ti nyadiakeun Layanan atawa minuhan salah sahiji kawajiban urang lianna dina istilah ieu sarta ngawengku tapi henteu dugi ka seuneu, caah, badai, nyieun onar, gangguan sipil, perang, kacilakaan nuklir, aktivitas téroris sarta meta Allah.

16.5 whilst urang nyieun usaha lumrah pikeun ngabenerkeun naon kasalahan, defects, omissions atanapi malfunctions dina jaba jeung Layanan pas practicable sakali maranéhna geus dibawa ka perhatian urang, urang teu janji yén jaba jeung / atawa Layanan bakal bébas tina kasalahan , defects, omissions atanapi malfunctions.

16.6 Urang ulah janji yén situs web atawa Layanan bakal sadia uninterrupted sarta dina kaayaan pinuh operasi. Aksés ka situs web atawa Layanan bisa jadi ditunda samentara sarta tanpa aya bewara dina kasus gagalna sistem, pangropéa atawa perbaikan atanapi alesan alesan saluareun kontrol urang.

16.7 situs web and Services anu disadiakeun dina mangrupa 'sakumaha geus' na dadasar 'sakumaha disadiakeun'. Lian ti salaku dijelaskeun dina ayat ieu 16, urang ulah nyieun ngagambarkeun naon atawa nyieun sagala janji contractual sagala cara di hormat tina Layanan atanapi situs web, kaasup, tanpa watesan, sagala nasehat dibikeun (dina dasar pribadi atawa umum).

17. Parobahan ieu Sarat jeung Kaayaan

17.1 Kami terus néangan cara anyar pikeun ngaronjatkeun jaba jeung Layanan urang. Urang kituna bisa ngajadikeun amandemen Sarat jeung Kaayaan ieu ti jaman ka jaman keur sababaraha alesan, kaasup (tanpa watesan) pikeun alesan komersil, sasuai jeung hukum atawa aturan, atawa sasuai jeung saran, hidayah atawa parentah ti awakna pangaturan.

17.2 Dimana urang jieun perobahan penting pikeun Sarat jeung Kaayaan ieu, urang bakal ngabéjaan parobahan misalna ku salah sahiji metodeu diatur kaluar dina ayat 17.3.

17.3 Dimana urang jieun perobahan penting pikeun Sarat jeung Kaayaan ieu, urang bakal ngabéjaan ku metoda misalna tina iber salaku urang deem, dina kawijaksanaan urang, salaku nu paling luyu jeung nu bisa ngandung:

17.3.1 bewara dina situs web, sarta kami bisa, dina kawijaksanaan urang, diondang anjeun nampi kana Sarat jeung Kaayaan anyar ku formulir salah sahiji konfirmasi salaku urang tingali fit. Lamun nyadiakeun kami kalayan sagala konfirmasi misalna atanapi neruskeun nganggo jaba sanggeus iber dina ayat ieu 17.3 maneh wajib, ti waktos sapertos, jadi dianggap geus katampa, sarta ku kabeungkeut ku, anu Sarat jeung Kaayaan anyar. Mun robah sagala téh unacceptable ka anjeun, anjeun bisa boh cease ngagunakeun jaba jeung / atawa tutup akun anjeun; atawa

17.3.2 email (ka alamat surélék anjeun geus saméméhna disadiakeun kami kalawan).

17.4 Pikeun parobahan minor atanapi insubstantial, urang moal bisa mere Anjeun aya bewara naon, Anjeun kedah kituna mastikeun nu rutin mariksa jaba pikeun ngonfirmasi tanggal on numana istilah anu panungtungan diropéa.

18. umum

18.1 Mun sagala rezeki tina jihat Sarat jeung Kaayaan ieu geus kapanggih ku pangadilan atawa regulator pikeun jadi sah atanapi unenforceable dibekelan séjén wajib neruskeun ditagihkeun.

18.2 Lamun breach Sarat jeung Kaayaan kasebut sarta kami nyandak euweuh aksi ngalawan maneh, urang bakal tetep jadi dijudulan ngagunakeun hak jeung remedies urang di mana kaayaan sejen dimana anjeun breach nu Sarat jeung Kaayaan.

18.3 Urang bisa keukeuh mindahkeun hak atanapi kawajiban urang, atawa sub-kontrak kawajiban urang dina Sarat jeung Kaayaan ieu pikeun éntitas légal sejen. Anjeun satuju yen urang bisa ngalakukeun kitu disadiakeun nu ieu teu adversely mangaruhan standar tina jasa anjeun nampi kaayaan Sarat jeung Kaayaan ieu.

18.4 Anjeun bisa jadi teu mindahkeun naon hak anjeun atanapi kawajiban atawa sub-kontrak salah sahiji kawajiban anjeun handapeun Istilah ieu sareng katangtuan dina sadayana atawa sabagian.

18.5 Euweuh di Sarat jeung Kaayaan ieu bakal ditaksir salaku nyieun sagala agénsi, partnership, atawa naon baé formulir sejenna joint venture antara anjeun jeung kami.

18.6 ieu Sarat jeung Kaayaan teu dimaksudkeun pikeun masihan hak saha iwal anjeun jeung kami. Ieu teu mangaruhan katuhu kami nransper handapeun ayat 18.3.

18.7 Upami anjeun nyicingan di karajaan Inggris, Sarat ieu sareng katangtuan sareng hubungan antara anjeun jeung urang bakal diatur ku, sareng diinterpretasi luyu jeung hukum Inggris jeung Wales. Pangadilan Inggris sareng Wales bakal gaduh yurisdiksi non-ekslusif, anu ngandung harti yén anjeun tiasa nyandak klaim di Inggris sareng Wales atanapi di nagara Uni EUropa di mana anjeun cicing.

18.8 Mun anjeun nyicingan di sagala yurisdiksi lian ti Britania Raya, Sarat jeung Kaayaan ieu sarta hubungan antara anjeun jeung kami bakal diatur ku, sarta diinterpretasi luyu jeung, hukum Alderney. Pangadilan tina Alderney wajib kudu yurisdiksi non-ekslusif, nu ngandung harti yén anjeun bisa nyangking ngaku di Alderney atanapi di nagara Uni Éropa nu anjeun hirup.


Appendix 1

PLAYTECH TAMAT-pamaké kontrak lisénsi

penting

WEBSITE Ieu operasi Garawangi software platform OF PLAYTECH software dugi AND ANAK pausahaan grup (THE "ngajual") UNDER aya lisensi ti ngajual. Hiji kaayaan TO ngundeur Anjeun atawa lamun heunteu ngagunakeun software (AS diartikeun di handap) nyaeta anu di asupkeun kana handap perjangjian smsan mengikat sareng AS, anu ngokolakeunana pamakeuan anjeun geus make sofwer.

Mangga baca perjangjian ieu sacara saksama pikeun mastikeun Anjeun pinuh ngarti eusina. Mun anjeun mibanda mamang ngeunaan hak anjeun jeung kawajiban hasilna tina ditampa dina pasatujuan ieu, mangga taroskeun AN Pangacara OR panaséhat légal LAIN IN yurisdiksi Anjeun.

Penting: jalma anu aya dina sababaraha Territor Amérika Sarikat OF Amerika AND TERRITORIES, ISRAEL sareng nagara husus sapertos dilarang, kaasup atanapi SIMILARA salaku bagian tina Sarat jeung Kaayaan AND / OR Daptar dina website, dina unggal conto di urang dugi ka jaman (THE "dilarang JURISDITIONS") Paké SOFTWARE dina sagala cara atawa jalan anu mana waé anu dimaénkeun. Pikeun miceun kwalunkwe dubju, ieu jawaran ogé dilarapkeun ka warga jeung warga LAIN OĦRAJN IN JAJPUNA Dina JURISDICTION PROJBIT. Kanyataan yen situs wébna ditarima dina yurisdiksi dilarang, atawa yen software anu disadiakeun dina basa resmi OF JURISDICTION dilarang, teu kudu dikedalkeun salaku lisénsi pikeun dijalankeun dina jaringan sapertos dina kawates. Sakur tentang ngedirkeun din ir-restrizzjoni (pikeun conto, ku ngagunakeun jasa VPN, proxy atawa simila anu nyieun Mask JEW MANIPULATES IDENTIFICATION OF REAL LOCATION TIEGĦEK, JEW ku cara séjén LI JIPPROVDU PALSU OR OR MISLEADING INFORMATION REGISION Nyieun стаўan atawa majal nganggo software ngaliwatan pihak katilu atawa dina pihak katilu mana dina JURISDICTION dilarang) Kanggu perjangjian ieu sareng tiasa ngawitan palanggaran kriminal. JEKK IEHARA JIDU, JEUNA JEU ULU JEUNGELE PAEJEUNA SUSPETT, LIWA IN LOCATI KAWEUNG KURA WAJURISDIZZI PROJBITA, Ieu tiasa hasil dina AS nutupan pendaptaran anjeun, tanpa tugas ka anjeun nampi Pikeun nampilkeun Lantaran anjeun nampi Lantaran anjeun nampi LNUHU LUHUHUHPPPPHUHU. Rincian laku ka Ngabalikeun AND / OR otoritas relevan, sadaya sasuai jeung hukum lumaku, sareng anjeun bakal nanggungjawaban kanggo katerangan ku US pikeun karusakan ATAWA leungitna anu hasilna.

Ku diputer dina website ON Sakur Game disadiakeun ku ngajual anjeun satuju kana watesan masalah perjangjian ieu. Mun anjeun teu satuju sareng salah sahiji Sarat perjangjian ieu, anjeun teu kudu narima Sarat jeung Kaayaan teu kudu terus ngundeur, masang atawa lamun heunteu ngagunakeun software.

1. definisi

handap kecap jeung istilah, nalika dipaké dina perjangjian ieu, wajib boga hartos handap, iwal kontéks nu jelas nunjukkeun disebutkeun:

1.1. "Program bantuan"Hartina naon kecerdasan jieunan kaasup, tanpa watesan, 'robot' jeung / atawa program dihasilkeun komputer lianna dipaké pikeun berinteraksi jeung Software di bantuan atanapi di tempat pamaén.

1.2. "Hak IP"Hartina naon na sadayana hak cipta intelektual, sadaya jenis atawa alam sama sekali, kaasup, tanpa watesan, patén, hak cipta, hak-hak desain, tanda dagang, hak-hak database, aplikasi pikeun sagala di luhur, hak-hak moral, nyaho-kumaha, Rahasia dagang , ngaran domain, URL, ngaran dagang atawa hak cipta intelektual atawa industri lianna (jeung lisensi sagala di sambungan kalayan salah sahiji sarua), naha atanapi henteu didaptarkeun atawa sanggup pendaptaran, sarta naha subsisting dina sagala nagara husus atawa nagara atawa naon baé séjén bagian tina dunya.

1.3. "Kaulinan online"Hartina sistem judi internét kami dina Website sarta jasa patali jeung kagiatan judi (kaasup tapi teu diwatesan ka, kaulinan kasino online) ditawarkeun dina Website éta.

1.4. "Akun pamuter"Hartina rekening pribadi dibuka ku hiji individu jeung dijaga ku Kami ngaktipkeun jalma anu keur maén Pésta Olahraga Online.

1.5. "software"Hartina software diperlukeun bisa diundeur, diakses atawa lamun heunteu garapan ku Anjeun ti Website keur kaperluan milu dina Kaulinan Online, kaasup dokuméntasi patali jeung kaasup sagala perbaikan, modifikasi, tambahan, tarjamahan atawa apdet mun software misalna.

1.6. "Us","We","urang"Na istilah sarupa hartosna BGO Hiburan Limited

1.7. "website"hartosna www.bgo.com, www.powerspins.com or www.vegasluck.com jeung sagala situs patali on nu Pésta Olahraga Online anu bisa diasupan via Tumbu atawa cara aksés lianna.

1.8. "anjeun","Anjeun"Na istilah sarupa hartosna pamaké tina Software diundeur ti Website éta.

2. Matéri subyek pasatujuan

Aturan Pésta Olahraga Online anu sadia dina https://www.bgo.com/help/terms-and-conditions, https://www.powerspins.com/help/terms-and-conditions or https://www.vegasluck.com/help/terms-and-conditions sarta dina bagian séjén tina Software jeung Website, kaasup (tapi henteu diwatesan ku) aturan ngajéntrékeun cara maénkeun Pésta Olahraga Online, turnamén, sarta naon baé aturan lianna jajahan hususna kaulinan, acara na turnamén. Sadaya aturan sapertos nu dilebetkeun sarta kaasup dina istilah jeung kaayaan diatur kaluar dieu.

3. Lisénsi pikeun Paké Software anu; Watesan

3.1. Urang hereby ngabulkeun kana Anjeun a kawates, pribadi, non-transferable, non-ekslusif, di sakuliah dunya (iwal sakumaha nyatet handap) lisénsi pikeun ngundeur, aksés tur disebutkeun ngagunakeun Software on alat anjeun, dina urutan maén Pésta Olahraga Online, luyu jeung perjangjian ieu.

3.2. lisénsi ieu manglaku wungkul kana kode obyek tina Software (ie, disusun, dirakit, atanapi mesin Vérsi laksana of Software) sarta teu dibere maneh hak sagala sama sekali nu aya kaitannana ka kodeu sumber Software anu.

3.3. Notwithstanding nanaon ka dieu sabalikna, jalma lokasina di jurisdictions dilarang teu diijinkeun ngagunakeun Software dina sagala cara atawa ragam dina sambungan kalayan sagala duit muter nyata. Pikeun miceun ragu sagala, wangenan ieu ogé lumaku pikeun warga sarta warga bangsa séjén bari ayana dina yurisdiksi dilarang. lisénsi ieu teu dilarapkeun ka na teu ngijinan anjeun pamakéan Software dina atawa ti sagala jurisdictions dilarang, jeung kanyataan yén Website éta téh diaksés dina yurisdiksi dilarang, atawa nu Software anu disadiakeun dina basa resmi hiji yurisdiksi dilarang , wajib teu ditaksir salaku lisénsi ngagunakeun Software dina dilarang yurisdiksi misalna. Sagala usaha pikeun ngagilekkeun pangwatesan ieu (contona, ku maké VPN, proxy atawa layanan sarupa anu masker atawa manipulates identifikasi sahiji lokasi nyata anjeun, atawa ku disebutkeun nyadiakeun informasi palsu atawa nyasabkeun ngeunaan anjeun lokasi, kawarganagaraan, atawa tempat tinggal, atawa ku nyieun bets atanapi wagers maké Software liwat pihak katilu atawa atas nama pihak katilu ayana dina yurisdiksi dilarang) mangrupakeun breach tina perjangjian ieu jeung bisa mangrupakeun hiji ngalanggar kriminal dina hukum lumaku. Mun janten katempo, atawa Kami kudu grounds lumrah mun nyangka, éta Anjeun lokasina di salah sahiji jurisdictions dilarang, ieu bisa ngahasilkeun Us nutup Akun Player anjeun, tanpa hiji kawajiban nyadiakeun Anjeun sareng bewara sateuacanna, katirisan dana therein sarta nyadiakeun sacara rinci lumaku pikeun ngajual jeung / atawa otoritas relevan, sadaya anu luyu jeung hukum nu manglaku, sarta anjeun bakal jadi makéna Us jawab ka karuksakan atawa leungitna hasilna therefrom. Éta tugas anjeun konsultasi jeung mariksa rutin website urang ngeunaan daptar jurisdictions dilarang.

3.4. Urang cagar sagala na sadayana hak nu teu kaserat dina Bagéan 3.1 luhur. Sajaba ti éta, Anjeun teu diijinkeun pikeun, jeung Anjeun satuju teu diturutan atanapi mantuan batur ka:

3.4.1. pamakéan, salinan, ngaropéa, nyieun karya turunan ti atanapi ngadistribusikaeun nu Pakakas Lunak, sagala bagian tina eta, atawa naon baé salinan, adaptasi, transkripsi, atawa bagian dihijikeun tina eta;

3.4.2. maca tatanda, sabalikna insinyur, ngaleupas, dekompilasi atawa lamun heunteu narjamahkeun atawa ngarobah éta Software atawa bagian tina eta;

3.4.3. mindahkeun, injeuman, ngajakan, napelkeun, nyewa, atawa lamun heunteu sublicense Software anu;

3.4.4. dipiceun hak cipta sagala, notices proprietary atawa sarupa ti Software (atawa naon baé salinan eta);

3.4.5. beroperasi dina Software atawa bagian salah sahiji eta pikeun kapentingan atawa atas nama pihak katilu mana wae, kaasup ku cara 'dewan buletin', layanan online atanapi dial-di, jasa panyadia layanan aplikasi, jasa panyadia layanan internét, arrangements timesharing jauh, outsourcing jasa atawa jasa biro;

3.4.6. nyalin atawa narjamahkeun wae dokuméntasi pamaké disadiakeun online atanapi dina format éléktronik;

3.4.7. asupkeun, aksés atawa nyobian ngalebetkeun atanapi aksés atawa lamun heunteu jalan gede Sistim kaamanan kami atawa ngaganggu sagala cara (kaasup tapi teu diwatesan ka, robot jeung alat sarupa) kalawan Website atawa nyobian ngadamel parobahan naon mun Software jeung / atawa fitur wae atanapi komponén tujuanana; atawa

3.4.8. ngagunakeun sagala Program Bantuan dina sambungan jeung Software jeung / atawa Kaulinan Online. Anjeun dilarang tina sagala interaksi dina Kaulinan Online nu teu hasil langsung tina maneh pribadi ngamangpaatkeun Software pikeun tujuan nu eta ieu dimaksudkeun.

3.5. Anjeun ngaku na satuju yen Kami bisa nyokot léngkah keur ngadeteksi jeung nyegah pamakéan Program Bantuan. léngkah ieu bisa ngawengku, tapi teu dugi ka, ujian ti program software ngajalankeun concurrently jeung Software on alat Anjeun. Anjeun satuju yén anjeun moal nyobian jalan gede, ngaganggu, atawa meungpeuk léngkah saperti, kaasup, tanpa watesan, pamakéan software pihak katilu nu bypasses, interferes kalawan, atawa blok léngkah saperti. Sagala usaha pikeun ngawatesan Us dina soal ieu bakal entitle Us geura numpurkeun kasadiaan tina Software ka Anjeun tur Anjeun bakal geuwat forfeit winnings nanaon.

3.6. Anjeun ngaku na satuju yen sagala Hak IP, judul jeung minat jeung ka Software, kaasup di na keur naon modifikasi, enhancement, adaptasi, tarjamah atanapi robah séjén atawa salian Software anu, milik éksklusif pikeun ngajual, sanajan dimekarkeun Based on pamanggih, saran atanapi usulan ku Anjeun atawa ti pihak katilu nu lian. Ku narima perjangjian ieu, Anjeun irrevocably napelkeun ka ngajual sagala katuhu, judul, jeung dipikaresep Aya kamungkinan Anjeun kudu atawa mungkin acquire di na ka sadaya hak misalna, kaasup, tanpa watesan, patén, hak cipta, dagang, rusiah dagang atawa nyaho kumaha, jeung Anjeun satuju asup tur nganteurkeun ka ngajual éta dokumén kayaning ngajual ngemutan desirable mun bukti atawa pangaruh dina ngerjakeun tina sakabéh hak aforesaid mun ngajual éta. Anjeun satuju teu, langsung atawa henteu langsung, nyobian invalidate pikeun alesan wae sama sekali, atawa ngeceskeun, atawa mantuan nu Cindekna ku batur, éta hak, judul atanapi minat Software anu milik pihak mana wae katilu sejenna ti ngajual, atanapi nu aranjeunna ngalanggar teh Hak IP batur.

4. Kawajiban anjeun pikeun nalungtik Legality Pamakéan

Anjeun mastikeun yén Anjeun taun 18 umur atanapi heubeul, sarta di mana wae acara umur légal sakumaha ditangtukeun ku hukum nagara mana anjeun ayana. Anjeun oge mastikeun yén anjeun sadar tina isu légal patali jeung operasi situs judi online, sarta yén anjeun ngartos yen Kami jeung ngajual teh teu warranting dina sagala cara atawa ragam yén pamakéan Software pikeun kaperluan judi, sakumaha istilah sapertos ilahar dipikaharti di industri, nya légal dina yurisdiksi nanaon.

Dibikeun parobahan status légal tina judi online di sagala rupa jurisdictions, Anjeun migawe kana nguji legality kesertaan anjeun dina Kaulinan Online sarta pamakéan tina Software di unggal yurisdiksi éta téh lumaku keur Anjeun jeung ka lakonan hal nu sarua ngan sasuai jeung sakabeh hukum berlaku tur pesenan tina sagala otoritas kompeten.

5. Bantahan Of HARANSI

Software dijieun aya ka anjeun HEREUNDER ON AN 'AS IS' dasar, tanpa UNDERTAKINGS, HARANSI ATAWA Répréséntasi, nganyatakeun OR tersirat, statutory atawa lamun heunteu.

URANG JEUNG ngajual, jeung sakabéh AFFILIATES maranéhanana jeung pihak patali, hereby ngaluarkeun AND DISCLAIM Sakur AND ALL Sarat tersirat, kaayaan jeung HARANSI (diantarana waé WARRNATY OF MERCHANTABILITY, kualitas nyugemakeun sarta Kabugaran keur unggal maksud tinangtu), AND, Tanpa ngawatesan kailaharan THE The AFORESAID, URANG JEUNG ngajual teu ngajamin, diantara lain perkara, éta (a) software bakal non-INFRINGING, (B) operasi sofwer bakal UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR yen sagala defects dina software bakal dilereskeun, atawa software IS virus-FREE; (C) software IS kualitas nyugemakeun OR pas keur Sakur maksud tinangtu; OR (d) pake ku YOU sofwer kalawan sofwér LAIN, atawa kalayan hardware pantes, moal ngakibatkeun gangguan wae software atawa software séjénna kayaning.

Dina acara Komunikasi OR kasalahan System OCCURING IN sambungan jeung software, ngayakeun URANG atawa ngajual atawa AFFILIATES maranéhanana jeung pihak patali bakal makéna YOU OR ka pihak pihak keur unggal waragad, expenses, karugian OR klaim timbul OR dihasilkeun ti misalna kasalahan.

Ngayakeun URANG atawa AFFILIATES urang jeung pihak patali bakal makéna YOU OR ka pihak pihak Pikeun pangmayaran dijieun (OR teu digawe) ka anjeun salaku hasil cacad OR ERROR na softwarena, atanapi di sambungan jeung Sakur ngaku atawa paménta nu dijieun ku ngajual atawa pihak katilu keur balikna pangmayaran misalna atawa lamun heunteu IN sambungan jeung pangmayaran misalna.

Anjeun hereby ngaku yén teu di kontrol kami kumaha Software anu dipaké ku anjeun. Anjeun muka na make Software di résiko anjeun sorangan jeung di euweuh acara wajib Urang moal nanggungjawaban kana sadaya ka anjeun jawab ka karuksakan langsung, consequential, incidental atawa husus atawa leungitna nanaon (iwal tatu pribadi atawa maot hasilna tina lalawora kami).

6. karusiahan

Software anu ngawengku informasi non-umum jeung rahasia, anu mangrupa rusiah sarta berharga ka Kami atawa ngajual éta. Anjeun satuju, salami anjeun nganggo Software jeung saterusna, nepi ka (hiji) tetep sakabéh informasi rahasia sapertos mastikeun rahasia; (B) teu nyingkab informasi rahasia sapertos ka pihak katilu, tur teu nganggo inpormasi rahasia misalna keur kaperluan naon lian ti milu dina Kaulinan Online. Anjeun salajengna satuju nyandak sadaya hambalan lumrah sepanjang waktos ngajaga tur tetep informasi rahasia sapertos rahasia.

7. HARANSI anjeun sarta Gambaran

Anjeun ngajamin tur ngagambarkeun ka Kami anu:

7.1. Anjeun teu a nyicingan salah sahiji jurisdictions dilarang;

7.2. Anjeun taun 18 umur atanapi heubeul, sarta di mana wae acara umur légal sakumaha ditangtukeun ku hukum nagara mana anjeun ayana; jeung

7.3. Geus nalungtik éta legality kesertaan anjeun dina Kaulinan Online sarta pamakéan tina Software di unggal yurisdiksi éta téh lumaku keur maneh, sarta geus kapanggih sami janten légal dina jurisdictions misalna dina sagala hukum lumaku sarta pesenan tina sagala otoritas kompeten.

8. Parobahan pasatujuan ieu

8.1. Urang bisa nyieun parobahan pasatujuan ieu iraha wae, di kawijaksanaan budi urang. Perobahan sapertos nu mawa pangaruh ti tanggal dieusian ku urang dina Website, naha atanapi henteu Kami geus dibere beja Anjeun husus parobahan misalna. Kadé, kituna, éta Anjeun asup ka Website ti jaman ka jaman keur pariksa ningali naha aya hiji iber ngeunaan robah.

8.2. Anjeun satuju janten solely jawab jadi informed parobahan misalna. Lamun Anjeun neruskeun nganggo Software atawa Kaulinan Online sanggeus tanggal efektip parobahan nu tangtu (paduli jalan Kami geus dibere beja parobahan misalna), Anjeun satuju jadi kabeungkeut ku parobahan pamadegan naha atawa henteu anjeun geus kungsi aya bewara sabenerna, atawa mibanda maca, perobahan relevan. Lamun Anjeun teu satuju kana jadi kabeungkeut ku parobahan relevan, Anjeun teu kudu neruskeun nganggo Software atawa Kaulinan Online sagala salajengna.

9. Istilah na Terminasi

9.1. perjangjian ieu éféktif, sarta mengikat kana Anjeun, ti momen ditampa anjeun, sarta wajib tetep dina gaya iwal terminated luyu jeung dibekelan hereof.

9.2. Anjeun bisa nungtungan perjangjian ieu kalawan pangaruh saharita iraha wae, tunduk kana watesan masalah Bagéan 9.4. Terminasi ku Anjeun bakal effected ku ngirim Us bewara ditulis tina terminasi kesertaan anjeun dina Website jeung Kaulinan Online na panutupanana tina akun anjeun kalawan Us.

9.3. Urang bisa nungtungan perjangjian ieu kalawan pangaruh saharita iraha wae, ku bewara ditulis pikeun Anjeun.

9.4. Kana sagala terminasi tina perjangjian ieu, naha ku Kami atanapi ku Anjeun, Anjeun satuju jeung ngaku yen (i) hak anjeun ngagunakeun Software anu wajib geuwat nungtungan, sarta (ii) Anjeun bakal cease sagala na sagala pamakéan Software, jeung (iii ) Anjeun bakal dipiceun Software ti komputer, teuas drive, jaringan sareng bahan gudang lianna.

10. Taya klaim Ngalawan ngajual; Watesan ngeunaan Liability

10.1. Anjeun ngartos tur satuju yen Kami bakal solely jawab ka anjeun dina perjangjian ieu, sarta bari commitments anjeun handapeun perjangjian ieu oge pikeun kapentingan nu ngajual, affiliates sarta pihak patali (jeung kituna bisa enforced ku aranjeunna teuing), ngajual ka , affiliates sarta pihak patali henteu pihak pikeun perjangjian ieu sareng moal moal nanggungjawaban kana sadaya kanggo sagala Karuksakan nanaon nu sama sekali disababkeun ka Anjeun atawa pihak katilu mana wae, paduli bentuk peta, naha di kontrak, tort (kaasup lalawora), ketat liability atawa lamun heunteu.

10.2. Anjeun bébas milih naha pikeun ngundeur tur nganggo Software anu. Lamun Anjeun ngalakukeun kitu, Anjeun ngaku yen Anjeun ngalakukeun eta jeung pamahaman pinuh ku perjangjian ieu, kaasup dibekelan ngeunaan Bagéan 10 ieu, sarta dina resiko anjeun sorangan. IN NO acara wajib URANG (jeung keur dijauhkeun tina ragu, ogé ngajual) atawa naon baé ngeunaan AFFILIATES maranéhanana jeung pihak patali, IN agrégat:

10.2.1. Moal nanggungjawaban kana sadaya ka anjeun keur unggal CONSEQUENTIAL, teu langsung, karuksakan incidental OR husus atawa leungitna Sakur Jenis sama sekali; OR leungitna bisnis, kauntungan, sharing, kontrak OR tabungan diantisipasi; Atawa rugi atawa karuksakan timbul ti rugi, karuksakan atawa KORUPSI data Sakur; atawa

10.2.2. Moal nanggungjawaban kana sadaya ka anjeun nu aya kaitannana ka mana wae jeung sagala klaim iraha wae AND sepanjang waktos timbul ti OR patali perjangjian ieu, HOWSOEVER timbul UNDER kontrak atawa téori hukum, Pikeun Karuksakan exceeding THE handap (a) Jumlah disimpen ku anjeun kalawan AS jeung dipaké ku YOU keur kaperluan judi, OR (B) € 1,000 (sarébu euro).

11. Pamakéan nandakeun inpormasi pribadi

Urang ukur bakal ngagunakeun informasi pribadi anjeun luyu jeung kawijakan privasi urang, nu diatur kaluar dina pinuh on Website éta ( "kabijakan privasi"). Urang cagar hak ngajadikeun amandemen nu Sarat jeung Kaayaan Pamakéan iraha wae. Najan kitu, Kami cagar hak menta Anjeun nyadiakeun Us kalawan rinci tambahan sarta sagala informasi tambahan sapertos bakal diteundeun rahasia. Urang salajengna cagar bener dina kaayaan nu tangtu pikeun nyingkab rinci tangtu otoritas relevan kedah eta jadi diperlukeun pikeun ngalakukeunana ku hukum, hiji panangan nagara atawa awak pangaturan. Tunduk kana dibekelan tina Sarat jeung Kaayaan Pamakéan, katuhu ieu nyingkab informasi pribadi pikeun awak atawa otoritas anu Tujuan mangrupakeun pikeun nalungtik laundering duit, panipuan sarta aktivitas kriminal sejen bakal ka extent diperlukeun ku hukum.

12. tanggung jawab anjeun

Anjeun teu kudu mindahkeun sagala cara sama sekali hak anjeun handapeun perjangjian ieu tanpa idin ditulis saméméh urang.

13. Ngumpulkeun ngeunaan Hak

13.1. Urang cagar, dina kawijaksanaan budi kami, anu katuhu ka:

13.2. ngarobah, digantungkeun, piceun, ngaropéa atawa tambahkeun wae game atawa pasanggiri dina Kaulinan Online.

13.3. Urang bisa iraha wae nyingkab informasi pribadi tangtu Hormat ka pihak katilu anu luyu jeung Sarat jeung Kaayaan Pamakéan kami.

13.4. Urang bisa iraha wae tanpa aya bewara saméméh Anjeun nungtungan pamakéan anjeun tina Kaulinan Online sarta meungpeuk Akun Player anjeun lamun urang nganggap yen Anjeun di breach tina salah sahiji istilah na dibekelan ngeunaan perjangjian ieu atanapi nu Anjeun disebutkeun akting illegally. Urang moal bisa dina sagala kawajiban dina kaayaan sapertos ka ngabalikeun duit atawa lamun heunteu reimburse Anjeun pikeun salah sahiji dana dina Akun Player anjeun.

14. dibekelan umum

14.1. Jajahan Hukum. Konstruksi, validitas jeung kinerja perjangjian ieu bakal diatur ku hukum Inggris.

14.2. Pangadilan kompeten. Sagala cara ngagawe légal timbul kaluar tina atawa anu patali jeung perjangjian ieu bakal tunduk kana yurisdiksi tina pangadilan tina London, Inggris. Najan kitu, teu kudu nyegah Us ti bringing sagala aksi di pangadilan sagala yurisdiksi séjén pikeun relief injunctive atawa sarupa.

14.3. Severability. The illegality, invalidity atanapi enforceability tina sagala bagian tina perjangjian ieu moal mangaruhan legality, validitas atanapi enforceability sésana.

14.4. Basa. Versi basa Inggris di perjangjian ieu bakal lumaku leuwih wae versi basa séjén dikaluarkeun ku kami.

14.5. Taya ngerjakeun ku Anjeun. Anjeun teu diwenangkeun pikeun napelkeun perjangjian ieu atanapi hak naon atanapi kawajiban hereunder kana sagala pihak séjén.

14.6. Prioritas. perjangjian ieu lumaku dina acara naon konflik antara istilah jeung kaayaan di dieu sarta sagala perjangjian séjén atawa dokumen disebut dieu atawa dipaké dina sambungan kalawan Software anu.

14.7. Notices. Anjeun satuju pikeun nampa komunikasi ti Kami dina formulir éléktronik. komunikasi éléktronik bisa jadi dipasang dina kaca dina Website atawa pesen / pitulung file ngeunaan aplikasi klien Anjeun atawa dikirimkeun ka alamat surélék anjeun. Kabeh komunikasi di boh format éléktronik atawa kertas bakal dianggap di 'tulisan' na mun geus nampa no saterusna ti lima poé bisnis sanggeus ngeposkeun atanapi sosialisasi, naha atawa henteu anjeun nampi atanapi Disalin komunikasi misalna. Urang cagar katuhu, tapi nganggap euweuh kawajiban, nyadiakeun komunikasi dina format kertas. Sagala notices diperlukeun pikeun dibikeun dina nulis ka Kami atawa patalékan ngeunaan perjangjian ieu sakuduna ditujul ka [EMAIL PROTECTED], [EMAIL PROTECTED] or [EMAIL PROTECTED].

Luck Play Vegas

Vegas Kodeu Kasino Vegas

Total Kupon: 96
115 Spins Gratis Satia! di Vegas Luck 30X Wager syarat-syarat £ 745000 Max CashOut bonus tambahan: Eur 660 Gratis Kas dina Bola Frenzy Rtg Slot Game ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

€ 225 FREE CASINO CHIP at Vegas Luck 50x Wager syarat € 312000 Pangeluaran maksimal Bonus Kasino: EURO 310 No Deposit on TranPress Topgame Casino Slots ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

Turnamén $ 705 di Vegas Luck 33x Main Liwat Kasino $ 595000 Max CashOut bonus khusus: £ 835 euweuh kode bonus deposit dina Game slot Valhalla Wazdan ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

EUR 2200 No Deposit di Vegas Luck 45X Wagering EUR 430000 Max kas kaluar bonus khusus: 265 FREE Spins on Fisherman Old Bally Wulff Slot Game ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

EURO 510 Teu aya titipan di Vegas Luck 33x Muter ngalangkungan Eur 604000 kas kas kaluar Euro 35: XNUMX Gratis henteu aya deposit dina Elfstedenkoorts ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

$ 450 slot turnamén freeroll Mobile di Vegas Luck 66X Puter liwat Kasino $ 663000 Max Withdrawal Exclusive Kasino Bonus: € 395 Free Kasino Chip dina Game Arcade Wazdan Slot Game ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

490% bonus pertandingan kasino di Vegas Luck 45x Wager € 505000 Max CashOut bonus tambahan: 15 Kasatiaan Spins Gratis! dina Putri duyung & s Pear ... ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

195 Percobaan Spins di Vegas Luck 40x Wager $ 135000 Max kas kaluar bonus tambahan: 245 FREE SPINS on Crazy Thing ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

33 bebas muter di Vegas Luck 40x Wagering $ 522000 Max CashOut tambahan bonus: € 2080 Teu aya bonus deposit dina Castle Pembina Ii Rabcat Slot Game ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

85 Free Spins teu aya deposit di Vegas Luck 55x Muter ngalangkungan Kasino $ 470000 Tarik total Max Bonus Kasino: 985% Deposit Pertama dina Bonus Nouveau ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

Tiket 580 Gratis Kasino di Vegas Luck 30x Muter Ngaliwat Kasino € 539000 Max kas kaluar bonus ekslusif: Eur 2930 No Deposit Bonus dina Kelas Booming Game Slot Game ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

55 bebas maénkeun henteu deposit kasino di Vegas Luck 35x Wager $ 343000 Pangeluaran maksimal bonus tambahan: 50 Gratis Kasino Spins on Money Magic ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

30% Cocog Bonus Kasino di Vegas Luck 30x Wagering $ 306000 Tarik total Max Bonus Kasino: 245 FREE SPINS on Michael Jackson King Of Pop Bally Slot Game ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

Eur 4010 No Deposit Bonus Kasino di Vegas Luck 33X Wagering € 652000 Max kas kaluar Bonus Kasino Eksklusif: $ 4025 NO DEPOSIT CASINO BONUS dina Spring Break Microgaming Slot Game ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

225 bebas muter euweuh deposit di Vegas Luck 50x Puter liwat Kasino € 520000 Max kas kaluar bonus tambahan: Eur 165 Free Kasino Chip di Michelangelo ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

£ 99 Tiket Kasino Gratis di Vegas Luck 55X Main Liwat Kasino $ 922000 Max kas kaluar Bonus Kasino Tambahan: 765% Kasino signup Kasino signup Best dina Game Gemix Playn Go Slot ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

66 Kasino gratis di Vegas Luck 55x Wager syarat-syarat € 920000 Max Withdrawal Bonus Khusus: Eur 4825 teu aya deposit kasino bonus di Fortunes Of The Amazons Amaya Kasino slot ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

770% Bonus Wilujeng sumping di Vegas Luck 44x Muter ngalangkungan Kasino € 940000 Maksudna Bonus tambahan: 925% Pertandingan bonus dina Black Bull Simbat ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

Eur 1900 TANPA DEPOSIT BONUS CASINO di Vegas Luck 33x Wager syarat $ 193000 Max mundur Bonus Ekstra: 740% Kasino Daftar Signup Pangalusna Klasik dina Rags To Riches ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

Turnamén EURO 540 di Vegas Luck 45x Puter liwat Eur 285000 Max kas kaluar bonus tambahan: 105 Spins Free Spins! dina Vikings Kamulyaan Spinomenal Kasino slot ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

130 Spins Kasatiaan Gratis! di Vegas Luck 33X Wager € 54000 Bonus Harikna Khusus: $ 215 Kasino Chip on Thunder Reels Playson Slot Game ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

450% Cocog bonus kasino di Vegas Luck 55x Puter liwat EURO 62000 Max CashOut bonus tambahan: $ 55 Kasino turnamén freeroll dina Hantu Natal ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

$ 820 Turnamén Kasino Gratis di Vegas Luck 40X Wager Eur 162000 Max CashOut Eksklusif Bonus: € 920 Kasino Turnamén Online Dina Éta Ngeunaan ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

$ 2195 henteu aya bonus kasino deposit di Vegas Luck 60x Muter ngalangkungan Kasino € 162000 Max Withdrawal bonus tambahan: £ 222 Free chip kasino Jalan Raya Kings Pro Playtech Slot Game ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

65 Kasino Turnamén Kasino Online di Vegas Luck 40x Wagering £ 50000 Bonus Tarik total Max: EURO 3745 Teu aya titipan dina Big Ben ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

205 Bébas henteu aya kasino deposit di Vegas Luck 77X Puter liwat Kasino € 779000 Pangeluaran maksimal Bonus Kasino: € 395 henteu aya deposit bonus dina Pesta Wazdan Slot Pulo ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

£ 635 Kasino chip di Vegas Luck 55x Muter Ngaliwat Kasino € 347000 Maksudna Bonus Khusus: £ 330 FREE CASINO CHIP on Emas Ahoy Nextgen gaming Casino Slots ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

565% Cocog Bonus di Vegas Luck 77x Puter liwat Kasino € 208000 Pengeluaran Max Bonus Eksklusif: EUR 3955 Teu aya bonus kasino deposit dina Big Buck Bunny ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

225 Percobaan Spins di Vegas Luck 40X Wagering £ 506000 Max kas kaluar bonus khusus: EUR 550 FREE CASINO CHIP on Fire God Inspired Gaming Casino Slots ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

15 Spins Gratis Satia! sarat di Vegas Luck 65x Wager $ 804000 Tarikna Maksimum Bonus Kasino: 835% Kasino pertandingan bonus di Fu Dao Le ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

$ 940 Kasino Turnamén di Vegas Luck 50X Wagering € 715000 Pangeluaran maksimum Maksimum Kasino Bonus: Eur 4080 Teu aya kode bonus deposit dina Super Jackpot Party Wms Slot Game ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

Turnamén € 170 di Vegas Luck 77X Wagering £ 783000 Maksimumkeun Bonus Kasino Tambahan: $ 4090 henteu titipan dina The Alchemist Novomatic Casino Slots ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

EURO 1695 Teu aya deposit di Vegas Luck 30x Wager € 148000 Max kas kaluar Bonus Eksklusif: Eur 195 Mobile turnamén slot freeroll dina Hot Factor Kajot Casino Slots ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

€ 265 FREE Chip Casino at Vegas Luck 30X Wager Eur 142000 Max Withdrawal bonus tambahan: $ 3645 euweuh kode bonus deposit dina slot Méksiko ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

850% bonus pertandingan kasino di Vegas Luck 55x Wager Eur 64000 Max kas kaluar Bonus Khusus: Eur 430 Gratis Kasino Turnamén dina Crazy Camel Cash Rival Casino Slot ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

Turnamén $ 470 di Vegas Luck 44x Wagering Eur 420000 Max kas kaluar Bonus Kasino Tambahan: 205 FREE Spins on Lucky Rose ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

$ 535 Turnamén Kasino Gratis di Vegas Luck 60X Puter liwat EUR 138000 Max kas kaluar Bonus Tambahan: 180 Free Spins ayeuna dina Rapunzels Tower Quickspin Casino Slots ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

200 Free Spins euweuh deposit kasino di Vegas Luck 35X Wager syarat € 583000 Max CashOut Exclusive Kasino Bonus: EUR 2930 Taya deposit bonus kasino dina Ekstrem Stake Logic Slot Game ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

£ 880 Daily turnamén slot freeroll di Vegas Luck 30X Wager $ 35000 Max CashOut bonus tambahan: 10 bebas muter henteu aya deposit kasino dina Jungle Spirit Call o ... ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

170% Cocog bonus kasino di Vegas Luck 55x Wager € 8000 Max CashOut Tambahan Bonus: $ 945 Mobile slot turnamen freeroll on Year Of The Monkey ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

Turnamén Eur 355 di Vegas Luck 30x Wagering $ 11000 Pangeluaran Max Bonus Tambahan: 175 FREE Spins on Reel of Fortune ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

€ 55 FREE Chip at Vegas Luck 55x Wagering $ 387000 Max Withdrawal bonus tambahan: 275% Cocog Bonus Kasino dina Game Burning Super Merkur Slot Game ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

Turnamén $ 980 Kasino freeroll di Vegas Luck 65X Puter liwat Kasino EURO 508000 Max Pengunduran Ekstra Bonus Kasino: 740% Cocog dina kasino dina Magic Target Deluxe Wazdan Slot Game ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

Turnamen freeroll EurO 285 Kasino di Vegas Luck 50X Muter Ngaliwat Kasino £ 757000 Max Withdrawal bonus eksklusif: € 2915 No Deposit Bonus Kasino dina Game FIFA 27 Wazdan Slot Game ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

€ 170 FREE CHIP CASINO di Vegas Luck 45X Puter liwat Kasino EUR 913000 Max kas kaluar ekslusif bonus: £ 99 Daily turnamén slot freeroll dina Moonshine ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

$ 4845 Kode No Deposit Bonus at Vegas Luck 30X Wager € 536000 Max CashOut Bonus Tambahan: 590% Kasino signup Terbaik Kasino dina 50 Dragons Aristocrat Slot Game ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

Turnamén Kasino 570 Kasino di Vegas Luck 65X Wager Eur 640000 Max kas kaluar Bonus Kasino Eksklusif: £ 4540 No Deposit Bonus Kasino dina Dice and Roll ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

£ 155 chip kasino gratis di Vegas Luck 55x Wager syarat EUR 556000 Max CashOut Ekslusif Bonus Kasino: 680% Pertandingan bonus dina Hotter Than Hot Ainsworth Casino Slots ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

$ 345 FREE CHIP at Vegas Luck 65x Wagering € 853000 Pangeluaran maksimal Bonus Tambahan: 105 FREE SPINS on Marvelous Mr Green ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

195 bebas kasino di Vegas Luck 65X Wagering € 163000 Max Withdrawal Bonus Tambahan: $ 1310 Teu aya deposit Bonus Kasino dina Langkung Emas Diggin & ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

Turnamén Kasino 785 Kasino di Vegas Luck 60x Muter ngalangkungan Kasino $ 988000 Max kas kaluar Bonus Khusus: EUR 640 Kasino Turnamén Karnaval Creepy Nolimit City Casino Slots ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

EUR 260 FREE Chip Kasino di Vegas Luck 40X Puter liwat $ 684000 Tarik total Maksimum Bonus: 115% Kasino Wilujeng sumping di Royal Spins Igt Slot Game ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

Duit X EUR 270 Gratis di Vegas Luck 45x Wager £ 642000 Pangeluaran maksimal bonus tambahan: $ 960 slot turnamén freeroll Mobile di Stasion Pakansi ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

44 Free Spins Casino at Vegas Luck 66X Wager syarat EUR 724000 Max CashOut Ekstra Bonus Kasino: 99 bebas muter dina Sinterklaas Simbat ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

315% Bonus deposit munggaran di Vegas Luck 65x Wager $ 748000 Max kas kaluar Bonus Eksklusif: 260 Spins Free dina Pesta Pantai ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

955% Deposit Bonus Bonus at Vegas Luck 55x Puter liwat Kasino € 468000 Max kas kaluar bonus tambahan: € 2810 No Deposit Bonus Kasino dina Savanna King Genesis Slot Game ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

Chip Eur 115 Chip at Vegas Luck 35x Wagering Eur 745000 Pangeluaran maksimal bonus tambahan: $ 4945 euweuh kode bonus deposit dina Mesin Slot Gameart Cleopatra ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

€ 735 No Deposit Bonus Casino at Vegas Luck 60X Wager syarat $ 782000 Max kas kaluar bonus eksklusif: € 770 Kasino turnamén freeroll dina Turbo Play ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

105 Free Kasino Spins di Vegas Luck 66X Muter Ngaliwat Kasino EUR 981000 Harikna Bonus Khusus: $ 22 Daily slot turnamén freeroll dina Wild Berry ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

Eur 4575 No Deposit Bonus at Vegas Luck 35X Puter liwat $ 358000 Max CashOut ekslusif bonus: 565% bonus pertandingan dina Arcader ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

890% Deposit Bonus Bonus at Vegas Luck 35x Puter liwat £ 730000 Max kas kaluar Bonus Khusus: EURO 105 Gratis chip dina Reel Fish ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

Page 1 of 21 2

bonus-usulna teu jelas

total: 0

Hampura, teu kasino bonus kapanggih