Dua-Up screenshot
toko RSS

Dua Kasino Kodeu Kasino | Kasino Dua Bageur Pangalusna No Bonus Deposit | Dua-Up Kasino Gratis chip | Dua-Up kasino Spins bébas, 2019 #1

Pasatujuan kaulinan ieu (alias: Akun Sarat jeung Kaayaan) susunan mudik istilah jeung kaayaan anu bakal nerapkeun kana ngagunakeun twoupcasino.com. Ku maén di Dua-up Online Kasino, anjeun bakal kedah ngartos tur matuh Sarat & Kaayaan ieu.

Dituturkeun anu Dua-up Online Kasino Sarat & Kaayaan. Mangga nyandak waktos anjeun sarta baca aranjeunna tuntas mun assure nu pinuh ngarti kaayaan jeung anu siap abide ku maranéhna.

Eta niatna dianjurkeun pikeun nempoan na konsultasi kami via Chat Live, Phone atanapi Surélék unggal tilu bulan.

Sarat jeung kaayaan pakait sareng promosi jeung / atawa nawaran anu poko keur parobahan mungkin. Éta téh tanggung jawab saurang pamaén urang konsultasi jeung / atawa pariksa jeung ramatloka pikeun sagala alterations atawa apdet nu pakait sareng maranehna.

Mun anjeun teu satuju kana ieu 'kaulinan pasatujuan', sumangga ngeureunkeun maén jeung / atawa ngagunakeun loka. Lamun make sagala software bisa diundeur, mangga ngeureunkeun ngagunakeun eta jeung cabut Software ti komputer.

Ku completing prosés pendaptaran, anjeun obligated sasuai ka Akun Sarat ieu & Kaayaan, sarta sagala istilah, kaayaan, aturan jeung kawijakan eta diwangun tina na robah sagala dijieun pikeun Akun ieu Sarat & Kaayaan bisa jadi dibere beja ka anjeun. (Sadaya Sarat, Kaayaan, Kawijakan jeung Aturan dina Akun ieu Sarat & Kaayaan, bakal hereinafter jadi disebut salaku "Aturan")

Ku ngagunakeun layanan wae, software, atawa Loka Dua-up anjeun obligated mun abide kana Aturan ieu dina entirety maranéhanana sarta tanpa reservations, kaasup tapi teu diwatesan ka nyieun deposit ngaliwatan Service kami atawa ngirimkeun rinci deposit anjeun processing salajengna.

1. BUBUKA: konci DEFINISI / leksikon

"Dua-up Online Kasino" Nujul ka brand Dua-up na sakabéh produk jeung jasa didaptarkeun sahandapeunana, sakabéh nu ditawarkeun "Online" na nu diakses via PC atawa alat héndsét didukung.

"Palanggan / s", "Player / s" nujul kana Klién kadaptar dina www.twoupcasino.com;

"Kaulinan" nujul kana sagala kaulinan ditawarkeun ku Dua-up Online Kasino;

"Service" nujul kana Software kaulinan sarta provisioning na.

"Software" nujul kana sagala software milik atawa dilisensikeun atawa naon baé bisa diundeur, flash, atawa variasi game mobile ditawarkeun ku Dua-up Kasino Online;

"Simkuring / Us / kami" nujul kana Dua-up Kasino Online jeung parusahaan na menata marengan salah sahiji nyepeng sarta pausahaan dimaksudkeun (dimana konteks idin).

"Website" nujul kana www.twoupcasino.com;

2. Pamuter & kaamanan pedaran

Sadaya Pamaén di Kasino Online Dua-up kedah umur umur légal (18 +). Pamaén ti nagara handap henteu ngabogaan hak pikeun muka akun Dua-up na teu diijinkeun déposisi: ISRAEL, Polandia, India, Hungaria, Malaysia, FEDERATION Rusia, Ukrania, Bélarus sareng Kosta Rika. Sagala bets ditempatkeun tina salah sahiji yurisdiksi ieu bakal dibéréskeun. Tarahaan jeung / atawa titipan anu dijieun ku anjeun anu nyicingan nagara-nagara ieu bakal dibalikeun. Pamaén ti AZERBAIJAN henteu ngabogaan hak pikeun nganggo chip anu sanés anu disayogikeun ku Kasino Online Dua-up.

Hal ieu kacida dianjurkeun nu ngartos sagala aturan jeung hambalan aub kalawan judi online, ngaliwatan pamakéan Dua-up Kasino Online. Pamaén kudu nampa éta partisipasi dina Dua-up Kasino Online sahandapeun kawijaksanaan jeung resiko sorangan. Leuwih ti éta, Pamaén ukur bisa make Dua-up Kasino Online salaku hiburan sarta pikeun kagunaan nonprofessional. A pamuter urang Ngaran nu maké jeung Kecap aksés mangrupa informasi pribadi & rahasia. Éta téh tanggung jawab saurang pamaén pikeun assure yen informasi ieu bakal diteundeun di luhur swasta sarta biasa dilarang babagi anu informasi ku pihak katilu. Dua-up Online Kasino henteu diperlukeun tetep informasi login pamuter urang atawa kecap akses bisi pamuter misplaces, leungiteun atawa poho deui.

Website, katelah www.twoupcasino.com bakal dipaké ku pamuter solely pikeun kagunaan sorangan pribadi online judi. Ngamangpaatkeun eta kanggo naon baé pamaén atanapi nu lianna mastikeun dilarang. Pamaén bakal dihalang ti ngagunakeun sagala strategi kasar. Dua-up deui cadangan nu katuhu pariksa log anjeun sarta transaksi sarta ngabatalkeun naon promotion entitlement.

Dua-up migunakeun angka Sistim generator acak nu nangtukeun hasil sagala kaulinan eta nyadiakeun. A Player kedah pinuh ngarti tur sadar tina kanyataan yén anjeunna / manehna bisa leungit dana ku maén di Dua-up. Dua-up Kasino Online cadangan hak ngawatesan jeung / atawa ingkar sagala wagers ditempatkeun ku pamuter, atawa nolak sagala kaulinan bonus. The Kasino cadangan hak pikeun ngawatesan jeung / atawa kufur naon wagers ditempatkeun ku pamuter. Kasino ogé nahan hak mungkir naon game bonus alesan kaasup tapi teu dipasrahkeun ka defamation, pamuter urang. Lamun kabiasaan kasar anu disangka, akun pamaén urang bakal terminated, sarta anjeunna / manehna bakal ngalarang tina kasino di salamina.

Pamaén diwajibkeun ukur nempatkeun rinci sah kana ngadaptar. Ku ngundeur software nu kasino urang atanapi Signing up for wae tawaran (s), pamuter satuju kana resi occasional promosi e-surat ti kami & program gawe bareng urang. Sarat jeung kaayaan pakait kana sagala promotion / tawaran anu poko keur parobahan nu bakal datang. Éta téh tanggung jawab budi pamaén pikeun rutin pariksa kaluar pikeun modifikasi sarta apdet. Pamaén anu dianjurkeun sangkan salinan sadaya transaksi, aturan kaulinan, peraturan ditarikna tur sagala apdet kasino dina urutan ulah sagala salah harti hareup atawa mungkin sengketa mungkin.

Hal ieu diperlukeun keur ngarti tur sasuai jeung sakabéh aturan di luhur saméméh ngagunakeun Dua-up Software. Pamaén anu moal sasuai jeung sagala Aturan dina Player Kaamanan & Pedaran, bakal di breach tina perjangjian ieu sahingga dihalang salamina. Sagala pamuter nu knowingly moal sasuai jeung bagian ieu bisa jadi committing panipuan sahingga bisa jadi poko keur gugatan kriminal.

3. Bonus istilah & SYARAT

NO bonus deposit

Mun teu disebutkeun béda, sadaya Taya bonus titipan nu tunduk kana aturan di handap:

Jumlah bonus kudu dibetakeun sakedik panginget 50 kanggo kaulinan slot (khusus, slot video, slot 3-reel, keno, Bingo, sareng scratch cards) atanapi kaulinan kartu (Video poker, Blackjack, Blackjack multi-hand, Tri-Card Poker, Tilu Card Rummy, sareng Texas Hold'em Poker bonus) Jeung minimum 60 kali keur roulette kaulinan (Amerika jeung roulette Éropa kalawan bets luar ditumpurkeun). Tatanan disimpen dina kaulinan digubris bakal batal sadaya meunangna kasino.

Jumlah ditarikna maksimum (iwal disebutkeun béda) ti bonus No deposit dina jumlah hargana di atawa handap $ 50 téh dua kali nilai nyanghareupan bonus nu. Kabéh No bonus deposit hargana luhur $ 50 datangna ku wates tunai-kaluar sarua jeung nilai bonus nu. Taya bonus deposit teu tiasa gaduh max tunai-kaluar tina leuwih $ 100. Perhatikeun yén sababaraha nawaran bisa ngawengku hiji kaayaan tunai-kaluar max sarua 3 kali jumlah bonus, nu bisa nyatakeun di Sarat jeung Kaayaan bonus nu tangtu. Pamaén teu diwenangkeun ngaku leuwih ti hiji bonus bébas dina hiji waktu. Lamun pamaén nyoba ngaku leuwih ti hiji bonus akibatna, anu winnings bakal voided.

Sakali kabeh syarat of bonus nu patepung, sagala Jumlah ngaliwatan Maximum ditarikna Wates bakal dikaluarkeun tina baki otomatis. Ngan hiji akun per jalma, per somah atawa per komputer bisa redeem a euweuh deposit bonus. Pamaén kalawan sababaraha rekening anu ngan redeem bonus bébas bisa jadi taneuh pikeun lockout akun, sarta geus sagala winnings maranéhna forfeited.

Unggal bonus No deposit diperlukeun larangan béda, gumantung kana promotion masing-masing. Pamuter geus disarankan pikeun maca larangan bonus saméméh ngagunakeun eta. pamakéan bonus pantes bisa ngahasilkeun winnings Anjeun keur forfeited. Taya bonus deposit teu bisa dipaké pikeun maénkeun kaulinan kutang. Lamun pamaén ngagunakeun euweuh bonus deposit dina kaulinan kutang éta bakal nullify sakabéh winnings Na.

Kana requesting winnings ditarikna, pamaén bakal diperlukeun pikeun nempatkeun sahanteuna hiji deposit kana pariksa akun Na. Daptar dokumén didaptarkeun dina urang ditarikna Prosedur Page bakal perlu disadiakeun saméméh ditarikna pamuter urang. Jumlah ditarikna minimum dimimitian ku $ 100. A pamuter anu diperlukeun pikeun nempatkeun hiji deposit, sarua jeung beda antara jumlah ditarikna mnt na tunai kaluar Jumlah max meunang ti Bonus No deposit (iwal disebutkeun béda). Ditempatkeun Jumlah deposit bakal Sajaba subjected mun bets dina jumlah nu deposit dipigawé saméméh requesting cashout.

chip FREE

Mun teu disebutkeun béda, sadaya Chips Free anu poko keur istilah jeung kaayaan di handap:

Jumlah bonus kudu wagered a minimum 40 kali pikeun kaulinan slot (Husus, video liang, liang 3-reel, keno, bingo, sarta kartu scratch) atawa minimum 45 pikeun kaulinan kartu (Video poker, Blackjack, Blackjack multi-leungeun , Tri-Card Poker, Tilu Card Rummy, sarta Texas Hold'em Bonus Poker) sarta minimum 60 kali pikeun kaulinan roulette (Amérika sarta Éropa roulette kalawan bets luar ditumpurkeun). Bets disimpen dina kaulinan kaasup bakal batal sagala winnings kasino earned.

Max Free Chip Jumlah ditarikna nyaeta 5 kali nilai nyanghareupan bonus nu (iwal disebutkeun béda). Pamaén teu tiasa redeem sababaraha bonus Free Chip consecutively. Lamun pamaén geus dipaké bonus Free Chip, sarta rarancang ngaku karana titipan real-duit dina jumlah minimum $ 60 perlu dilakukeun dina interim pikeun Chips Free janten redeemable ku pamuter. A pamuter, anu bakal redeem dua padeukeut bébas chip bonus tanpa handap aturan ieu, kudu winnings na voided.

Sakali kabeh syarat anu patepung jeung pamuter nu wishes sangkan ditarikna, sagala Jumlah ngaliwatan Maximum ditarikna Wates bakal dikaluarkeun tina kasaimbangan Na. Ngan hiji akun per jalma, per somah atawa per komputer bisa redeem a euweuh deposit bonus.

Pergaulan deposit na Chips Free teu diwenangkeun, acan Dua-up Online Kasino téh sadar yen ieu bisa lumangsung. Lamun nyieun deposit hiji bari maké Chip Free, syarat wagering sarta maksimum diwenangkeun kas kaluar tina bonus disebutkeun masih bakal ditagihkeun. Mangga pastikeun ngahubungan nu Palanggan Department Rojongan pikeun aplikasi salajengna mungkin tina bonus nu bener lamun aya bewara hal saperti hiji kajadian.

Meunangkeun sagala bonus promosi séjén ti deposit bonus merlukeun kasaimbangan akun pamaén urang janten dina $ 1 atanapi kirang.

Lamun pamaén muterkeun game wae nu teu dituduhkeun dina Kupon salaku bagian promosi anak, winnings bakal voided. Bébas chip teu bisa dipaké kalawan kaulinan kutang. Ngagunakeun Chips Free kalawan kaulinan kutang bakal nullify sadayana winnings jeung transaksi. Dua-up Kasino Online cadangan hak konci atanapi nungtungan akun sagala pamuter urang, upami anu pamuter geus kapanggih abusing nu promosi chip bébas ditawarkeun ku kasino di.

SPINS FREE

Iwal nyatakeun disebutkeun, sadaya nawaran Free Spins anu poko keur istilah jeung kaayaan di handap:

  • Spins bébas nerapkeun éksklusif hiji kaulinan slot tangtu.
  • kasaimbangan akun pamuter kedah janten kirang ti $ 1 dina urutan ngaku sagala Free Spins tawaran.
  • Jumlah duit meunang jeung Free Spins geus bisa wagered 40 kali pikeun kaulinan handap: slot Éropa Poker, liang Video, 3-reel liang, Keno, Bingo, sarta Kartu scratch.
  • The maksimum Jumlah tunai-kaluar tina tawaran Free Spins nyaeta 5 kali jumlah spins bébas credited dina promosi.
  • Dina raraga cocog keur tambahan bonus Free Spins, tawaran kaayaan awal kudu kaeusi. Tambahan spins Free bakal dilarapkeun ka buruan slot tinangtu ditangtukeun ku tawaran.
  • Konsumén teu tiasa redeem sababaraha spins bébas nawarkeun consecutively iwal disebutkeun béda di tawaran masing-masing.

Bébas Spins napel na bonus mana boga Syarat Wagering sarta maksimum ditarikna wates iwal sarat awal kana bonus mana sorangan. Kabéh Spins tambahan Free mangrupakeun tunduk kana Syarat Wager sarta wates maksimum ditarikna nu didaptarkeun di luhur.

bonus cocog

Mun teu disebutkeun béda, sadaya promosi mana Bonus nu keur tunduk kana istilah jeung kaayaan di handap:

Bonus Jumlah tambah deposit kudu wagered a minimum 30 kali pikeun kaulinan slot (Husus, video liang, liang 3-reel, keno, bingo, sarta kartu scratch) atawa minimum 35 kali pikeun kaulinan kartu (Video poker, Blackjack, Blackjack multi-leungeun, Tri-Card Poker, Tilu Card Rummy, sarta Poker Bonus Texas Hold'em). Bets disimpen dina kaulinan kaasup bakal batal sagala winnings kasino earned.

Lamun pamaén ngagunakeun bonus atawa promosi, éta kaayaan tanggungjawab pikeun mastikeun sakabeh sarat wagering anu patepung méméh ngusahakeun sangkan ditarikna a. Lamun syarat Wagering teu patepung, pamundut ditarikna pamuter urang bakal ditolak.

pamuter henteu diwenangkeun nyampur atawa ngagabungkeun promosi jeung / atawa bonus, iwal nyatakeun disebutkeun. Mun pamuter ngagabungkeun bonus, / winnings kasino dirina na bisa jadi rendered batal kana ditarikna. Mangga pastikeun ngagunakeun ngan hiji bonus dina hiji waktu. Mun teu disebutkeun béda ku Dua-up Online Kasino, pamuter teu bisa ngaklaim sagala Chips Free lamun aya usaha ditarikna pending di tempat atanapi lamun pamuter ngabogaan hiji kasaimbangan aya.

CASHBACK mingguan

Mun teu disebutkeun béda, sadaya cashbacks mingguan anu poko keur istilah jeung kaayaan di handap:

CashBack mingguan bakal credited Minggu ngaliwatan Senén nepi kelas pamuter dipilih anu minuhan sarat di handap:

  • Taya withdrawals pending di tempat.
  • Taya withdrawals dieksekusi ngaliwatan poé 7 saméméhna.
  • Boga hiji kasaimbangan aktif dina $ 1.

Lamun rék mariksa lamun kelas pamuter Anjeun qualifies, mangga konsultasi ditunjuk manajer akun atanapi kontak Rojongan Palanggan Anjeun.

Mingguan CashBack diitung dina sagala deposit dijieun ngaliwatan 7 poé saméméhna, jeung minimum $ 100 cocog. CashBack bonus kudu wagered a minimum 30 kali pikeun kaulinan slot (Husus, video liang, liang 3-reel, keno, bingo, sarta kartu scratch) atawa minimum 35 pikeun kaulinan kartu (Video poker, Blackjack, Blackjack multi-leungeun , Tri-Card Poker, Tilu Card Rummy, sarta Poker Bonus Texas Hold'em). Bets disimpen dina kaulinan kaasup bakal batal sagala winnings kasino earned.

Mun teu disebutkeun béda, sadaya Cash Back bonus datangna jeung teu max tunai kaluar.

titik COMP

Mun teu disebutkeun béda, sadaya titik comp anu tunduk kana istilah jeung kaayaan di handap:

titik Comp anu akumulasi ku pamuter, bari maén kaulinan dina kasino di.

Unggal $ 10 wagered pamaén meunang 1 Comp Point sedengkeun 100 nunjuk = $ 1. Minimum Jumlah redeemable of nunjuk Comp nyaeta 100. pamaén VIP earn leuwih titik comp keur unggal wager dijieunna, gumantung kana kelas VIP pamaén téh anggota. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga alamat ka Agen VIP Anjeun.

Comp nunjuk kudu ngayakeun max tunai kaluar atawa wagering, sakali ditebus. Pamuter teu bisa ngaklaim bonus cocok sajaba titik comp ditebus sakumaha duanana dianggap salaku jenis bonus béda. Sagala comp titik akumulasi méméh deposit suksés kahiji, atawa naon baé winnings diturunkeun tina aranjeunna bakal tunduk kana kas maksimum kaluar wangenan nu euweuh deposit bonus dipaké.

Sarat jeung Kaayaan lumaku ka sadaya bonus tambahan

Ngan pamaén kalawan Akun Real Duit nu ngabogaan hak pikeun nampi promosi, nalika ngan hiji Akun Duit Real per pamuter geus diijinkeun. Pamaén kalawan langkung ti rekening bakal ditunda na moal jadi ngabogaan hak pikeun nampi sagala bonus atanapi winnings salian sadayana withdrawals maranéhna keur dibolaykeun na winnings maranéhna keur batal.

Sakumaha anu geus dinyatakeun di luhur, Dua-up Online Kasino ngamungkinkeun ngan hiji akun aktip per jalma, kulawarga, alamat rumah tangga, alamat surélék tur / atawa jumlah kartu kiridit. Mun teu disebutkeun béda; Kabéh dana promosi (jumlah bonus) cicing di imah kana completing wagering nu. Bonus duit fungsi pikeun ningkatkeun pidangan muter tur mantuan keur ngahasilkeun winnings sahingga, teu bisa ditarik jadi bagian tina winnings. Kabéh dana promosi bakal deducted ti winnings anjeun ku Dua-up, sarta moal balik ka akun kana ditarikna. Kana withdrawing winnings anjeun, jumlah bonus bakal dipiceun tina total jumlah winnings.
A pamuter anu diperlukeun pikeun redeem promotion a méméh nyieun bets sagala na sanggeus nyieun deposit sukses, dina urutan ngaku eta. Lamun pamaén anu bisa ngaku promotion hiji éta téh tanggung jawab sorangan ngahubungan rojongan customer keur bantuan. Lamun pamaén tempat bets sateuacan meunangkeun promotion, manéhna / manehna forfeits / na katuhu nya ngaku eta dina eta titipan husus.

Salaku dieusian baheula, promosi teu bisa dipaké ditéang jeung nawaran promosi lianna. nawaran promosi anu ngan sadia pikeun pamaén saha tawaran ieu dikaluarkeun pikeun langsung, ku boh kasino Dua-up, atawa agén maranéhanana. nawaran promosi nya éta dikirimkeun via email, telepon atawa mail anu dimaksudkeun pikeun panarima ngan teu bisa ditransfer.

Lamun pamaén migunakeun bonus pikeun ngumpulkeun jaminan fitur dina kaulinan, atawa rounds bonus tambahan dina kaulinan slot, sarta dana hiji akun atanapi migunakeun bonus tambahan pikeun ngahontal rounds bonus, sagala earnings ti rounds sapertos / fitur bakal dianggap salaku batal. Dua-up Kasino Online cadangan hak batal bonus, upami nyiksa promosi ieu disangka. Lamun pamaén ngagunakeun tawaran promosi dirina / manehna teu dijudulan ngagunakeun, sadaya tina winnings dihasilkeun tina promotion anu bakal voided jeung deposit aslina bakal balik ka pamaén. Disangka klaim bonus curang atawa withdrawals bisa hasil dina akun player`s keur digantung, atawa terminated.

Iwal mun disebutkeun béda, maén dina kaulinan di handap nalika nganggo bonus bakal ngaleungitkeun sagala ngéléhkeun: Baccarat, Craps, PAI Gow Poker, Pontoon 21, Sic Bo tur Perang. Kaulinan ieu teu kaasup tina sadaya nawaran promosi. Punten pariksa istilah sareng kaayaan di bonus kanggo inpormasi lengkep ngeunaan kaulinan anu dilebetkeun. Upami Pamuter hoyong nganggo bonus atanapi tawaran promosi, éta sahandapeun tanggung jawab Pamuter dipariksa yén sadaya sarat kasihatan anu sasuai anu sasuai ku ngontak Sukungan Palanggan sateuacan menta ditarikna. Parantos sasuai ka sadaya halamanna tiasa masihan pamayaran kanggo nampik.

Wagers disimpen dina unggal tipe game baris nyumbang jumlah béda arah sarat wagering pamuter di bonus saluyu dicokot:

  • Liang, Video liang, Keno na scratch Kartu - 1.00
  • Roulette - 1.00
  • Kaulinan Kartu - 0.25
  • Video Poker - 0.25

Contona, bari $ 1 wagered on liang ngurangan sarat wagering ku $ 1, $ 1 wagered on Video Poker bakal ngurangan sarat wagering ku $ 0.25.

Mun bonus nu boga pigura waktos kawates sarta kaayaanana teu patepung dina mangsa éta pigura waktu, bonus na winnings sagala, pamaén bisa geus earned ti dinya, bakal dikaluarkeun.
Pamaén anu hayang maén tanpa bonus bébas maénkeun kalayan euweuh larangan ku saukur teu redeeming sagala kupon ditawarkeun. Lamun pamaén ngaklaim Kupon ku kasalahan, anjeunna anu diperlukeun ngahubungan Rojongan Palanggan ku boh email, telepon atawa via Live Chat méméh nyieun deposit atawa maén supados rekening na bakal disaluyukeun sasuai.

The redeeming of Kupon a ieu dianggap salaku ditampa ti istilah jeung kaayaan pakait sareng tawaran promosi nu Kupon urang. Pamaén teu diperlukeun ngagunakeun kupon lamun depositing na teu disarankan pikeun ngalakukeunana tanpa reviewing sarta pamahaman istilah jeung kaayaan ieu. Dua-up Kasino Online cadangan nu katuhu nyieun parobahan Sarat ieu sareng katangtuan iraha wae tanpa ngawartosan pamaén. Éta kaayaan tanggung jawab pamuter pikeun marios ka Sarat jeung kaca Kaayaan dina rutin sarta mariksa pikeun sagala amendments atawa aturan tambahan ditambahkeun. Lamun pamaén mah can écés atawa unsure ngeunaan sagala titik anu patali jeung hiji promotion husus, nya éta dina tanggung jawab dampal suku pamuter urang ngahubungan Departemen Rojongan Palanggan pikeun detil beuki ngeunaan promosi, méméh narima eta.

Sagala promotion atanapi tawaran bisa terminated atawa dirobah iraha wae luyu jeung putusan Dua-up Online Kasino, jeung tanpa aya bewara atanapi kawajiban. Dua-up deui cadangan hak disqualify nagara husus atawa pamuter individu ti maké nawaran promosi. pamaén profésional atawa pamuter nu disangka bisa abusing sistem bonus sagala cara, bisa gaduh bonus maranéhanana dicabut sarta jadi poko keur sangsi salajengna, dina kawijaksanaan ti Dua-up manajemén Kasino Online.

Kabéh Sarat jeung Kaayaan ngandung didieu ngagambarkeun perjangjian lengkep, ahir na ekslusif antara anjeun salaku Player jeung Company jeung supersedes na merges sadayana pasatujuan prior, Répréséntasi na understandings antara anjeun jeung Company nu mibanda Wasalam ka meunangkeun tina sagala nawaran promosi atawa bonus.

4. PROGRESSIVES jaringan

Salian kaulinan biasa na slot Dua-up Online Kasino nawarkeun kutang Kaulinan ogé. Iwal nyatakeun disebutkeun, sadaya kutang Kaulinan anu poko keur istilah jeung kaayaan di handap:

nawaran promosi & bonus teu bisa dipaké dina kaulinan slot kutang, iwal disebutkeun béda. istilah jeung kaayaan kieu nerapkeun ti waktos bonus nu geus ditebus dugi a Player geus réngsé sagala sarat wagering na sarta ngabogaan kasaimbangan kirang ti $ 1. Sagala winnings massana ku maén kutang Kaulinan dina kombinasi kalayan ngagunakeun nawaran promosi bakal annulled kana requesting ditarikna hiji alatan éta palanggaran tawaran aturan promosi jeung maén hiji kaulinan digubris.
Kaulinan kutang Sadia dina Dua-up:

  • Jutaan Aztec urang
  • Karibia tarik Poker
  • Karibia Tahan 'ÉM
  • Karibia Stud Poker
  • Jackpot Cleopatra urang emas
  • Jackpot Pinatas
  • Hayu 'EM Ride
  • Megasaur
  • Roh cara inca
  • Spree balanja II

5. Aturan slot turnamén

Mun teu disebutkeun béda, sadaya turnamén slot anu poko keur istilah jeung kaayaan di handap:

Slot turnamén ACCESS:

A Toko-Dina keur slot a Pasanggiri ngan bisa dijieun ku duit disimpen. The Toko-Dina jumlah bakal deducted ti kasaimbangan nyata dina kasaimbangan diputer Anjeun. Perhatikeun yén duit disimpen kalayan nanaon nu bonus dilarapkeun ka dinya teu bisa dipaké pikeun Toko-Dina (bonus mana, Comp nunjuk, bonus Free, Cash Back)

Lamun Pasanggiri slot anu dibatalkeun, anu Toko-Dina jumlah bakal reimbursed kana kasaimbangan akun diputer dina pamuter urang. Pamuter teu tiasa nganggo No bonus titipan atawa Free Chips bonus nuliskeun turnamén slot, iwal disebutkeun béda dina istilah jeung kaayaan jalma bonus nu tangtu. CashBack bonus teu bisa dipaké pikeun asupkeun turnamén slot, iwal disebutkeun béda dina istilah jeung kaayaan anu bonus CashBack tangtu.

Bisi software / ramatloka / platform mobile disconnects slot bakal cease kana spin atas nama nu Player urang. Sakali reconnects kana Pasanggiri dina pigura waktu ditunjuk, anjeunna / manehna bakal bisa nuluykeun maén salajengna. Kedah pamuter nu jadi bisa sambungkeun kana Pasanggiri slot dina pigura waktu ditunjuk, anu jumlahna aya Win Box bakal tetep statik sarta bakal sarua jeung jumlah ditinggalkeun di momen pamuter nu meunang dipegatkeun.

Sakali slot Pasanggiri commences, Tulisan Pasanggiri baris dibikeun pikeun total waktu Pasanggiri. Pamuter anu geus kaala jumlah pangluhurna sks earned dina waktos bentang Pasanggiri janten slot Pasanggiri Winner. Kabéh sks earned ngaliwatan turnamén slot teu bisa direlokasi ka akun diputer di Player urang teu bisa cashed kaluar sabab dianggap sah luar tina Pasanggiri slot milu.

FREE aturan gulung turnamén:

Bébas Roll Pasanggiri Dupi turnamén slot mana pamuter henteu diperlukeun mayar fee pikeun ilubiung dina. Pamaén nu kaasup ti meunangkeun promosi, moal bisa ilubiung dina bébas Roll turnamén slot dina kasempetan nanaon.

Dihasilkeun winnings Free Roll Pasanggiri bisa dipaké ku Player pikeun maén dina modeu nyata. Kabéh earnings boga wates tunai-kaluar salaku dituturkeun:
Mnt Jumlah ditarikna nyaeta $ 100.
Sagala winnings dihandap $ 100 nu non-cashable.
Jumlah tunai-kaluar Max sarua $ 1000. earnings Pasanggiri Roll bébas luhur $ 1000 bakal voided.

Slot turnamén hadiah:

sks slot Pasanggiri earned sanggeus maké Bonus No deposit nuliskeun tur milu, bakal annulled tur sagala winnings pakait voided, iwal disebutkeun béda dina slot Pasanggiri Aturan.

Sadaya hadiah massana ti turnamén slot anu dibikeun ka kasaimbangan akun diputer di Player urang salaku tunai riil nu mibanda euweuh play ngaliwatan napel na bisa ditarik tina eta. Mun pamuter ngagunakeun bonus nu sateuacan milu dina slot Pasanggiri, istilah jeung kaayaan anu bonus tinangtu masih bakal ditagihkeun.

Nyontek diwatesan turnamén slot:

Sababaraha turnamén slot bisa merlukeun sandi di urutan bisa dikonci. Maranéhanana turnamén nu disebut diwates turnamén slot tur biasana ditunjuk pikeun kelas pamuter tinangtu wungkul.

Kecap akses pikeun turnamén slot diwates bakal disadiakeun ka pamaén dipilih ku Dua-up wawakil ngaliwatan surélék, telepon atawa hirup obrolan wungkul. Mun hiji Éntri pamuter gains ka diwatesan turnamén ku sumber nu sanes wakil Dua-up, asupna Pamaén bakal dianggap salah sah kana Pasanggiri disebutkeun sarta bakal akibatna disqualify pamuter ti gaining sagala winnings dihasilkeun ku maén salila Pasanggiri. Pamaén anu ngagunakeun kecap akses nu teu dikirim ngaliwatan saluran komunikasi ditangtoskeun ku Dua-up Kasino Online, bisa gaduh rekening maranéhanana ditunda salamina alatan kagunaan curang tina jasa nu kasino urang.

6. Pamaén umum Sarat & SYARAT

Dua-up Kasino Online ngajadikeun euweuh Répréséntasi atanapi HARANSI, implisit atanapi eksplisit, sakumaha ka katuhu légal dina pamuter urang pikeun ilubiung dina salah sahiji kaulinan anak, atawa ngalakukeun salah sahiji na karyawan, licensees, distributor, wholesalers, affiliates, subsidiaries, iklan, promosi atawa séjén tarjamahan, mitra media, agén atanapi retailers boga kawenangan sangkan sagala Répréséntasi atanapi HARANSI misalna.

Dua-up pagawé, licensees, distributor, affiliates, wholesalers, subsidiaries, iklan, promosi atawa agénsi sejen, mitra media, retailers sarta anggota kulawarga saharita maranéhanana henteu ngabogaan hak pikeun ilubiung dina kaulinan kasino. A pamuter ieu ngan diwenangkeun nuliskeun Kasino pikeun sorangan kagunaan hiburan pribadi sarta sakumaha pamakéan non-profésional. Sagala bentuk sejen dina pamakéan dina ramatloka platform kaulinan anu mastikeun dilarang.

Dua-up Kasino Online cadangan hak nungtungan akun pamaén pikeun alesan naon jeung iraha wae, tanpa méré bewara wae ka pamaén. Dua-up oge cadangan hak batal winnings sagala na nullify wae kasaimbangan di akun Kasino pamuter di salah sahiji kaayaan di handap:

  • Lamun bukti nunjukkeun yen hiji Player boga leuwih ti hiji akun aktip di Dua-up Kasino Online.
  • Mun hiji Player nyadiakeun informasi lepat atanapi palsu salila prosés pandaptaran Na.
  • Sagala mismatch atawa béda antara nami on akun Kasino jeung Player urang jeung ngaran dina kartu kiridit (s) pamuter dipaké pikeun nyieun hiji deposit kana akun.
  • Lamun pamaén milu dina program bonus Kasino jeung requests ditarikna tanpa minuhan sarat anu promotion tangtu.
  • Lamun pamaén henteu umur légal
  • Lamun pamaén resides dina yurisdiksi hiji tempat partisipasi dina kasino di dilarang, sabab nyatakeun on Dua-up Sarat jeung Kaayaan.
  • Lamun pamaén diijinkeun batur maén ngagunakeun akun na Dua-up Kasino Online, naha éta ieu dipigawé ngahaja atanapi ngahaja.
  • Lamun pamaén anu disangka game on kagunaan anu henteu keur hiburan pribadi wungkul, atawa pikeun pamakéan pribadi na wungkul. Lamun hal sapertos anu disangka, Dua-up cadangan Kasino Online pikeun nyegah akun pamuter urang ti ngagunakeun kampanye sagala. Leuwih ti éta, Dua-up bisa Sajaba batal unggul sadayana pamuter urang, sarta ngabalikeun duit manehna keur deposit-Na.
  • Lamun pamaén geus kapanggih selingkuh atanapi lamun Dua-up Kasino Online ditangtukeun yén pamaén dijieun ngagunakeun sistem anu dirarancang pikeun ngelehkeun kasino (Ieu ngawengku mesin, komputer, software atawa sistem otomatis lianna). Wagers kudu disimpen ukur ngaliwatan Dua-up pamaké panganteur. Sagala wagering liwat cara nu lian, kaasup ngagunakeun a pamuter "robot" mastikeun dilarang. Lamun pamaén geus kapanggih migunakeun sagala software tambahan nu teu disadiakeun ku kasino a, Dua-up cadangan Kasino Online ka katuhu pikeun ngabolaykeun na batal sakabéh / na wagers dirina retroactively jeung ka digantungkeun na / dirina akun dirina jeung / atawa butuh naon tambahan lampah.
  • Lamun pamaén geus disangka jadi abuser bonus; maén hiji strategi résiko low atanapi henteu ukur keur kas kaluar duit promosi.
  • Lamun geus jadi dipikawanoh jeung parusahaan nu saurang pamaén geus dimaénkeun di handapeun salah sahiji kaayaan didaptarkeun dina bagian ieu, dina kasino online sejenna (s).
  • Lamun pamaén nu muatanana deui atawa malikkeun salah sahiji deposit dilakukeun dina kasino atawa aya dina séjén Dua-up adina casinos dijalankeun ku platform nu.

Salaku Dua-up nyorong judi jawab, Pamaén bisa menta bisa kaasup ti software urang atawa nyetel wates deposit iraha wae. privasi anjeun penting pisan keur urang. Kabéh Pamaén bisa mutuskeun unsubscribe ti formulir salah sahiji komunikasi marketing, kaasup email, pesen téks atanapi Telepon iraha wae. Perhatikeun yén sadaya pesen transactional patali akun anjeun bakal tetep jadi narima, sabab dianggap salaku émbaran akun na teu bagian komunikasi pamasaran urang.

Dua-up Online Kasino teu gaduh kontrol sagala leuwih wae komunikasi pamasaran pihak katilu nu dimaksudkeun, kaasup tapi teu diwatesan ka, kampanye affiliate, promosi atawa nyirian agénsi, jsb Lamun pamaén karasaeun manehna geus victimized ku kagiatan spam, hasilna tina katilu a pihak iklan jeung / atawa kampanye promosi diterbitkeun ku fasilitas Kasino, urang niatna nyarankeun ngahubungan Rojongan Palanggan di Dua-up. Dua-up Online Kasino bakal nyieun sagalana dina kakuatan -na pikeun alamat ka parusahaan affiliate pakait pihak katilu tur mibanda rinci pamuter urang candak kaluar ti database maranéhanana ngeureunkeun sagala mungkin komunikasi pamasaran tambahan. Dua-up Online Kasino teu bisa ngajamin naon solusi definitif na resolusi di Wasalam ka pihak katilu mana wae complains. Dua-up moal bakal dilaksanakeun akuntabel jeung / atawa makéna pikeun sagala kasalahan mungkin di Sarat jeung Kaayaan disarankan ku agénsi pamasaran pihak katilu atawa ramatloka.

Dua-up Kasino Online cadangan nu katuhu pikeun nambahkeun kagiatan anyar atanapi kaulinan pikeun Kasino jeung / atawa ngaeureunkeun sagala aktivitas atawa game ditawarkeun ku kasino di iraha wae, dina kawijaksanaan budi sarta tanpa aya bewara naon mun pamuter nu. Dua-up moal dilaksanakeun akuntabel atawa makéna pikeun sagala komputer atanapi internét mungkin malfunctions atawa bakal dinya moal dilaksanakeun akuntabel pikeun usaha samping wae Player urang maén kaulinan disadiakeun ku kasino ngagunakeun strategi, métode atawa cara anu henteu disatujuan ku Kasino nu. Sagala earnings nya éta dihasilkeun salaku hasil tina boh gangguan sistem atawa kasalahan game bakal voided.

Dina acara kaulinan ieu interrupted atanapi disconnects iraha wae, game bakal dihanca ti titik éta saméméh ieu dipegatkeun. Hasilna tina kaulinan saméméhna kudu ditampilkeun sakali pamuter dimimitian game deui. Lamun pamaén meunang dipegatkeun tina server pertengahan game Kasino urang, pamuter bakal bisa nuluykeun sarta ngalengkepan kaulinan anu persis saperti mun anjeunna / manehna sempet pernah ninggalkeun. Mun server Dua-up henteu nampi informasi dina bet pamuter urang jeung mangrupakeun kituna bisa ngolah éta, baki pamuter urang moal neangan deducted na pamuter nu bakal bisa ningali hasil tina wager panungtungan Na.

Pamaén bisa maénkeun hiji kaulinan nu keur ditangguhkeun dina hiji waktu. Bisi pamaén boga sababaraha kaulinan pending, sagala kasaimbangan akun bisa jadi forfeited. Ku narima sagala hadiah jeung / atawa winnings ti Company, anu consents pamuter kana dipakéna ngaran na keur iklan jeung tujuan promosi tanpa santunan tambahan iwal mana dilarang ku hukum.

Nu win maksimum tina sagala spin tunggal kiwari keur aya dina sababaraha of 50,000 kali alungan Anjeun per garis, iwal nyatakeun disebutkeun. Ieu ngawengku sagala spins bébas atawa fitur sejenna nu bisa jadi pakait sareng spin tunggal. Mun pamuter ngabogaan sagala sengketa anjeunna wishes kana berkas di hal ka hasilna tina kaulinan husus, anjeunna / manehna kudu ngalebetkeun keluhan ka Dua-up dina nulis dina 10 poé. wawakil Rojongan Dua-up moal pastikeun pikeun pariksa laporan kaulinan sareng mamatahan sasuai ngeunaan hasil tina kaulinan. Dina acara anu béda antara hasil némbongkeun on software Kasino pamuter urang jeung software server Kasino urang geus kapanggih, hasil ditémbongkeun dina software server Kasino urang bakal nangtukeun hasil nu ngayakinkeun sarta definite of the Game.

Sagala pajeg lumaku dina sagala winnings nu pamuter sapertos ngumpulkeun ti Dua-up Online Kasino, nu di handapeun pamuter tanggungjawab budi. Lamun pamaén geus kapanggih selingkuh atanapi ngusahakeun ngagasab duit lain hakna Game dina cara naon baé, atawa lamun pamuter kasebut kapanggih nyieun komentar palsu jeung / atawa jahat jeung hal mun Dua-up Online Kasino, cadangan kasino hak Ngaiklan lampah jalma sapanjang jeung idéntitas jeung e-mail alamat pamuter urang, sajaba mindahkeun informasi pamuter pikeun casinos sejen, bank, pausahaan kartu kiridit, sarta ka agénsi luyu.

Kabéh Sarat jeung Kaayaan ngandung didieu ngagambarkeun perjangjian lengkep, ahir na ekslusif antara anjeun salaku Player jeung Company jeung supersedes na merges sadayana pasatujuan prior, Répréséntasi na understandings antara anjeun jeung Company nu mibanda Wasalam ka meunangkeun tina sagala nawaran promosi atawa bonus.

Ti 25.05.2018 Dua-Up Online Kasino baris ngalaksanakeun Perda Protection Data Umum (hereinafter - GDPR nu), nu panerapan Éropa anyar dimaksudkan pikeun ngaganti 1995 Protection Data diréktif. The GDPR nu bisa maca dina pinuh dina ramatloka CNIL teh hukum Éropa-lega anyar jajahan pamakéan sarta penanganan data pribadi individu '.

7. deposit

Lamun pamaén wishes mun partake di Layanan jeung nampa mana promosi, anjeunna bakal diperlukeun sangkan titipan a kana Akun diputer ti hiji akun atanapi sumber anu anjeunna / manehna teh wadah akun. dana disimpen bisa lajeng dipaké ku pamaén pikeun nempatkeun bets atawa maénkeun kaulinan.

Dua-Up Online Kasino narima Visa na Master Card salaku padika pembayaran pikaresep. Padahal pilihan pembayaran kayaning Bitcoins, kartu Paysafe, Skrill na Neteller bisa ogé dipaké gumantung kana lokasi pamuter urang. Pamuter tanggung mariksa sadaya pilihan pembayaran sadia maké kasir. transaksi ngolah bisa jadi hiji subjek maot-liwat waragad. Pikeun rinci deui ngeunaan métode Mayar urang, mangga konsultasi tabél

Saatos nempatkeun deposit kahijina, a Player bakal diperlukeun pikeun ngajalanan prosés verifikasi sarta bakal dikontak ngaliwatan telepon ku anggota tim rojongan customer kami pikeun ngonfirmasi rinci akun Na. Mun prosés verifikasi henteu réngsé, éta Kasino cadangan hak meungpeuk deposit Player urang, promosi batal, winnings sarta ngabolaykeun withdrawals hareup.

Sanggeus unggal deposit pamaén ngajadikeun, hiji iber e-mail bakal dikirim ka pariksa deposit teh. Urang nyarankeun Holder Player \ Card pikeun nyitak kaluar kabeh data urus, aturan kaulinan, peraturan pembatalan, sarta metodeu pembayaran dina urutan ulah sagala misconceptions jeung diskusi dina waktu engké na tetep aranjeunna di hiji tempat gampang diaksés.

Lamun pamaén nyoba ngagunakeun metoda pembayaran anu anjeunna teu wadah akun sahiji, Dua-up deui cadangan nu katuhu pikeun ngubaran deposit wae kana akun salaku mahluk sah tur sagala winnings dihasilkeun tina éta deposit husus salaku batal. Ku depositing kana akun Kasino pamaén urang, saurang pamaén consents mun teu nyieun sagala muatan-bék, reversals atawa ngabolaykeun deposit wae ti / nya Akun dirina Player urang-Na, jeung ka ngabalikeun duit na ngimbangan nu kasino pikeun sagala deposit unpaid salian expenses ditanggung ku urang dina prosés ngumpulkeun deposit dina pamuter urang bisi salah sahiji salah sahiji acara di luhur mawa pangaruh.

Akun pamuter urang moal dipake ku pamuter salaku akun bank na kedah Dua-up manggihan yén deposit pamuter kana akun anu na withdrawals ti dinya tanpa nyieun sagala bets atawa aktivitas kaulinan, Dua-up deui cadangan hak ngurangan hiji muatan administrasi akun , naha atawa henteu urang mutuskeun pikeun nungtungan atawa numpurkeun akun.

A pamuter bisa nyetel wates deposit ka Akun na iraha wae nganggo / na manajer Akun pribadi nya. wates deposit teu bisa dirobah tanpa ngawartosan kasino di sahenteuna 24 jam saméméh.

Dua-Online Kasino Online pinuh ngakuan yén kasalahan tiasa lumangsung dina waktos-waktos anu ditangtukeun. Dua-dua siap pikeun neuleuman kasus anjeun upami anjeun nyangka kartu anjeun parantos dua kali, didakwa leres atanapi dibebaskeun tanpa otorisasi anjeun. Upami kasino manggih klaim anjeun sah, anjeun bakal dikaluarkeun sasuai. Upami anjeun badé ngabatalkeun transaksi sareng kéngingkeun pembayaran balik, punten alamat bantosan Pelanggan atanapi kirimkeun ka email ka: [EMAIL PROTECTED]

8. ditarikna prosedur

Watesan umum jeung Kaayaan Pikeun ditarikna THE:

requests ditarikna kudu reviewed sarta disatujuan ku departemen keuangan Dua-up Kasino Online saméméh keur dikirim kaluar salaku keur bayaran. Kana nyieun pamundut ditarikna pamaén bakal diperlukeun pikeun ngirim dina dokuméntasi idéntifikasi valid confirming umur pamuter urang jeung alamat. Ditarikna bakal ukur diolah pikeun mayar lamun Dua-up Online Kasino geus narima sagala dokumén idéntifikasi dipénta.

Ditarima dokuméntasi idéntifikasi ngawengku, tapi henteu diwatesan ku:

  • Salinan ID (berwarna salinan duanana deui hareup)
  • Warna poto sisi hareup jeung tukang kartu kiridit dipaké pikeun nyieun deposit di Dua-up Kasino Online. Company butuh ukur mimitina 6 na digit 4 panungtungan, tanggal béakna, nami wadah Kartu urang on hareup jeung signature on tukang. sésana bisa katutupan.
  • Gambar tina pamuter nyekel / na ID nya deukeut jeung beungeut maranéhanana sarta dina warna jeung kualitas alus.
  • formulir otorisasina kartu. (Kapanggih dina Patalina Ieu).
  • A Bentuk Verifikasi pamayaran, dieusi di kalayan sagala informasi relevan nu diperlukeun, dipaké pikeun mindahkeun kawat (Kapanggih dina link The)
  • Salinan cek pribadi voided. Cek voided bisa jadi perforated ku "batal" cap, atanapi meuntas kaluar, atawa boga "batal" ditulis di sakuliah eta.
  • A bil Utiliti, atawa dokumen resmi lianna nu ngandung alamat fisik ayeuna duanana pamuter urang jeung / ngaran lengkep nya na on, teu heubeul ti 3 (tilu) bulan.

pamayaran ditarikna bakal ukur dilakukeun ka Palanggan geus didaptarkeun. pamuter The hereby authorizes Dua-up Online Kasino jeung agén na ditunjuk pikeun ngonfirmasi / na jati dirina iraha eta bisa jadi diperlukeun, sarta netelakeun katuhu pamuter urang ngagunakeun duit anu anjeunna / manehna geus wagered di Dua-up Kasino Online. Kasino bisa jadi withhold dana di Rekening pamuter urang dugi umur pamuter urang geus hasil diverifikasi. Mun prosés verifikasi umur henteu suksés sarta pamuter geus kapanggih janten underage, Dua-up Online Kasino bakal balik kabeh deposit dijieun pikeun pamaén, voiding sadayana winnings jeung / atawa bonus dihasilkeun ku kasino di.

Dua-up Kasino Online cadangan hak ngolah sagala withdrawals tina rekening Kasino preferably maké metodeu (s) dipaké ku pamuter ka dana akun Na, sabisana. Mun prosés ditarikna geus nyangsang, Dua-up moal néangan metoda pangalusna sadia dina urutan ngolah ditarikna nu junun.

persetujuan dokuméntasi mangrupa prosedur hiji-waktu nu bisa nyandak nepi ka poé bisnis 4. Mun kasino di manggih dokumen wae bisa leungit, bakal ngirim surelek ka pamuter kalawan daptar diropéa tina dokumén perlu diperlukeun bisa disadiakeun ka departemen keuangan Kasino pikeun prosés verifikasi. Lamun pamaén teu matuh atawa gagal nyadiakeun éta dokumén ditangtoskeun dina pigura waktu didadarkeun di luhur, anu Dua-up Online Kasino bisa mungkir sagala pamundut ditarikna dugi dokuméntasi sapertos anu disadiakeun. Sakali dina dokumén anu disatujuan ku departemen keuangan di kasino urang, saurang pamaén bisa menta ditarikna a. Ieu biasana nyokot nepi ka poé bisnis 3-7 pikeun Dua-up departemen keuangan ngolah a ditarikna pikeun klien. Kabéh Withdrawals bakal cicing dina akun Dua-up pamuter urang dugi sagala cék kaamanan relevan geus hasil dijieun.

Jumlah ditarikna minimum sadia di Dua-up dimimitian dina jam $ 100 sedengkeun jumlah ditarikna maksimum bisa rupa-rupa gumantung kana métode pembayaran dipilih. Kanggo inpo nu leuwih lengkep mangga konsultasi tabel di dieu numbu ka perbankan

Dua-up Online Kasino ngamungkinkeun hiji payout maksimum nepi ka $ 2000 per minggu. pamaén VIP, ngarasakeun payout mingguan maksimum luhur. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga konsultasi ka VIP Akun Manajer Anjeun.

Waragad jeung watesan IN WITHDRAWALS

Dua-up Online Kasino teu ngecas pamuter waragad sagala keur salah sahiji metode ditarikna na, kumaha oge, prosésor pembayaran pamuter urang atanapi bank bisa Levy fee ngolah kana ditarikna nu pamuter nu tanggung jawab.

Alatan mangrupa kawijakan processing pihak katilu jeung / atawa watesan mingguan atawa jumlahna ditarikna bulanan bisa rupa-rupa. Mangga konsultasi tabel di luhur kanggo inpormasi lengkep. Dua-up Kasino Online cadangan hak ngirim kaluar winnings pamuter di installments. Jumlah installment diitung luyu ka kelas pamuter urang. kelas pamuter umumna ditangtukeun ku depositing atawa aktivitas kaulinan tina pamuter nu.

Hiji bagian tina kasaimbangan nu geus dihapus ieu digambarkeun ku "Manajer ditarikna", bagian nu ieu dikaluarkeun ti dinya éta henteu layak pikeun ditarikna. A Manajer ditarikna Jumlah bisa boh aya alatan dana Bonus nu non-cashable, atawa lamun pamuter nu ngaleuwihan Maximum ditarikna Jumlah on / bonus panungtungan na nya, jeung kaleuwihan dana dihapus.

Dua-up Kasino Online cadangan katuhu ka disqualify winnings sagala pamuter urang dina kasus dimana salah sahiji atawa leuwih tina incidences handap lumangsung:

  • Mun evidences nyarankeun yén hiji Player boga leuwih ti hiji akun aktip di Dua-up.
  • Sagala mismatch atawa béda antara nami on akun Kasino jeung Player urang jeung ngaran dina kartu kiridit (s) pamaén dipaké pikeun nyieun hiji deposit kana akun.
  • Mun kasino di manggih yén métode pembayaran sami keur dipaké ku leuwih ti hiji jalma (misalna - Dua pamaén maké kartu kiridit sami).
  • Inpo pendaptaran lepat atanapi palsu.
  • Mun hiji Player geus otorisasi atanapi diwenangkeun individu sejen migunakeun rekening Kasino sorangan (ngahaja atanapi ngahaja).
  • Mun kasino geus ditangtukeun yén hiji Player ieu maké judi profésional jeung / atawa pola tohan (ie ngagunakeun hiji malah bet pola bari tohan on kaulinan Roulette jeung saterusna).
  • Lamun pamaén purposely "muatan deui" atawa malikkeun salah sahiji deposit dilakukeun dina kasino atawa di séjén Dua-up adina casinos dioperasikeun ku platform nu.
  • Lamun pamaén geus kapanggih selingkuh atanapi lamun Dua-up Kasino Online ditangtukeun yén pamaén dijieun ngagunakeun sistem anu dirarancang pikeun ngelehkeun kasino (Ieu ngawengku mesin, komputer, software atawa sistem otomatis lianna).

Pamaén bakal reimbursed sadayana deposit maranéhanana jeung rekening bakal terminated salamina.

Matinya, System OR ERROR manusa

Dua-up Kasino Online cadangan hak batal sagala winnings nya éta dihasilkeun salaku hasil tina hiji kasalahan hardware / software, gangguan atawa kasalahan manusa. Dina acara salah sahiji malfunctions atawa kasalahan misalna sakabeh wagers bakal voided.

Kana sababaraha requests ditarikna, Dua-up Online Kasino cadangan hak ngagabungkeun jumlah total withdrawals dipénta, kana sakumaha sababaraha requests sabisa pikeun ngidinan pangmayaran gancang, sarta nepi ka jumlah maksimum nu diidinan dibayar per minggu.

9. Ngahubungan Dua-up

Pamuter tiasa ngahubungan Dinten Kasino Pelanggan Dukun Kasino Online Dua-up 24 / 7 via nomer AU bebas Tol: + 61 1 800 920 187 atanapi ku ngirim email ka tim dukungan kami di: [EMAIL PROTECTED] Punten dicatet: Sadaya sauran Rojongan Pelanggan kacatet kanggo tujuan kualitas sareng kaamanan. Punten pastikeun tambah [EMAIL PROTECTED] jeung [EMAIL PROTECTED] ka kelompok daptar anu aman ku anjeun bakal tiasa nampa inpormasi akun penting atanapi nawaran eksklusif pikeun akun anjeun.

Maénkeun Dua-Up

Dua Kasino Kodeu Kasino

Total Kupon: 9,158
44X Wagering EURO 643000 Max CashOut Bonus Eksklusif: 560% Signup Kasino Bonus dina Arcadia Purba ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

66x Puter liwat € 722000 Max kas kaluar Ekstra Kasino Bonus: $ 365 Online Kasino Turnamén dina Pints ​​Sareng Pounds ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

33x Wager EURO 241000 Max kas kaluar Éksklusif Kasino Bonus: Eur 185 Online Kasino Turnamén dina Candy Sareng Buah-buahan ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

Keperluan 66X Wager $ 814000 Tarik Keluarga Bonus Eksklusif: € 200 slot turnamén freeroll Daily dina Disco80 HD ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

40X Wagering € 430000 Max kas kaluar Bonus Eksklusif: 35 Gratis kasino nyembah kana Wangsa Mart Mart ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

55x Wager $ 786000 Maksimalkeun bonus tambahan: 880% bonus pertandingan kasino dina Buah Klasik 1x2gaming Slot Game ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

40X Puter liwat £ 220000 Max CashOut Tambahan Kasino Bonus: $ 595 Gratis kasino chip dina The Pig Wizard Blueprint Casino Slots ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

65X Puter liwat Kasino EUR 107000 Max kas kaluar bonus khusus: EURO 155 Gratis chip kasino dina Kitty Cash ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

30X Puter liwat $ 869000 Tarikna Ekstra Bonus: EURO 720 Daily turnamén slot freeroll Daily di Haunted Rumah Sakit ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

35X Wagering € 895000 Bonus Tarik eksklusif: 30 FREE Spins on The Mosquitozzz Novomatic Casino Slots ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

Syarat 40x Wager $ 501000 Max kas kaluar bonus tambahan: $ 66 FREE CHIP dina Batu Jaman Endorphina ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

66X Wagering € 752000 Maksimumkeun Kasino Bonus Éksklusif: $ 2765 TUNGGULAN DI Joker Dice ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

40X Puter liwat Kasino £ 968000 Max kas kaluar Eksplo Kasino Bonus: 70% Signup kasino bonus dina Moonshine ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

30x Muter Ngaliwat Kasino € 100000 Maksimum Kasino Bonus Tambahan: 315% Kasino signup Best Kasino dina The Rat Pack ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

Keperluan 66X Wager £ 423000 Tarik maksimal Bonus Kasino: EURO 700 bebas chip dina Fu Dao Le ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

40X Wager EUR 558000 Tarik maksimal Bonus Kasino: 295% Kasino signup Best Kasino dina Blazin & Munding ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

66x Wager £ 208000 Max Withdrawal bonus tambahan: 250 Free Spins ayeuna on Ti China Kalayan Asih ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

55X Puter liwat Kasino € 879000 Max CashOut bonus tambahan: $ 335 Gratis Kasino Chip on The Rat Pack ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

55X Muter Ngaliwat Kasino EUR 138000 mundur maksimum bonus tambahan: 210% Deposit match bonus on RoboJack ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

66X Puter liwat £ 788000 Tarik maksimal Bonus Éksklusif: 275 Gratis Spins Kasino dina Bonanza Megaways Big Time ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

65x Wagering € 974000 Max kas kaluar Bonus Kasino tambahan: 115% Bonus Deposit Pertama dina Dinasti Emas ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

55X Puter Liwat Liwat Kasino $ 421000 maksimal Kaluareun bonus bonus: £ 4000 NO KOMPOTEN BONUS DEPOSIT dina Mesin Slot Dr Feelgood Habanero ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

65x Wager £ 40000 Max CashOut bonus khusus: € 3365 Teu Deposit Kasino Bonus dina Lucky Bakery Foxium Slot Game ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

40x Wager $ 453000 Nariksa Maksimum Kasino Bonus: € 3670 euweuh deposit kasino bonus di East Of The Sun, Wes ... ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

77x Wager € 858000 Max kas kaluar bonus khusus: EURO 370 FREE Kasino Chip on Wipeout Barcrest Slot Game ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

Keperluan 44x Wager Eur 148000 Pangeluaran maksimal Kasino Eksklusif: Bonus 325 bebas chip di Alaska Wild ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

55X Puter Ngaliwatan Liwat $ $ 862000 Maksudna bonus khusus: $ 2720 NO BONUS DEPOSIT dina Chance Hot Novomatic Slot Game ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

33x Puter liwat EUR 855000 Max CashOut Tambahan Kasino Bonus: $ 845 Kasino Turnamén dina Hammer Of Thor Tom Horn Casino Slots ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

30X Wager Eur 408000 Max CashOut bonus eksklusif: Eur 745 Online Kasino Turnamén dina És Run ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

45X Puter liwat $ 628000 Max CashOut bonus khusus: 490% Cocog Bonus dina Shark Meet ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

40x Puter Liwat Liwat Kasino EUR 191000 Tarikna Bilangan Bonus Tambahan: 610% Kasino Wilujeng sumping di Cleopatra & s Coins ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

30X Wagering £ 522000 Max CashOut Ekstra Bonus: 160 Spins Gratis dina Lucky 3 Penguins Casino Technology ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

Syarat 45X Wager $ 769000 Batesan pengeluaran bonus khusus: $ 920 NO BONUS DEPOSIT di Bengi Chicago ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

66x Wager EUR 189000 Max CashOut bonus khusus: 210 Spins Kasino Gratis dina Stellar Jackpots Sareng Langkung Monyét Lightning Box Slot Game ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

65X Wagering EURO 957000 Max CashOut Bonus Tambahan: $ 395 Daily turnamén slot freeroll Daily di Land Of Lemuria Microgaming Slot Game ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

Syarat 66x Wager $ 756000 maksimal Kaluareun bonus ekslusif: 60 Gratis Kasino spin di Revolusi Booming Game Slot Game ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

Syarat 50x Wager $ 605000 Max kas kaluar bonus eksklusif: 88 Gratis Kasino Spins dina Crazy Gems Booongo Kasino slot ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

Keperluan 44X Wager € 97000 Max CashOut Eksploitasi Kasino Bonus: 475% Cocog dina Kasino dina Duit Ibu ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

33X Puter liwat £ 710000 Pangeluaran Bonus Tambahan: € 365 Gratis kasino chip dina Tobia & s Farm ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

40x Puter liwat $ 369000 Maksudna Bonus Tambahan: $ 650 Online Kasino Turnamén dina Pompeii Aristocrat Game Game ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

40x Puter liwat Eur 630000 Max CashOut Kasino Ekslusif Kasino: $ 325 Turnamén dina Heist ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

Keperluan 33X Wager € 268000 Pangalusna Bonus Tambahan: € 88 bebas kasino chip dina Bohemia Joker ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

45x Puter liwat Kasino Eur 96000 Max kas kaluar Bonus Eksklusif: € 235 FREE CASINO CHIP on Vampires Vs Werewolves ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

33x Wagering € 302000 Tarik maksimal Bonus Kasino: EURO 325 Kasino turnamén freeroll dina Emas Jaguar Amaya Kasino slot ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

65x Puter Liwat Liwat Kasino € 661000 Max CashOut Bonus Eksklusif: $ 140 Gratis Kasino Turnamén dina 40 Treasures ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

Syarat 33X Wager EURO 520000 Harikna bonus khusus: 705 TU TUJUNG dina Bejeweled 2 ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

50X Wagering € 589000 Tarik maksimal Kasino Eksklusif: Bonus Kasino: 140 bebas muter dina The Great Cabaret Casino Technology Machine Machine ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

35x Wager EURO 739000 Max CashOut bonus tambahan: € 100 Daily turnamén slot freeroll Daily dina Piramida Pencarian Pikeun Abadi Game Jentre Netent ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

77X Puter liwat Kasino EUR 67000 Max kas kaluar Bonus Ekstra: Eur 645 Mobile turnamén slot freeroll dina Super Flip ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

30x Wager EUR 564000 Max CashOut Bonus Tambahan: EUR 4435 TIADA KONEKI BONUS DEPOSIT BISA KOMUN jeung Baril & # 82 ... ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

Keperluan 55X Wager $ 98000 Tarik tambahan Max bonus: £ 565 bebas chip kasino dina Inten Impian Betsoft Kasino ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

77X Wager $ 613000 Pangeluaran Bonus Maksimum: 665% Kasino signup Best kasino dina Kajot Lines Kajot Casino Slots ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

33X Wager £ 820000 Tarik maksimal Bonus Kasino: EUR 515 Gratis kas dina Wizard Of Odds Novomatic Slot Game ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

66x Wager $ 600000 Pangeluaran bonus maksimal: € 585 Kasino Turnamén dina Archer Playtech Casino Slots ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

66X Wagering $ 111000 Max mundur Ekstra Bonus Kasino: EURO 4970 TU TAHAN dina Tiga Musketeers Quickspin Slot Game ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

44X Wagering $ 67000 Pangalusna bonus tambahan: $ 690 Online Kasino Turnamén dina Ultimate Super Reels ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

33X Wagering € 430000 Max kas kaluar Bonus Kasino Eksklusif: $ 565 Kasino Turnamén dina Paco sareng Popping ... ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

50X Wagering € 909000 Maksimum pengeluaran bonus: 111 Gratis Spins Kasino dina Sumur Kaajaiban ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

50X Puter liwat $ 534000 Max CashOut Bonus Eksklusif: 650% Cocog Bonus Kasino dina Daredevil Playtech Slot Game ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

55x Wager £ 613000 Max CashOut Tambahan Kasino Bonus: Pertandingan 160% dina kasino dina Artic Adventure HD ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

45X Puter liwat Kasino $ 493000 Max kas kaluar bonus tambahan: 280 bebas muter di Kasino Viva Las Vegas Ash Game Kasino ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

Page 1 of 1511 2 3 ... 151

bonus-usulna teu jelas

total: 1
50x Puter liwat € 521000 mundur maksimal Bonus: $ 3470 Teu aya kode bonus deposit dina Paskah Coop Daub Game Kasino ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus