Pantasia Kasino screenshot
toko RSS

Pantasia Kode Bonus Kodeu | Pangalusna Pantasia Kasino Henteu deposit Bonus | Pantasia kasino Gratis chip | Pantasia kasino Spins bébas, 2019 #1

Maén di kasino, naha for ulin senang atawa muter nyata constitutes hiji perjangjian antara pamuter jeung Kasino nu pamuter nu jadi kabeungkeut ku istilah jeung kaayaan di handap ngandung dieu. pamuter nu narima yén ieu téh perjangjian ngariung antara pamuter na kasino jeung mangrupa dampal suku perjangjian jajahan hubungan pamuter urang kalawan kasino, ke pangaluaran sadaya séjén pasatujuan, pernyataan, sarta Répréséntasi.

Unggal klausa dikandung dina istilah jeung kaayaan ieu bakal jadi misah tur severable ti unggal batur. Lamun klausa sagala anu kapanggih janten batal, teu sah, atawa unenforceable pikeun alesan wae, istilah jeung kaayaan sésana bakal tetep gaya lengkep sareng pangaruh.

nuturkeun Sarat jeung Kaayaan ngatur pamakéan ramatloka Pantasia na kasino online:

WEBSITE AND Kasino eusi

Sakabéh software na ramatloka eusi kapanggih dina ramatloka Pantasia mangrupakeun hak cipta nu Kasino (nu "Bahan dilisensikeun"). Kabéh Bahan dilisensikeun nu dibere visually atanapi audibly ka pamuter nu aya pikeun pamakéan pribadi wungkul sarta tetep dina intelektual of Kasino nu. Taya pamuter wajib acquire sagala katuhu sama sekali ka sadaya atawa bagian tina Bahan dilisensikeun iwal hak nganggo Bahan dilisensikeun luyu jeung pasatujuan ieu.

pamuter kawajiban

Dina kenging gelar anggota (pamuter) tina kasino, Anjeun pinuh ngarti tur satuju kana abide ku sagala aturan, istilah jeung kaayaan diatur ku Kasino ti jaman ka jaman. Éta tanggung jawab pamuter urang tetep nepi ka tanggal jeung aturan ieu, istilah jeung kaayaan sakumaha aranjeunna matuh ka robah periodik. Anjeun kudu ngarti tur nampa éta kami bisa nyadiakeun anjeun sagala nasehat légal atanapi assurances.

Pamaén of kasino kudu of a minimum 18 taun umur. jurisdictions béda mawa varying aturan pertaining ka judi internét. Éta tanggung jawab pamuter urang pikeun mastikeun, saméméh Signing nepi di kasino jeung agreeing kana istilah jeung kaayaan ieu, éta maranéhna teu violating aturan naon dina yurisdiksi nu maranéhna hirup. Alatan sipat Internet, teu mungkin keur Kasino jeung ngawatesan aksés ka ramatloka -na pikeun eta jurisdictions nu hancana bisnis. Jasa jeung produk digambarkeun dina ramatloka ieu bisa kituna jadi layak pikeun solicitation dina yurisdiksi Anjeun. Mun anjeun ngakses ramatloka ieu ti yurisdiksi misalna, anjeun teu kudu mikirkeun nanaon dina situs ieu salaku hiji tawaran pikeun ngajual atawa salaku solicitation tina tawaran mésér naon produk atawa jasa ti Company. situs ieu téh pikeun pamakéan ukur ku jalma residing di jurisdictions mana produk jeung jasa dina Kasino urang bisa jum'atan jadi ditawarkeun.

Dina nyieun hiji akun tur kenging gelar pamuter dina kasino, naha for ulin senang atawa muter nyata, nu ngajamin kaaslian jeung akurasi sadaya informasi nu ngalebetkeun. Lamun ditangtukeun ku Kasino yén sagala informasi ieu dirumuskeun ku pamaén téh palsu, anu Kasino cadangan hak numpurkeun akun pamaén urang babarengan jeung sadayana anu patali tunai-in. Rekening bakal tetep ditunda dugi waktos sapertos Kasino geus ditangtukeun dina kawijaksanaan budi na nu informasi pamuter urang éta otentik sarta akurat.

nu Kasino cadangan hak ingkar kaanggotaan dina kasino ka ngalamar naon atawa numpurkeun statusna maén hiji anggota aya urang tanpa ngabalukarkeun na di kawijaksanaan budi nu Kasino urang.

Dina nempatkeun wagers dina kasino di, pamuter nu nyadar yén ieu téh involvement sukarela maranéhanana sarta sarua jeung judi. Partisipasi mawa résiko kaleungitan duit jeung Kasino nu wajib di handapeun sadaya kaayaan moal nanggungjawaban kana sadaya kanggo sagala karugian atawa Karuksakan sama sekali ditanggung ku Player dina sambungan kalawan pamakéan pamuter ngeunaan kasino di.

Ngagunakeun alat éléktronik, mékanis, robotic atanapi sejenna pikeun otomatis nyieun kaputusan maén ieu resolutely dilarang. Lamun nu dideteksi ku Kasino yén pamaén geus dilanggar istilah ieu, aksi bisa tur bakal dibawa kaasup Larang pamuter tina promosi jeung / atawa muter hareup, confiscating of winnings net, sarta kurban inpormasi sapertos ka database Industri kasino di pamaén diwatesan.

Ku maén game wae di kasino di, pamuter nu warrants nu pamuter masih dalit jeung aturan kaulinan nu aya jeung ngakuan yén aturan tiap kaulinan anu sadia ngaliwatan ngagunakeun Tulung fasilitas dina kasino di.

Rekening & kecap akses

éta idin Kasino ngan hiji akun kasino per somah dina unggal casinos na.

Kusabab sajarah sajarah nyiksa promosi, pamaén ti Dénmark, Cina, Jepang, Polandia, sareng Israél bakal kapaksa abide syarat wagering misah pikeun promosi ditawarkeun. Ieu bisa kapanggih di urang istilah jeung kaayaan promosi.

Éta tanggung jawab pamuter ka tetep rahasia angka akun maranéhanana jeung sandi. Hal ieu dipikaharti yén ngabogaan sagala pihak katilu aub dina akun kasino online pamaén urang téh palanggaran perjangjian ieu. pamuter nu nganggap tanggungjawab pinuh na satuju teu tahan Kasino makéna pikeun sagala karugian atawa Karuksakan hasilna tina kagagalan pamuter urang tetep angka akun na sandi na rahasia.

Dina méré alamat surélék maranéhna kana pendaptaran, pamuter nu satuju pikeun nampa occasional email susuratan dina alamat éta. Lamun pamaén geus euweuh museurkeun narima surelek ieu, maranéhna bisa unsubscribe ku emailing rojongan.

Ku cara méré alamat pos maranéhanana, pamuter nu satuju pikeun nampa bahan hardcopy occasional ti kasino di. Lamun pamaén geus euweuh museurkeun narima surat, aranjeunna bisa unsubscribe ku emailing rojongan.

Hadiah & WINNINGS

kasino di cadangan hak menta dokuméntasi keur kaperluan verifikasi identitas saméméh granting sagala deposit nganggo atanapi withdrawals ti akun kasino pamuter urang.

A fee bisa jadi ditagihkeun ka pamuter ka nutupan pangmayaran dijieun ku dipariksa.

A pamuter geus diijinkeun pikeun mundur maksimum hiji tina $ 2000 USD of winnings maranéhna per bulan iwal disebutkeun sapuk kana kalawan VIP Manajer maranéhanana.

Pamaén unggul jumlah sizeable dianggap janten pantes publisitas ku kasino di satuju kana nyieun sorangan sadia pikeun sagala acara disusun ku Kasino dina hubungan win éta. Kasino bakal sepanjang waktos hormat privasi pamuter di acara ieu.

kasino di cadangan hak make ngaran hareup anjeun sarta mimiti mimiti surname anjeun (misalna John S.) dina sagala pengumuman kasino ngeunaan hasil unggul.

kasino di cadangan hak tutup akun kasino Anjeun tanpa aya bewara prior. Sagala kasaimbangan atanapi pending cashout salila cancellations sapertos kitu bisa jadi credited ka anjeun, kumaha oge, kasino di cadangan hak ngajabel wae kasaimbangan atanapi pending cashout kusabab alesan katut:

  1. Mun kasino di manggih bukti keur nyarankeun yen Anjeun gaduh leuwih ti hiji akun aktip ku kasino di.
  2. Mun nami on akun kasino Anjeun teu cocog nami dina kartu kiridit nu ieu dipaké pikeun nyieun hiji deposit kana rekening éta.
  3. Lamun milu dina promotion Kasino jeung kas-di saméméh minuhan sarat anu promotion tangtu.
  4. Lamun nyadiakeun pendaptaran lepat atanapi nyasabkeun, akun atawa informasi idéntifikasi;
  5. Mun anjeun teu umur légal.
  6. Lamun reside dina yurisdiksi hiji tempat partisipasi dina judi online dilarang atanapi haram.
  7. Mun akun kasino anjeun dipake ku jalma sejen, naha kalawan idin Anjeun atawa tanpa.
  8. Lamun dikaitkeun kana aktivitas curang, curiga ti selingkuh, maén salaku bagian tina sindikat atawa ngagunakeun software jahat, komputer atawa sistem dirancang ngelehkeun kasino di.
  9. Lamun observasi tina pola maén Anjeun nyarankeun yén anjeun teu diputerkeun dina sumanget game, atawa ngahaja maén dina resiko minimum guna kas dina duit bonus.
  10. Lamun geus exercised kabiasaan curang kaasup tapi henteu diwatesan ku sababaraha akun, chargebacks di séjén nandingan kasino / s.

Patarosan

Mun anjeun mibanda patalékan ngeunaan panyalindungan data, kawijakan privasi kami atawa lila, mangga surélék urang di [EMAIL PROTECTED] Ngahubungan kami ku telepon atawa mail mangga ningali inpo kontak dina support kaca.

Maénkeun Kasino Pantasia