Mobby liang screenshot
toko RSS

Slot Mobby Kasino Kodeu | Slot Mobby Pangalusna Kasino No deposit Deposit | Slot Mobby Kasino Gratis Chip | Slot Mobby kasino Spins bébas, 2019 #1

Mobby Slots mangrupa kasino online anu jalan dina lisensina na UK. Luncat di 2016 sareng ayeuna ngiringan kana platform TOP sakitar internét. Kaulinan anu dilisensikeun ti Playson, Kaulinan Parlay sareng pamekar sanésna ngabuktikeun langkung lengkep ihwal mulang 97% anu luhur.

program bonus di Mobby liang anu ngembang sadaya waktu. Ieu mungkin keur meunang nepi ka 200% keur deposit mimiti Anjeun. Ogé aya turnamén na battles pikeun pamaké.

Bagian utama dieu mangrupakeun Pilihan slot. Ampir kabeh videoslots bisa diputer jadi versi demo.

Aya sakumpulan Mobby liang pro:

  • rating éndah nurutkeun ulasan pamaén ';
  • sertifikasi ku GamCare na GamblingJustice;
  • beban sahiji metodeu pangmayaran pikeun deposit;
  • transaksi gancang jeung larangan saeutik.

Anjeun bisa mundur duit kalawan Skrill atanapi kartu bank nu watesan rentang tapi henteu nyieun masalah keur pamaén. Ogé dicatet yén hijina alat tukeur di dieu nyaeta GBP.

Mobby liang téh saingan ngora pikeun casinos badag kalayan judi adil jeung basajan pikaresepeun design ramatloka.


Wilujeng sumping di Sarat jeung Kaayaan MobbySlots.com. Sababaraha di antarana nu ngatur kaluar handap sarta sababaraha anu lokasina nguap on jaba urang. Anjeun bakal manggihan tumbu ka aranjeunna di handap. istilah & kaayaan ieu éféktif tina Juli 18th, 2016.

bagian ieu ngandung émbaran légal nu kudu maca jeung nampa upami Anjeun hoyong ngakses atanapi nganggo salah sahiji produk kaulinan online tur interaktif tur jasa nu disadiakeun ku MobbySlots.com. Urang nelepon produk jeung jasa ieu salaku kuma "Game Services". Urang tingal unggal individu game (bingo, kasino, liang jsb) salaku "Games Produk".

Lamun anjeun ngakses jeung nganggo Layanan Game anjeun bet kitu dina segi kontrak kalayan kami nu diwangun ku 3 susunan utama istilah:

  • Sarat umum sareng katangtuan: nu dilarapkeun ka sagala aspek tina Layanan Game. Anjeun bakal manggihan ieu diatur kaluar handap;
  • Produk-spésifik Sarat: nu diayakeun ku rujukan pikeun whichever produk jeung jasa kaulinan urang keur dipaké ku Palanggan nu. Anjeun bakal manggihan Sarat Produk-spésifik ieu jeung produk kaulinan relevan atawa jasa;
  • Aturan Game atanapi Aturan House pikeun produk individual: Anjeun oge bakal manggihan Aturan ieu jeung produk kaulinan relevan.

Anjeun bakal manggihan tumbu di handap ieu kana bagian utama Sarat jeung Kaayaan Umum. Ogé, klik dina link produk relevan dina luhureun kaca ieu pikeun ngakses jeung maca rupa-rupa item dina Sarat Produk-spésifik sareng katangtuan jeung Aturan Game lumaku atawa Aturan House.

Lamun urang ningali ka "Sarat jeung Kaayaan" kami kituna hartosna pamadegan nu istilah di luhur anu nerapkeun dina kaayaan (misalna dina Sarat jeung Kaayaan Umum bakal salawasna nerapkeun tapi lamun ngagunakeun ukur Bingo Sarat lajeng Bingo-spésifik sarta Aturan Kaayaan na Bingo System bakal panawaran, tapi teu jalma anu patali jeung produk lianna).

Aya ogé sawatara bagian séjén kayaning Sarat jeung Kaayaan Pamakéan urang, Sarat jeung Kaayaan Garawangi Jawab kami jeung aspék séjén anu relevan jeung bakal salawasna nerapkeun sarta ieu anu dianggap jadi bagian tina Sarat jeung Kaayaan.

Lamun aya naon wae inconsistency antara Sarat Umum sareng katangtuan jeung lain nanaon, mangka Sarat jeung Kaayaan Umum lumaku.

Saha urang

"Anjeun", "anjeun", "Palanggan" jeung "Player" tingal customer kami ngadaptar kalawan kami pikeun ngakses jeung make di Layanan Game. "Urang" "kami" "Kami" jeung "Networked Kaulinan" tingal anggota Grup of Pausahaan nyadiakeun Layanan Game kaasup Parlay Kaulinan Inc. sarta panyadia game pihak katilu aya.

Rinci pausahaan ieu saperti kieu:

MobbySlots.com ieu dilisensikeun tur diatur ku KPK Garawangi Inggris. Lisénsi Jumlah 41297.

Lamun anjeun ngadaptar, kabuka, aksés atawa beroperasi rekening customer kalawan kami (kaasup nyieun jeung narima pangmayaran), anjeun kaayaan Parlay Kaulinan Inc.

Urang ngagunakeun rupa situs web pikeun nganteurkeun éta Layanan Game ( "jaba").

Hiji poko nyaéta MobbySlots.com. Urang bisa nambahan atawa ngaganti jaba sekundér atawa gawe bareng ti jaman ka jaman.

APPLICABILITY OF Sarat jeung Kaayaan

YOU kudu maca Sang Jenderal jeung istilah jeung kaayaan produk-spésifik AND imah atawa aturan kaulinan taliti méméh daptar kalawan AS, teras nyitak jeung nyimpen éta Marengan ALL surelek konfirmasi, urus DATA, Sarat produk-spésifik jeung métode pembayaran relevan Anjeun maké ladenan kaulinan. Urang moal file kontrak urang sareng anjeun AND jadi Anjeun kudu nyitak IT kaluar pikeun rékaman anjeun.

Dina sababaraha hal, ieu Sarat jeung Kaayaan Umum anu lengthy. Anjeun kudu maca kabeh anjeun bakal kaiket ku aranjeunna sadayana. Najan kitu, keur betah aksés, dihandap anjeun bakal manggihan tumbu ka bagian nu utamana difokuskeun bagian husus tina istilah. Klik tumbu pamadegan ngakses bagian jelema langsung:

  1. Anjeun jeung tanggung jawab anjeun
  2. Muka hiji akun
  3. Inpo customer log-in rinci tur pamakéan Akun customer
  4. Umur & Identity Verifikasi
  5. laundering anti duit jeung cék kaamanan séjén
  6. Dana éléktronik
  7. Withdrawals jeung panan
  8. Akun Palanggan Dormant & aktif
  9. Suspending & nutup hiji Akun
  10. wates pamuter na Timer Pangaluaran
  11. Nempatkeun bets anjeun Atawa Wagers
  12. Bets sah na Wagers
  13. Transmisi Komputer & acak Jumlah generator Software
  14. Kaamanan & Privasi
  15. Protection Data & Data Pribadi
  16. Panipuan, kolusi, bener Paripolah & Kagiatan dibeunangkeun
  17. Bonus & nawarkeun promosi
  18. Pasatujuan lisénsi & intelektual
  19. hutang
  20. Keluhan & sengketa
  21. rupa-rupa
  22. Hukum jajahan & yurisdiksi
  23. Tanjungjaya Kaulinan, Table jeung databés Platform
  24. Bet-nempatkeun pembatalan na ditarikna

Ieu Sarat & Kaayaan kudu dibaca kalayan kawijakan situs sejenna utamana Sarat jeung Kaayaan urang Privasi, Sarat jeung Kaayaan Garawangi Jawab, sarta Akun abdi. Anjeun oge bakal manggihan Sarat Produk-spésifik sarta Aturan House kalawan unggal Produk Kaulinan. Klik dina Produk Kaulinan relevan pikeun ngakses item ieu.

Ieu mangrupakeun kaayaan ngakses atawa ngagunakeun Layanan Game nu narima Sarat jeung Kaayaan sarta anjeun dianggap geus katampa aranjeunna ku ngaklik "Akun Aktipkeun". Ku agreeing kana Sarat jeung Kaayaan jeung / atawa ku pamakéan terus situs web urang, nu dijilid ku kontrak Anjeun nyieun.

Urang cagar hak ngarobah Sarat jeung Kaayaan. Najan kitu, urang bakal nyieun usaha lumrah pikeun mastikeun yen sagala perobahan nu signifikan kana Sarat jeung Kaayaan bakal dibere beja ka anjeun ku hiji metodeu luyu gumantung kana extent parobahan sapertos (contona, ku email atanapi via bewara nonjol dina situs web).

Versi up-to-date di Sarat jeung Kaayaan bakal kapanggih di tempat luyu dina Website relevan sarta bakal diasupan via Tumbu.

Eta tetep tanggungjawab anjeun ka périodik pariksa Sarat jeung Kaayaan pikeun mastikeun nu neruskeun satuju sareng aranjeunna sarta anjeun disarankan pikeun pariksa Sarat jeung Kaayaan unggal waktu nu ngakses atanapi nganggo Layanan Game.

Mun lamun robah kana Sarat jeung Kaayaan dijieun nu teu hayang narima anjeun bisa cease nganggo bagian relevan tina Layanan Game atanapi tutup Akun Anjeun. Sanajan kitu, aksés terus anjeun atanapi ngamangpaatkeun salah sahiji situs web bakal dianggap janten ditampa anjeun tina Sarat jeung Kaayaan tur sagala parobahan kana éta hal sakumaha dina waktu aksés atawa pamakéan, iwal sagala bets atanapi wagers narima (tapi teu netep) atawa transaksi sejenna saméméh waktu robah sagala kana Sarat jeung Kaayaan bakal tunduk kana Sarat jeung Kaayaan pre-aya.

Mun iraha wae anjeun teu nampa parobahan mana wae kana Sarat jeung Kaayaan, Anjeun kedah refrain ti ngagunakeun Layanan Game.

Ieu Sarat jeung Kaayaan nu mujarab tina Maret 11th, 2016 na supersede sadayana Sarat jeung Kaayaan saméméhna.

YOU jeung tanggung jawab anjeun

  1. Anjeun mastikeun ka kami nu leuwih ti 18, atawa minuhan umur légal keur judi di nagara anjeun tinggal jeung maneh ngaku yen eta bisa jadi hiji ngalanggar pikeun anjeun pikeun ilubiung dina judi lamun aya dina kaayaan 18 atawa di handapeun umur légal di nagara anjeun .
  2. Anjeun mastikeun ka kami nu boga kapasitas méntal nyandak tanggung jawab lampah sorangan jeung bisa ngasupkeun kana perjangjian mengikat jum'atan ku kami.
  3. Anjeun ngarti anu karyawan Parlay Kaulinan Ltd., licensees, distributor, wholesalers, affiliates, sarta subsidiaries na teu ngabogaan hak pikeun ilubiung dina Layanan Game iwal ti kaperluan nguji, verifikasi jeung sajabana
  4. Anjeun nampi yen éta téh tanggung jawab anjeun pikeun mastikeun patuh hukum lumaku lokal atanapi nasional anjeun méméh ngadaptar kalawan kami jeung / atawa saméméh kaayaan kami, sarta maneh ngaku yen meureun aya hukum husus di nagara anjeun, tempat tinggal, atawa tempat ti nu bets anjeun atanapi wagers anu ditawarkeun pikeun urang, anu nyaram judi.
  5. Anjeun mastikeun pikeun urang yen anjeun moal ngakses atanapi nganggo anu pangladén Game henteu tiasa di handapeun yurisdiksi anu ngalindah aksés atanapi nganggo sapertos atanapi upami anjeun warga nagara nagara anu nyebar wargana teu tiasa milu dina judi (kaasup, tanpa watesan, Amérika Sarikat of Amerika jeung wewengkon sareng kabebasan).
  6. Anjeun nampi yen urang ulah nyokot tanggung jawab wae keur breach anjeun tina sagala hukum lokal atanapi nasional lumaku.
  7. Anjeun nampi yen sagala propositions atawa bahan diatur kaluar ku urang ulah mangrupakeun hiji tawaran, solicitation atawa uleman ku kami pikeun ngagunakeun atawa langganan kana tohan, kaulinan atawa jasa lianna di yurisdiksi wae nu kagiatanana sapertos anu dilarang ku hukum.
  8. Anjeun nampi yen urang cagar bener, pikeun alesan naon jeung iraha wae, jeung ingkar pembayaran ti winnings, nutup akun Anjeun atawa numpurkeun aksés ka Layanan Game lamun anu kapanggih janten di breach sahiji sarat ieu.
  9. Anjeun nampi yen urang oge cagar hak meungpeuk rezeki tina Layanan Game dina sadayana atawa sabagian kana sagala wewengkon pikeun alesan wae, tanpa aya bewara.
  10. Anjeun mastikeun yén minat anjeun dina Layanan Game nyaéta pribadi teu profésional sarta yén anjeun milu solely keur hiburan sorangan.
  11. Anjeun ngarti anu ku ngagunakeun Layanan Game anjeun bisa leungit duit jeung anjeun nampi tanggungjawab pinuh pikeun karugian misalna.
  12. Anjeun idin ka rezeki tina Layanan Game ku sagala rupa pausahaan dicirikeun dina Sarat jeung Kaayaan ieu.

Muka akun AN

  1. Anjeun kudu muka rekening kalawan kami (a "Akun Palanggan" atawa "Akun"). The Akun Palanggan moal ngaktipkeun Anjeun pikeun ilubiung dina rupa produk nu disadiakeun dina Layanan Game. Aksés ka na pamakéan produk ieu mangrupa tunduk kana Sarat relevan Produk-spésifik sarta Aturan Game atanapi Aturan House nu geus ditarima ku muka Akun Palanggan Anjeun.
  2. Sagala kartu kiridit, kartu muatan atawa metoda sejenna pembayaran nu ngalebetkeun ka kami di sambungan kalayan muka hiji Akun Palanggan atawa iraha wae engké pikeun pamakéan dina hiji Akun kudu jadi sorangan jeung dina ngaran anjeun. Kami dijudulan nganggap yén anjeun ngalakukeun kitu. Lamun nyobian nganggo kartu dina ngaran séjén jalma, akun Anjeun bisa jadi ditunda dugi ID na otorisasina ngagunakeun kartu kasebut nampi ti wadah kartu.
  3. Dana diayakeun di Akun Palanggan anjeun henteu tunduk kana sagala arrangements trust husus tapi anjeun nampi nu teu wajib entitle anjeun minat nu urang dijudulan ngaropéa. Tempo "Electronic Dana" kanggo informasi tambahan.
  4. Ngan ukur hiji Akun Palanggan anu diijinkeun unggal Pelanggan sareng Pendaptaran Akun Pelanggan kedah dibales ku anjeun pribadi. Kami boga hak pikeun nutup duplikat Akun Palanggan, sareng ngaleungitkeun taruhan atanapi wagers anu disimpen dumasar kana Akun Palanggan duplikat. Anjeun tiasa naroskeun Akun Palanggan énggal ku ngahubungi kami di [EMAIL PROTECTED] sareng masihan alesan pikeun nyuhunkeun énggal. Upami Akun Palanggan énggal dibuka (anu mana dina kawijaksanaan mutlak urang), Akun Palanggan anu lami bakal ditutup.
  5. Lamun dana anu salah credited ka Akun Palanggan anjeun, urang bakal dijudulan nyieun adjustment luyu jeung eta. Lamun make dana sacara salah credited ka tempat bets atanapi wagers, urang bisa batal sagala bets wagers sapertos na ngabalikeun winnings sagala di kawijaksanaan urang.
  6. Lamun mundur dana sacara salah credited ka Akun Palanggan, anjeun kedah reimburse kami on pamundut na urang nu dijudulan pikeun ngeset-off wae jumlahna saterusna anjeun deposit ku kami pikeun nyugemakeun liability ieu.
  7. Lamun perlu sagala bantuan di muka hiji Akun Palanggan, mangga ngahubungan Tim Rojongan Palanggan urang.

Émbaran customer lebet-IN rinci sarta ngagunakeun akun customer

  1. Lamun muka hiji Akun Palanggan, Anjeun kudu milih hiji ngaran pamaké sarta sandi anu bakal dipaké pikeun ngaksés Akun Palanggan Anjeun. Anjeun tiasa ngarobah sandi anjeun iraha wae via Akun Abdi >> rinci MY
  2. ngaran pamaké sarta sandi anjeun kudu diteundeun aman. Anjeun tanggel waler pikeun ieu. Bets na wagers ditempatkeun ku pihak katilu sadar rinci ieu bakal dianggap sah.
  3. Éta téh tanggung jawab anjeun budi pikeun mastikeun yen sakabeh informasi disadiakeun pikeun urang ku anjeun hubungan ka anjeun pribadi, geus akurat jeung up-to-date na nu eta tetep jadi na, dina kasus informasi transactional kayaning deposit atanapi withdrawals, éta eta ngagambarkeun karsa Anjeun.
  4. Anjeun teu kedah ngawenangkeun naon baé sejenna (kaasup, tanpa watesan, sagala jalma sahandapeun umur nu diperlukeun pikeun judi) ngagunakeun Akun Palanggan anjeun, nampa hadiah sagala, atawa ilubiung dina Layanan Game dina kaayaan naon.
  5. Upami anjeun yakin yén pihak katilu parantos nampi nami pangguna sareng / atanapi kecap akses anjeun, anjeun kedah ngahubungi Tim Dhukungan Pelanggan kami; [EMAIL PROTECTED]
  6. Anjeun disebut Sarat jeung Kaayaan Pamakéan urang nu manglaku ka émbaran Anjeun

Umur jeung identitas verifikasi

  1. Waktu keur mutuskeun yen mun nampa aplikasi Anjeun pikeun Akun Palanggan kami bisa nyadiakeun informasi nu tos dirumuskeun kami ka pihak katilu otorisasi pikeun mastikeun identitas jeung / atawa kartu Anjeun rinci. Aranjeunna baris pariksa rinci wae urang nyingkab ka aranjeunna ngalawan sagala basis data (publik atawa swasta) nu maranéhna miboga aksés sarta baris nyimpen hiji rékaman dipariksa éta.
  2. Anjeun satuju yen urang bisa ngolah, pamakéan, catetan jeung nyingkab informasi pribadi nu nyadiakeun dina sambungan kalayan aplikasi anjeun sarta yén data pribadi sapertos kitu bisa jadi dirékam ku urang atawa pihak katilu ka saha urang geus dijieun panyingkepan.
  3. Dina sababaraha hal, urang bisa keukeuh pariksa informasi naon anjeun masihan kami mun anjeun nerapkeun pikeun Akun Palanggan atanapi nyobian sangkan ditarikna hiji ku kituna pikeun mastikeun anjeun 18 atawa leuwih atawa minuhan umur légal keur judi di nagara Anjeun. Ieu bisa utamana nerapkeun dimana urang ngaidentipikasi pamakéan metoda pembayaran anu bisa jadi aya pikeun individu di handapeun umur légal tina judi jeung sagala usaha sangkan titipan atawa ditarikna bisa jadi diblokir dugi kami geus hasil réngsé prosés verifikasi.
  4. Urang bakal coba sarta ngalakukeun prosés verifikasi urang sacara éléktronik tapi lamun kami bisa ngalakukeun sangkan bisa nanya nyadiakeun kami kalawan buktina dokumenter salajengna jeung anjeun bakal diperlukeun pikeun ngirim kami buktina misalna dina 72 jam tina pamenta kami di panganyarna. Ieu mungkin ngalibetkeun Anjeun ngirim kami hal saperti salinan Warna kaca poto paspor anjeun, poto nyetir lisénsi, pamaréntah séjén disatujuan fotografik ID, sarta salinan a bil utiliti, bank atawa kartu pernyataan panganyarna, salinan masked sahiji kartu nu dipaké pikeun mayar atawa dokumén séjénna saperti kami bisa alesan merlukeun pikeun tujuan ieu.
  5. Anjeun moal bisa muka atawa dina sababaraha kasus nganggo akun anjeun atanapi mundur winnings wae dugi prosés verifikasi kami geus satisfactorily réngsé duanana dina hubungan identitas, rinci kartu na umur. Dina acara naon, upami ieu teu bisa dipigawé urang nu dijudulan numpurkeun Akun Palanggan anjeun, sarta nyegah anjeun ti judi atanapi withdrawing winnings dugi cék ieu geus satisfactorily réngsé.
  6. Dina sababaraha hal, lamun cék verifikasi umur pamustunganana némbongkeun Anjeun pikeun underage, urang bakal mulang ka sadayana patok ka anjeun tapi aya dina kaayaan euweuh kawajiban mayar winnings nanaon.
  7. Sajaba ti éta, urang bisa nedunan cék kaamanan acak iraha wae jeung anjeun nampi yen urang boga hak pikeun pamenta dokuméntasi tambahan guna pariksa anjeun konteks ieu.
  8. Keur kaperluan kaamanan ogé panyalindungan anjeun, nelepon telepon, surelek, SMS sarta rojongan live obrolan ka Tim Rojongan Palanggan urang bisa jadi dirékam sarta diawaskeun.

LAUNDERING anti duit jeung cék Kaamanan LAIN

  1. Dina hukum lumaku anu patali jeung duit-laundering sarta isu sejen, urang bisa keukeuh ngalaksanakeun cék husus na urang cagar hak nolak nampa deposit jeung / atawa mayar kaluar winnings dugi cék ieu nu réngsé.
  2. Mun hayang nepi ka mundur dana dina kaleuwihan wates kami poean (wincik nu bisa kapanggih dina bagian Pitulung kami), anjeun bakal diperlukeun ngahubungan tim pangmayaran urang. Urang cagar hak menta dokuméntasi salajengna ti anjeun dina kaayaan ieu.
  3. Dana disimpen kana Akun Palanggan kedah originate ti sumber teu patali jeung kagiatan kriminal atawa haram. Urang bisa jadi wajib ngabéjaan nu otoritas luyu lamun urang jadi sadar wae deposit tina sumber misalna.

dana éléktronik

  1. Urang nyekel dana anjeun dina Akun Palanggan Anjeun. Jumlah dana diberesihan anjeun boga sadia bakal dipintonkeun pas asup-ka rekening Anjeun. Anjeun idin ka urang sangkan penyediaan informasi sapertos ka anjeun dina Website (s).
  2. Anjeun nampi yen sakabeh pangmayaran na withdrawals dijieun ngaliwatan Akun Palanggan ieu. The Ngamutahirkeun finansial ti Akun Palanggan anjeun bakal lumangsung via rekonsiliasi antara data dina rupa produk jeung dana sabenerna dicekel ku kami nu credited ka Akun Palanggan Anjeun.
  3. Urang diwajibkeun ku lisénsi kami pikeun nginpokeun konsumén ngeunaan naon kajadian mun dana nu urang tahan akun pikeun anjeun, sarta extent ka nu dana anu ditangtayungan dina acara insolvency.

Urang nyekel dana nasabah misahkeun tina dana parusahaan dina akun bank misah ti dana Usaha. Ieu ngandung harti yén léngkah geus dicokot ngajaga dana nasabah tapi euweuh jaminan mutlak yen sagala dana bakal repaid.

Ieu meets syarat Komisi Garawangi urang keur segregation dana nasabah di tingkat nu: Protection Dasar; http://www.gamblingcommission.gov.uk/Consumers/Protection-of-customer-funds.aspx

WITHDRAWALS AND deposit

  1. Sagala rujukan pikeun bayaran ka, atawa withdrawals ti, hiji Akun Palanggan aya rujukan pikeun mayar ka kami, sarta pembayaran ku kami, dilakukeun ngaliwatan sistem pangmayaran urang jeung prosés ti jaman ka jaman.
  2. Urang nawiskeun sababaraha métode béda pikeun nyieun deposit atawa ditarikna ti Akun Palanggan. rinci Salajengna dina pilihan mayar ayeuna ditawarkeun jeung sagala biaya pakait, bisa kapanggih dina bagian Pitulung. Émbaran ngeunaan deposit na ditarikna wates, kali processing, kualifikasi sarta waragad ngolah bisa ogé kapanggih di dieu.
  3. Iwal mana larangan dina ditarikna nerapkeun iraha wae (misalna dina hubungan dana timbul ti schemes bonus) anjeun bisa mundur dana ti Akun Palanggan anjeun henteu leuwih ti hiji waktos per minggu nyadiakeun sagala pangmayaran geus dikonfirmasi jeung anjeun geus wareg prosedur verifikasi urang. Kedah hayang nyieun requests panebusan langkung sering, fee urus bisa jadi dilarapkeun ngurangan jumlah panebusan Anjeun.
  4. Dimana wae mungkin dana ditarik bakal salawasna credited deui ka asal deposit teh iwal kami dilarang atanapi bisa ngalakukeun kitu, nu hal ditarikna anjeun bakal diolah ngagunakeun hiji Métoda. Dina kasus kawas urang cagar hak ngalaksanakeun verifikasi salajengna pikeun tujuan kaamanan tur ngecas fee hiji tempat lumaku.
  5. Simkuring teu ngameunangkeun sagala mindahkeun dana antara Konsumén.
  6. Anjeun kudu disarankan yén sawatara pausahaan kartu kiridit ngararangkay transaksi judi salaku 'kontan' sarta bisa Levy muatan dibereskeun jeung / atawa suku tina tanggal mayar.
  7. Dimana anjeun nyieun deposit-terusan sarta withdrawals tanpa muter commensurate dina Kaulinan Produk (bisa ditangtukeun di kawijaksanaan lumrah kami), urang cagar hak lulus biaya bank pakait dina ka anjeun ku debiting Akun Palanggan Anjeun.
  8. Mindahkeun Bank ka sareng ti rekening bank (deposit na withdrawals) mikat biaya bank, anu bisa rupa-rupa luyu jeung jumlah duit dibikeun tur anu bisa patepung ku Palanggan kana.
  9. Urang cagar hak ngecas hiji komisi lumrah dina sagala séntral mata uang nyokot tempat dimana, dina pamadegan lumrah urang, hiji tingkat luyu maén dina Produk Kaulinan teu lumangsung sapertos nu Palanggan ieu dianggap bisa abusing fluctuations Nilai tukeur. ongkos bursa mata uang kami diitung luyu jeung laju poean disadiakeun ku www.xe.com.
  10. Simkuring teu beroperasi rekening kiridit.

Deposit dijieun maké bil handphone anjeun nu tunduk kana aturan di handap:

  1. Anjeun tiasa deposit maksimal £ 30 per poé via tagihan mobile, atawa wates sejenna diatur ku jaringan mobile atawa badan pangaturan Phone-mayar Otoritas Services.
  2. Lamun kami aya disarankan ku operator jaringan mobile Anjeun non pamayaran, nyalahgunakeun atawa lamun mayar ieu withheld ku operator anjeun atanapi kami nyangka salah sahiji tindakan nyatakeun luhur, urang bisa numpurkeun atanapi nungtungan Akun anjeun sarta naon winnings bakal forfeited.
  3. Kana hiji parantosan titipan suksés anjeun bakal dikirim hiji SMS confirming deposit Anjeun. Mangga ngaropéa hiji salinan bewara ieu urus.

Rekening customer DORMANT AND aktif

  1. Lamun geus teu asup kana Akun Palanggan Anjeun atawa lamun heunteu moal diakses atanapi dipake eta periode sinambung tilu bulan almenak, Akun Palanggan anjeun bakal dianggap janten dormant atanapi teu aktif. Nya kitu, upami kami geus digantung Akun Palanggan anjeun kanggo alesan dirumuskeun dina bagian nu dipingpin Suspending sareng nutup hiji Akun periode sapertos eta bakal dianggap dormant atanapi teu aktif.
  2. Sagala Akun Palanggan dianggap janten dormant atawa aktif bakal dikaluarkeun luyu jeung hukum atawa aturan anu lumaku.

SUSPENDING sareng nutup akun AN

  1. Dina kaayaan nu tangtu, urang bisa kudu digantungkeun Akun anjeun atanapi aksés ka duit dina Akun Palanggan anjeun nu hartina dana Anjeun bisa jadi samentara sadia pikeun anjeun ngagunakeun atawa mundur.
  2. Hiji Akun atanapi aksés ka duit di dinya bisa jadi ditunda pikeun Jumlah alesan, kaasup dimana urang boga alesan pikeun yakin yen kaamanan Akun anjeun geus mungkir, atawa Akun anjeun dipake keur naon wae aktivitas dibeunangkeun atawa Tujuan curang (kaasup duit laundering), atawa lamun aya gaduh geus chargebacks on akun Anjeun, atawa lamun urang boga alesan pikeun yakin anjeun aub dina kolusi atawa selingkuh nanaon nu atawa anu sahandapeun 18 atanapi dina yurisdiksi (atawa warga nagara yurisdiksi a) nu renders penyediaan Pésta Olahraga Produk ka anjeun atawa pamakéan Anjeun sahijina haram.
  3. Urang bakal coba sarta ngalengkepan investigations sagala na nungkulan ngabalukarkeun gantung sagala pas practicable dina konteks naon kawajiban légal atanapi pangaturan nu urang bisa mibanda tapi dugi anu dipigawé urang bisa neruskeun gantung atawa milih pikeun nutup Akun di urang kawijaksanaan budi. Urang ogé bisa nyimpen gantung di tempat atanapi tutup Akun Palanggan Anjeun iraha wae (sakumaha urang bisa nangtukeun dina kawijaksanaan kami).
  4. Mun urang numpurkeun hiji Akun Palanggan atanapi aksés ka dana di dinya, urang bakal miceun larangan lamun pondok keluhan sarta nyadiakeun kami kalawan buktina lumrah dina hubungan masalah urang. Anjeun kudu nyadiakeun bukti misalna mun urang di panganyarna dina tilu (3) bulan ti tanggal gantung. Prosedur pikeun pamondokan keluhan a diatur kaluar dina bagian dipingpin keluhan na sengketa di handap.
  5. Urang cagar hak nutup hiji Akun Palanggan iraha wae di kawijaksanaan urang. Maka kami bakal méré Anjeun aya bewara nu lumrah saméméh ngalakukeun kitu, iwal kaayaan ngarahkeunnana yén urang jum'atan atanapi praktis teu tiasa ngalakukeunana.
  6. Anjeun boga hak pikeun nutup hiji Akun Palanggan iraha wae, disadiakeun anu Akun Anjeun teu némbongkeun kasaimbangan hiji alatan kami. Anjeun kudu nunjukkeun niat anjeun ka kami pikeun nutup hiji Akun Palanggan ku ngahubungan Tim Rojongan Palanggan urang. Dina hal ieu, anjeun bakal dikirim jumlah nangtung kana kiridit ti Akun Palanggan anjeun ku metoda pembayaran ditangtukeun ku kami.
  7. Anjeun satuju yen ngecas deui wae dana disimpen bakal dianggap breach of Sarat jeung Kaayaan kasebut sarta entitle kami pikeun numpurkeun atanapi tutup Akun Palanggan anjeun sarta nungtungan hubungan urang sareng anjeun. Dina kasus kawas urang cagar hak ngaropéa kasaimbangan wae dina akun (kaasup di hormat tina winnings) kana offset sagala liability muatan-balik.
  8. Mun keur alesan wae maneh leungit hak dana dina Akun Palanggan anjeun (misalna kusabab aktivitas kriminal) dana bakal diurus luyu jeung hukum atawa aturan anu lumaku.
  9. Anjeun kudu sadar yen dibekelan ieu salian sagala dibekelan sejenna diatur kaluar dina hubungan naon Produk Kaulinan tinangtu (misalna dina Sarat Produk-spésifik atanapi Game atanapi House Aturan) jeung lamun aya bentrok aturan paling restrictive bakal ditagihkeun.

Wates deposit AND timer Pangaluaran

  1. Lamun anjeun deposit munggaran kalayan kami jeung iraha wae saterusna, anjeun dijudulan pikeun ngeset titipan atawa wates lianna (misalna alungan / wager / méja / leungitna). fasilitas ieu dijieun sadia ka anjeun anu luyu jeung Kawijakan Garawangi Jawab kami jeung anjeun kudu nuturkeun prosedur outlined dinya. Konsumén kedah utamana dicatet yén sanggeus netepkeun wates mana maranéhanana kudu kaluar jeung asup deui dina kituna janten yakin watesan geus diaktipkeun.
  2. Urang bakal nyandak sakabeh precautions lumrah pikeun mastikeun naon wates nu geus disetel keur ditalungtik tapi kami teu nanggungjawaban kana sadaya ka anjeun lamun anjeun ngagilekkeun prosedur urang (misalna luhur nepi akun anjeun nepi ka dana exceeding wates anjeun).
  3. Whilst paling Konsumén nu bisa ngarasakeun judi maranéhanana, pikeun angka pangleutikna ti Konsumén judi ceases janten senang. Pikeun maranéhanana Konsumén anu keukeuh ngawatesan judi maranéhanana kami nyadiakeun fasilitas timer pangaluaran. Urang ogé ngarujuk anjeun Sarat jeung Kaayaan Garawangi Jawab urang, nu highlights kumaha serius urang nyandak masalah ieu sarta bantuan kami nyadiakeun.
  4. Timer pangaluaran mangrupakeun proses formal whereby kami cease pikeun ngidinan anjeun gaduh atanapi beroperasi hiji Akun Palanggan kalawan kami pikeun periode waktu ti 6 bulan ka permanén, di pamundut anjeun. Anjeun oge bisa hayang nyandak putus tina judi periode pondok nu hal anjeun bisa milih boga pangaluaran pondok (samentara timer pangaluaran atawa "Zona kaluar") periode antara 1 minggu na 3 bulan. Salila naon jaman pangaluaran urang teu tiasa nampi sagala deposit atanapi bets / wagers atawa ngidinan Anjeun pikeun ngakses Kaulinan urang Produk.
  5. Sanggeus tamat ti periode timer pangaluaran samentara anjeun bisa ngahubungan kami nyuhunkeun nu urang ulang muka Akun Palanggan anjeun, nu bisa urang ngalakukeun di kawijaksanaan urang. Handap pamundut sapertos ieu, lamun kami reopen Akun anjeun, urang baris nyadiakeun Anjeun sareng 1 poé cooling kaluar jaman saméméh anjeun sakali deui miboga aksés ka Game Services, salila nu bisa milih tetep pangaluaran dina tempat. Sanggeus periode cooling dipareuman, Anjeun kudu ngahubungan Rojongan Palanggan sarta menta pangaluaran anjeun deui atanapi gaduh akun Anjeun bisa dibuka deui, anu bisa urang ngalakukeun di kawijaksanaan urang.
  6. Lamun milih ka permanén timer ngaluarkeun kami bakal tutup Akun Palanggan anjeun sarta balik kasaimbangan wae ka anjeun, sarta miceun anjeun ti béréndélan milis urang. Sakali anjeun permanén timer ngaluarkeun kami moal bisa ngabalikeun proses ieu pikeun minimum 6 bulan ti tanggal timer pangaluaran jeung anjeun bisa jadi teu dilarapkeun ka muka hiji Akun Palanggan anyar.
  7. Lamun milih samentara timer ngaluarkeun minangka sarana mangrupa "Time kaluar" periode 12 bulan atawa leuwih, urang bakal tutup Akun Palanggan anjeun sarta balik kasaimbangan wae ka anjeun, sarta miceun anjeun ti béréndélan milis urang. Sakali anjeun timer ngaluarkeun kami moal bisa ngabalikeun proses ieu pikeun minimum 6 bulan ti tanggal timer pangaluaran jeung anjeun bisa jadi teu dilarapkeun ka muka hiji Akun Palanggan anyar.
  8. Ngagunakeun wates pamuter urang atanapi timer ngaluarkeun fasilitas, anjeun kudu asup log ka Akun Palanggan Anjeun. Urang bakal Peta pamundut anjeun on resi tur mastikeun ka anjeun ku email, dina akun email éksternal anjeun, lamun kami geus nempatkeun pangaluaran dina tempat. Urang baris ngagunakeun kabéh endeavors lumrah pikeun mastikeun patuh requests timer pangaluaran.
  9. Software geus sadia ti sagala rupa organisasi pikeun mantuan Anjeun sareng timer pangaluaran. Anjeun oge bisa manggihan leuwih nasihat sarta informasi ngeunaan judi jawab sareng ngalindungan minors jeung jalma rawan dina: www.gambleaware.co.uk na www.gamcare.com
  10. Gaduhan cék lumrah dilaksanakeun tur safeguards pikeun mastikeun yén whilst anjeun timer kaasup anjeun moal bisa ngakses jaba kami jeung anjeun ulah nampi bahan pamasaran ngeunaan judi ti kami, kami teu bisa dilaksanakeun makéna anjeun atanapi pihak katilu mana wae lamun anu bisa neruskeun Gamble dina situs web, atawa lamun sagala bahan pamasaran inadvertently bakal dikirim ka anjeun. Anjeun oge kedah dicatet yén timer pangaluaran ti Layanan Game teu ngaluarkeun anjeun ti jasa lianna nu sarupa jeung anjeun ogé kudu nyokot léngkah keur timer ngaluarkeun ti maranéhanana. Simkuring teu tanggel waler lamun neruskeun Gamble nguap (naha kana website sagala pihak séjén urang atanapi enggon).
  11. Urang bisa jadi jum'atan diperlukeun pikeun ngabéjaan Komisi Garawangi tina sagala requests pangaluaran otomatis permanén. requests ieu bisa merlukeun kami pikeun nyingkab ngaran anjeun, email jeung informasi kontak relevan.
  12. Urang bakal hal Peta wae ku maneh ngalibetkeun ngarobah naon baé rinci pendaptaran atawa lawang nepi a Akun Palanggan anyar kalawan substansi inpo nu sarua, tapi inputted kana formulir pendaptaran dina cara nu beda, dina usaha ngagilekkeun hiji pangaluaran sakumaha entitling kami nutup aksés Anjeun ka layanan Game permanén.
  13. Sepanjang waktos mangsa sagala aktivitas judi, naha atanapi henteu mangsa sagala periode timer pangaluaran (ti Sunan Gunung Djati atawa operator lianna) urang mamatahan nu neangan pitulung profésional urgent lamun anjeun sagala cara uncomfortable kalawan judi Anjeun.

Nempatkeun bets OR WAGERS Anjeun

  1. Anjeun bisa bet atanapi wager nepi ka jumlah disimpen dina Akun Palanggan anjeun ku ngagunakeun salah sahiji atawa leuwih Kaulinan Produk. Simkuring teu beroperasi rekening kiridit.
  2. Anjeun wajib mariksa yen bet atanapi wager parentah anjeun ngalebetkeun bener saméméh confirming bet atanapi wager. Éta téh tanggung jawab anjeun pikeun mastikeun yén sagala alungan atanapi wager nempatkeun maju ku anjeun ngagambarkeun karsa anjeun sarta kami henteu nampa tanggung jawab sagala kasalahan anjeun bisa nyieun.
  3. Lamun wager ieu ditawarkeun ku maneh na katampa dina Kaulinan Produk, jumlah saluyu dieusi ngalawan Akun Palanggan Anjeun.
  4. Sepanjang waktos, dimana aya wae kaayaan teu satuju sakumaha ka rinci ngeunaan naon baé alungan atanapi wager staked dina Produk Kaulinan atawa hasil tina sagala alungan atanapi wager, rékaman éléktronik urang (anu mangrupakeun bagian tina fasilitas teknis urang diatur sarta diaudit) anu lumaku.
  5. Sababaraha panyadia game pihak katilu teu nyadiakeun informasi lengkep ngeunaan rinci tohan pikeun tiap urus jeung informasi kasimpulan ngan geus aya. Upami Anjeun gaduh hiji panalungtikan kana transaksi tohan sarta merlukeun informasi tambahan keur kaulinan pihak-katilu, mangga ngahubungan rojongan pamuter.
  6. Mun customer a opts mun employ hiji alat mékanis atawa software maén atas nama maranéhanana, manajemén cadangan hak tutup akun nu tanpa aya bewara.

Bets valid AND WAGERS

  1. Sagala dalil atawa informasi séjén ditempatkeun ku urang dina sagala bagian tina Layanan Game teu tawaran tapi mangrupa uleman ka Konsumén nempatkeun maju a urus alungan atanapi wager pikeun ditampa ku urang. A alungan atanapi wager geus dianggap janten valid ukur handap konfirmasi éléktronik of ditampa. Ngan lajeng ieu eta lodged dina server kami. ditampa Ieu nunjukkeun jeung generasi hiji Hand atawa Identification Game angka atawa transaksi sejenna atawa maénkeun rujukan.
  2. Anjeun satuju yén rékaman tina Layanan Game urang bakal jadi otoritas final dina nangtukeun validitas jeung watesan naon bets atanapi wagers anjeun nempatkeun jeung kaayaan nu maranéhanana dijieun.
  3. Urang cagar hak ingkar kabeh atawa bagian tina hiji alungan atanapi wager ditawarkeun ka kami, batal sagala alungan atanapi wager katampa sarta withhold pakampungan pikeun alesan naon dipastikeun panolakan voiding misalna atanapi withholding kayaning (tapi teu ukur) lamun urang boga alesan pikeun yakin :
    1. Anjeun di handapeun umur légal keur judi di nagara anjeun tinggal;
    2. Anjeun aub dina sagala aktivitas nu di kawijaksanaan urang haram atanapi unacceptable kaasup panipuan, laundering duit, kolusi, nyiksa bonus, cocok rigging atawa selingkuh nanaon nu;
    3. Anjeun dina yurisdiksi (atawa warga nagara yurisdiksi a) nu renders penyediaan sagala Produk Kaulinan ka anjeun atawa pamakéan Anjeun tina eta haram.
  4. Kami ngan wajib mayar kaluar winnings nu geus genuinely meunang luyu jeung Sarat jeung Kaayaan ieu. Kabéh winnings bakal credited ka Akun Palanggan Anjeun.
  5. Dina acara kaulinan kendat alatan konektipitas jaringan, hiji gangguan game atawa anomali séjén nu interrupts aliran maén game, wager awal pamuter urang bakal refunded. Game gangguan rongga sadayana bayaran na muterkeun.

Transmisi komputer jeung random number generator software

  1. Anjeun pinuh nampa yén Layanan Game sarta interaksi anjeun kalayan eta nu gumantung operasi nyugemakeun sistem komputer jeung jaringan, kaasup média komunikasi, sarta yén operasi misalna teu dijamin janten sadia atanapi akurat atawa nyugemakeun sepanjang waktos.
  2. Anjeun oge nampa éta kabéh parentah jeung réspon dikirim antara anjeun jeung kami jeung / atawa pihak katilu leuwih Internet atawa ku média nyambungkeun séjén leuwih nu ngayakeun Anjeun atawa urang gaduh kontrol jeung nu urang teu nampa resiko salah sahiji gangguan atawa inadequacy sagala cara tina nyambungkeun media.
  3. Urang baris ngagunakeun kabéh endeavors lumrah nungkulan sagala gagalna atawa gangguan sistem urang sorangan sarta pikeun ngubaran Konsumén cukup di hormat nu na sababaraha konsékuansi tina acara sapertos (hususna ngeunaan maén interrupted) anu diurus di Sarat jeung Kaayaan Produk-spésifik atanapi Aturan House lumaku atawa Aturan Game.
  4. rékaman urang wajib dijadikeun bukti nu ngayakinkeun sakumaha ka sadaya transaksi dijieun kalayan kami duanana dina hubungan alam jeung nilai maranéhanana.
  5. Anjeun pinuh nampa tur satuju yén jumlah acak software generator baris nangtukeun hasil tina bets atanapi wagers dina Kaulinan Produk (excepting sagala peer ka peer kaulinan) jeung yén rékaman tina software sapertos bakal final na nu ngayakinkeun dina sakabéh ngahormat.
  6. Sagala sofwer klien disadiakeun ka anjeun atawa diundeur ku anjeun ngaktipkeun atawa mempermudah sambungan ku Produk Kaulinan ieu dianggap salaku software input anjeun ka Layanan Game sarta informasi dikirimkeun ku eta bakal ngariung di anjeun.

Kaamanan jeung privasi

  1. Anjeun satuju yen kaamanan penting pikeun duanana urang. Salian cék kaamanan urang ngagunakeun sagala endeavors lumrah ngajaga kaamanan operasi jeung komunikasi antara anjeun jeung kami kaasup pamakéan téknologi aman pikeun nangtayungan Konsumén informasi ngalebetkeun ka urang urang.
  2. Urang baris ngagunakeun kabéh endeavors lumrah pikeun mulasara pikeun sistim urang sorangan anti panolakan-of-jasa (DOS) jeung anti disebarkeun-panolakan-of-jasa (DDOS) panyalindungan, anti virus jeung lianna hartosna jeung prosés téhnologis mun safeguard aksés ka sistem urang jeung informasi anu dikandung dina eta ngalawan serangan jahat.
  3. Urang baris nungkulan informasi luyu jeung Sarat jeung Kaayaan Pamakéan urang nu ngajelaskeun sabaraha urang nungkulan sarta ngajaga inpormasi pribadi anjeun sarta ogé sasuai jeung hukum Protection Data relevan jeung peraturan mangaruhan operasi urang.
  4. Anjeun ngaku yen urang dijudulan babagi atawa bisa jadi diperlukeun babagi informasi pribadi anjeun kalawan régulator na awak otorisasi sakumaha diperlukeun ku peraturan mangaruhan operasi kami ogé mibanda otoritas penegak hukum pikeun kaperluan nalungtik panipuan atawa duit laundering atawa polah dibeunangkeun séjén .

DATA panyalindungan jeung data pribadi

Pikeun mastikeun yén kiridit anjeun, debit atanapi kartu muatan teu dipake tanpa idin Anjeun, urang bakal sangkan méré konfirmasi ngaran, alamat jeung inpo pribadi séjén disadiakeun ku anjeun dina mangsa proses urutan ngalawan basis data pihak katilu luyu. Ku narima istilah jeung kaayaan ieu nu idin mun cék misalna keur dilakukeun. Dina ngajalankeun cék ieu informasi pribadi disadiakeun ku anjeun bisa jadi diungkabkeun ka Agénsi Rujukan Kredit didaptarkeun nu bisa nyimpen hiji catetan inpormasi éta. Anjeun tiasa beristirahat assured yén ieu dipigawé ngan pikeun mastikeun identitas anjeun, anu cek kiridit teu dipigawé tur nu rating kiridit anjeun bakal unaffected. Sadaya inpo nu disadiakeun ku anjeun bakal diolah aman tur mastikeun luyu jeung Protection Data Act 1998.

Panipuan, kolusi, kabiasaan bener AND aktivitas dibeunangkeun

  1. Urang bisa boga alesan pikeun kasangka nu geus kalibet dina curang, teu bener, collusive, nyasabkeun, ngaropéa, manipulatif, selingkuh atanapi kagiatan unacceptable séjén (naha atanapi henteu dibeunangkeun) dina hubungan aksés Anjeun atawa pamakéan tina Service Game. aktivitas misalna bisa ngawengku (tapi henteu dugi ka);
    1. nu geus dipaké atawa nyoba ngagunakeun sagala métode software-ditulungan atawa téknik atawa alat hardware pikeun partisipasi dina sagala Kaulinan Produk atawa manipulasi salah sahiji kaulinan urang atawa sistem lianna;
    2. nu geus diwanohkeun atawa nyoba ngenalkeun sagala virus atawa aplikasi ngabahayakeun atawa jahat lianna atawa bahan pikeun sistem kami;
    3. nu geus diwanohkeun atawa nyoba ngenalkeun fitnah wae, jorang, bahan kasar atanapi dibeunangkeun pikeun sistem kami;
    4. nu geus colluded atawa nyoba collude kalawan pamaké séjén atawa pamaké di hiji Produk Kaulinan;
    5. nu geus milu dina sagala kalakuan ngahaja kaleungitan duit pamuter sejen (kayaning chip dumping);
    6. nu geus abused atanapi misused sagala tawaran bonus atawa promotion ditawarkeun ku kami;
    7. nu geus disadiakeun informasi lepat;
  2. Mun urang ngalakukeun ngagaduhan sangkaan urang bakal dijudulan nyandak Peta kayaning kami deem luyu, kaasup tanpa watesan;
    1. geuwat blocking anjeun tina ngakses sagala Kaulinan Produk;
    2. nutup Akun Palanggan anjeun;
    3. suspending Akun Palanggan anjeun;
    4. nyandak sagala dana dina Akun Palanggan anjeun; jeung
    5. voiding sagala bets atanapi wagers ditempatkeun ku anjeun nu kaciri urang mun geus dilakukeun ngamangpaatkeun aktivitas misalna.
  3. Urang cagar hak neangan sangsi perdata sarta pidana fullest ngalawan sagala Palanggan aub dina panipuan na béja penguasa pangaturan atanapi hukum penegak relevan mana luyu. Urang cagar hak withhold mayar mun sagala Palanggan mana panipuan anu dugaan atawa disangka.
  4. Anjeun bakal indemnify sarta wajib moal nanggungjawaban kana sadaya mayar kami, on demand, sadaya waragad, biaya atawa karugian sustained atanapi Liabilities ditanggung ku kami (kaasup sagala karugian langsung, teu langsung atawa consequential, leungitna salah sahiji untung jeung rugi tina reputasi) timbul langsung atanapi henteu langsung tina Anjeun curang, teu bener, collusive, nyasabkeun, ngaropéa, manipulatif, selingkuh atanapi sejenna aktivitas unacceptable (naha atanapi henteu dibeunangkeun).

Bonus AND nawarkeun promosi

  1. Anjeun ngarti anu mun anjeun ngadaptar pikeun Layanan Game Anjeun dipenta pikeun nandaan dina formulir pendaptaran naha anjeun idin pikeun nampa literatur marketing atawa informasi boh tina kami, mitra kami atanapi pihak katilu nu dipilih.
  2. Urang bisa ti jaman ka jaman tawaran atawa pangajén nu jumlahna complimentary atanapi bonus bisa credited kana Akun Palanggan Anjeun. Bonus bisa ukur dipaké ditéang jeung Produk Kaulinan dieusian nalika bonus kasebut ditawarkeun atawa dileler. Mangpaat bonus sagala wajib kudu saluyu jeung Sarat tambahan jeung Kaayaan kurban bonus relevan atawa istilah promosi lumaku sarta palarangan release bonus dikandung dina tawaran atawa pangajén relevan.
  3. Subject kana watesan masalah Sarat jeung Kaayaan Pamakéan urang jeung hukum panyalindungan data lumaku kami cagar hak ngirim promosi hususna ka anjeun. nawaran promosi mungkin gaduh istilah husus napel aranjeunna sarta ngan bakal sadia luyu jeung istilah lumaku promosi misalna.
  4. nawaran bonus na nawaran promosi (iwal dikedalkeun janten umumna disadiakeun) anu dimaksudkeun pikeun panarima kajawab atawa kategori jalma ngan teu bisa ditransfer. Mun anjeun teu panarima dimaksudkeun atawa anjeun teu bagian tina kategori dimaksudkeun, teras tawaran bisa ditarima ku anjeun.
  5. Dimana urang nawiskeun ka cocog deposit awal hiji Palanggan urang ka Akun, duit cocog ieu bakal earned handap muter tunai dina Produk Kaulinan relevan sarta bakal credited ka Akun Palanggan luyu jeung istilah jeung kaayaan promosi teh. Bakal aya ngan hiji deposit loyog awal per Palanggan.
  6. Anjeun nampi nu mangrupa tanggung jawab anjeun pikeun mastikeun yén sagala tawaran bonus atawa promotion anjeun museurkeun téh masih aya (lamun ngan sadia periode tinangtu), nu mangrupakeun layak pikeun eta, sarta yén anjeun ngartos istilah naon nu dilarapkeun ka eta.
  7. Urang cagar hak ngawatesan jumlah kali nu bisa ilubiung dina bonus atanapi tawaran promosi. Iwal sakumaha disebutkeun dinyatakeun nyatakeun di tawaran sorangan, bonus na nawaran promosi anu dugi ka hiji akun per jalma, kulawarga, alamat rumah tangga, alamat surélék, angka kartu kiridit na lingkungan umum lianna (fraternity, universitas, perpustakaan, jsb). Dimana partisipasi sababaraha anu diijinkeun, urang cagar hak ngawatesan jumlah participations, dina kawijaksanaan budi urang.
  8. Identitas pamilon dina sagala bonus atanapi tawaran promosi bakal ditangtukeun dina dasar kriteria kayaning kami bisa milih di kawijaksanaan urang, kayaning kabeh atawa kombinasi ti handap: ngaran, alamat, alamat surélék, kiridit / muatan / angka debit , IP Alamat sarta bentuk sejen dina idéntifikasi.
  9. Iwal dinyatakeun nyatakeun disebutkeun dina lumaku istilah, bonus na nawaran promosi teu dipaké dina kombinasi kalayan sagala skéma bonus atawa promotion lianna.
  10. Mun ditumpukeun, syarat release atawa kas kaluar larangan kudu jadi wareg méméh sagala bonus atawa jumlahna promosi bisa diputer nganggo atanapi cashed kaluar. Paké atawa ditarikna tina sagala bonus atawa promosi jumlahna ngan bakal mungkin ku complying jeung istilah lumaku kaasup, tanpa watesan, dina hormat tina sagala qualifiers atawa larangan.
  11. Kabéh beluk tunai nunut ka Inok saméméh ngolah jeung kami cagar hak meunang balik bonus atanapi winnings wae lamun a tunai-kaluar gagal audits nanaon.
  12. dana Bonus complimentary nu ngalegaan ka pamaén minangka sarana supplementing waktu ulin maranéhanana sarta teu dimaksudkeun pikeun ngaganti deposit tunai na wagers. Manipulasi struktur bonus urang pikeun preclude deposit tunai anyar jeung mempermudah redemptions kontinyu dianggap hiji nyiksa niat. Pamaén exhibiting kabiasaan ieu mungkin gaduh statusna bonus ditunda di kawijaksanaan manajemén.

Kontrak lisénsi AND intelektual

  1. The Layanan Game na Kaulinan Produk ngawengku sagala klien Software milik atawa dilisensikeun ka urang yen bisa jadi disadiakeun ku urang ka anjeun atawa diundeur ti sumber dijieun sadia ku kami pikeun pamakéan ku naon bagian tina Layanan Game na Kaulinan Produk sarta kaasup ogé sagala mérek, ngaran dagang, ngaran domain, logos, gambar, desain, grafik, foto, animasi, video, musik, audio, téks sareng eusi nu sejenna (sakabéh nu geus babarengan disebut "Parlay Kaulinan IPR")
  2. Anjeun ngaku yen sakabeh hak kapamilikan jeung sakabeh hak cipta na hak cipta intelektual séjén dina Parlay Kaulinan IPR anu dipiboga ku urang atanapi lisénsina kami tur yen Anjeun gaduh euweuh judul katuhu atawa suku sejenna dina sagala barang sapertos iwal sakumaha dinyatakeun nyatakeun di Sarat jeung Kaayaan.
  3. Anjeun dibales hiji lisénsi pribadi, non-ekslusif, non-assignable sarta non-transferable nganggo Parlay Kaulinan IPR solely pikeun kaperluan ngakses jeung ngagunakeun Layanan Game na Kaulinan Produk jeung euweuh Tujuan séjén sama sekali.
  4. Anjeun teu bisa sublicense, napelkeun atawa mindahkeun lisénsi dibales ka anjeun, atawa nyéwa atawa ngajakan atawa bagian kalawan sakabeh atawa bagian tina lisénsi misalna atanapi tina Parlay Kaulinan IPR kaasup di lisénsi misalna.
  5. Anjeun bisa make sagala sofwer klien dina komputer dina nu, dina waktu pamakéan misalna, anjeun anu pamaké primér.
  6. Anjeun bisa jadi teu mindahkeun, salinan, baranahan, ngadistribusikaeun, mangpaatkeun atawa nyieun sagala pamakéan séjénna ngeunaan bahan dina situs web dina sagala manner lian ti pikeun tujuan mintonkeun eta dina layar komputer jeung percetakan eta dina urutan pikeun nempo eusina.
  7. Anjeun bisa jadi teu numbu situs web pikeun sagala ramatloka lianna tanpa idin urang.
  8. Dina hubungan naon Parlay Kaulinan IPR maneh nu kitu mah:
    1. insinyur sabalikna, misahkeun, ngaleupas, ngaropéa, narjamahkeun, sangkan sagala usaha pikeun manggihan kodeu sumber, atawa jieun karya turunan dumasar kana eta;
    2. ngalanggar teh hak cipta atanapi sejenna katuhu intelektual atawa katuhu kapamilikan di salah sahiji eta naha ku Niron diidinan atawa distribusi atawa lamun heunteu sakabéh nu mastikeun dilarang sarta anjeun nampi yen lamun ngalakukeun sangkan anu dijudulan nyandak cara ngagawe sipil atawa kriminal ngalawan maneh salaku urang mertimbangkeun luyu.
  9. Anjeun bisa ngakses informasi dina, sareng ngundeur tur extracts print ti, situs web pikeun pamakéan pribadi anjeun wungkul. Taya katuhu, judul atanapi minat sagala bahan atanapi klien diundeur Software ditransferkeun ka anjeun ku ngundeur tur anjeun dinyatakeun dilarang tina ngagunakeun bahan misalna pikeun sagala kaperluan komérsial iwal ieu geus sapuk jeung kami dina nulis sateuacanna.

hutang

  1. Euweuh di Sarat jeung Kaayaan ieu, sarta hususna dina bagian ieu, wajib beroperasi kituna ngaluarkeun atanapi ngawatesan liability kami pikeun maot atawa tatu pribadi disababkeun ku lalawora urang.
  2. Anjeun nampi yén Game Services, anu Produk Kaulinan, sadaya jaba jeung sagala sofwer klien dijieun sadia atanapi anu disadiakeun ka anjeun "salaku geus" kalawan naon faults atanapi failings tur sagala ngagambarkeun, nanaon, kaayaan atawa ngagaransi sama sekali, nganyatakeun atanapi tersirat (kaasup , tanpa watesan, sagala jaminan tersirat of akurasi, completeness, rezeki uninterrupted, kualitas, merchantability, kabugaran pikeun maksud tinangtu atawa non-ngalanggar) anu kaasup kana extent fullest diijinkeun ku hukum.
  3. Dina sadaya kaayaan (kaasup, tanpa watesan, dina kontrak, lalawora atawa tort lianna) urang atanapi salah sahiji panyadia software urang atanapi lisénsina makéna pikeun tatu sagala, rugi, ngaku, leungitna data, leungitna panghasilan, leungitna untung atawa rugi tina kasempetan, leungitna atawa ruksakna harta, karuksakan umum atawa karuksakan langsung, teu langsung, husus, incidental, consequential, exemplary atanapi punitive nanaon nu sama sekali timbul kaluar tina atanapi di sambungan kalawan aksés anjeun, atanapi ngamangpaatkeun, atawa henteu mampuh pikeun aksés atawa pamakéan, Game Services, anu produk Kaulinan, Website sagala na sagala sofwer klien atawa unsur éta sanajan urang geus disarankan atawa jadi sadar tina kamungkinan Karuksakan misalna atawa rugi atawa nu leungitna sapertos éta foreseeable. Anjeun satuju indemnify kami sarta panyadia software urang jeung lisénsina ngalawan klaim sagala di hormat tina sagala urusan misalna.
  4. Dimana muter anjeun geus interrupted pikeun sababaraha alesan, konsékuansi tina acara sapertos hiji bakal diurus nurutkeun kana Sarat Produk-Tangtu wae, House Aturan atawa Aturan Game lumaku kana Produk Kaulinan relevan anjeun milu dina.
  5. Anjeun husus ngaku, satuju jeung nampa eta urang teu makéna Anjeun pikeun:
    1. ngalaksanakeun fitnah, karasa atawa ilegal tina sagala Palanggan séjén atawa pikeun naon bae anu tétéla janten nyasabkeun, taliti, fitnah, ngancam, jorang atawa lamun heunteu haram naha asalna ti Palanggan sejen atawa lamun heunteu;
    2. leungitna wae sama sekali timbul tina pamakéan, nyiksa atawa nyalahgunakeun Akun Palanggan Anjeun atawa produk urang jeung jasa jeung jaba saluyu;
    3. sagala rugi ditanggung dina nepikeun informasi tina atawa urang atawa ti atawa situs web urang ku internét atawa ku média nyambungkeun séjén;
    4. sagala gagal teknis, sistem breakdowns, defects, Nepi, interruptions, NGAMANIPULASI atanapi pangiriman data bener, leungitna atawa korupsi data atawa garis komunikasi 'gagal (kaasup sagala gagal nu mangaruhan kamampuh pikeun kamampuhan televisi interaktif balik-jalur), disebarkeun panolakan tina jasa serangan, virus atawa kajadian anu lumangsungna téhnologis ngarugikeun séjén timbul dina sambungan kalawan aksés Anjeun atawa ngamangpaatkeun produk jeung jasa kami;
    5. akurasi, completeness atanapi mata uang tina jasa informasi sagala disadiakeun atawa statistik ditémbongkeun dina situs web;
    6. sagala gagalna on bagéan kami nengetan sagala kawijakan timer pangaluaran anu urang bisa mibanda di tempat ti jaman ka jaman; atawa
    7. sagala gagalna on bagian urang pikeun berinteraksi sareng anjeun dimana urang bisa boga kasalempang kagiatan Anjeun.
  6. Anjeun nampi yen urang ulah ngesahkeun eusi na urang henteu jawab eusi atawa informasi dina sagala iklan pihak katilu, pamasaran, Tumbu atanapi ayana sejenna dina situs web. Dina sababaraha hal, urang henteu tanggung jawab.
  7. Anjeun satuju yen urang bébas tina sagala ngaku atawa paménta, kaasup waragad légal lumrah, dijieun ku pihak katilu mana wae di sambungan kana pamakéan Anjeun tina situs web kaasup anjeun breaching sagala Sarat jeung Kaayaan, sagala hukum lumaku, atawa hak jalma atawa lembaga sejen .
  8. Anjeun satuju yen liability maksimum kami dina perjangjian ieu, dina sakabeh kaayaan sejenna ti keur mayar tina winnings atanapi monies séjén alatan anjeun ti Akun anjeun, nyaeta US $ 2,000 (atawa sarua mata uang alternatif).
  9. Anjeun nampi yen kami teu jawab patuh kana kanyataan yén anjeun bisa jadi jum'atan wajib akun tur nyieun pangmayaran ka otoritas pajeg relevan di hormat tina pamakéan Anjeun tina atawa aksés ka Layanan Game atawa Produk Kaulinan kaasup hususna dina hubungan salah sahiji winnings anjeun sarta yén ieu tetep tanggungjawab anjeun.
  10. Anjeun nampi nu wajib kudu aya ngabalukarkeun aksi atawa lain hakna atanapi klaim ngalawan pamekar software tina Kaulinan Produk pikeun sagala perkara, ngabalukarkeun atawa hal ngalibetkeun partisipasi anjeun dina Pésta Olahraga Produk.

Keluhan AND sengketa

  1. Ku "keluhan" kami hartosna keluhan anjeun boga ngeunaan widang naon waé aspék ngalaksanakeun kami dina hubungan transaksi anjeun kalawan kami jeung ku "sengketa" kami hartosna boh keluhan nu teu ngumbar ngaliwatan Prosedur keluhan atawa kaayaan teu satuju nu hubungan kana hasil tina a urus judi dina Produk Kaulinan.
  2. Upami Anjeun gaduh keluhan, Anjeun kedah di conto munggaran wartosan Tim Rojongan Palanggan. Keluhan kudu dilakukeun pas mungkin sanggeus kaayaan timbul nu ngabalukarkeun anjeun gaduh keluhan a. Keluhan bakal diurus di handapeun Prosedur keluhan.
  3. Urang bakal make usaha lumrah kami pikeun ngabéréskeun keluhan a promptly. Mun keur sababaraha alesan anjeun teu puas ku resolusi kami tina keluhan, anjeun ngabogaan hak pikeun pasoalan masalah sakumaha diatur kaluar di Sarat jeung Kaayaan Resolusi sengketa kami
  4. Kabéh sengketa anu diurus handapeun sengketa kami Sarat jeung Kaayaan Resolusi.
  5. Urang cagar hak ngarekam sadaya komunikasi sareng anjeun tur sagala jalma séjén ngeunaan keluhan atanapi sengketa. Mun aya hiji sengketa sakumaha ka eusi sagala komunikasi misalna, rujukan bakal dilakukeun mun rékaman misalna jeung ka database urus urang mana, dina henteuna sagala bukti sabalikna, bakal jadi decisive.
  6. Anjeun ngingetkeun yén di handapeun dibekelan séjén tina Sarat jeung Kaayaan duanana maneh na urang boga hak pikeun nutup atanapi numpurkeun operasi Akun anjeun sarta yén ieu bisa lumangsung whilst keluhan atawa sengketa geus pending.
  7. Anjeun nampi yen sagala keluhan na sengketa aya na tetep rahasia duanana whilst resolusi keur ditéang sarta afterwards. Anjeun satuju yén anjeun teu kudu nyingkab ayana, alam atawa jéntré ngeunaan sagala keluhan atanapi sengketa jeung pihak katilu mana wae lian ti handapeun sengketa Sarat jeung Kaayaan Resolusi (anu wajib kaasup sawala ngeunaan sagala misalna wae keluhan na sengketa di mana kamar obrolan atawa forum ditawarkeun ku Sunan Gunung Djati atawa pihak katilu iwal sengketa alternatif éntitas nu ditunjuk Resolusi, "RDA", ditunjuk ku Parlay atawa KPK).
  8. Anjeun nampi yen sagala gagalna sasuai jeung kawajiban karusiahan ieu téh breach tina Sarat jeung Kaayaan na nu kami cagar katuhu moal neruskeun néangan hiji résolusi pikeun keluhan anjeun atanapi sengketa.

Prosedur keluhan

  1. Salaku tahap kahiji, lamun nyieun keluhan hiji urang nalungtik masalah di luhur yén anu adil jeung obyéktif jeung mamatahan Anjeun tina hasil jeung / atawa putusan urang pas urang alesan bisa. Urang bisa boga nanya kanggo inpo atawa bukti luyu ti anjeun kanggo kaperluan kaayaan keluhan anjeun.
  2. Mun keluhan anjeun teu ngumbar ka kapuasan anjeun dina tahap kahiji anjeun bisa menta yén zat jadi escalated na reviewed deui. Dina instansi misalna, salaku tahap kadua, keluhan anjeun bakal disebut internal ka manajer senior anu baris ngalaksanakeun hiji review bebas. Urang bakal mamatahan Anjeun tina hasil jeung / atawa putusan urang pas urang alesan bisa na urang bisa kudu nanya deui kanggo inpo atawa bukti luyu

Sengketa Sarat jeung Kaayaan Resolusi

  1. Upami Anjeun gaduh sengketa nu teu hudang tina hiji keluhan unresolved anjeun kudu salaku tahap munggaran make Prosedur keluhan urang neangan resolusi sengketa éta. Anjeun teu wajib pikeun ngalakukeunana jeung bisa langsung ningali ka hiji adjudicator bebas sakumaha diatur kaluar handap.
  2. Anjeun bisa nujul hiji sengketa (kaasup hiji keluhan unresolved) kana eCogra.org nu awak ditunjuk meta salaku RDA pikeun Parlay kalawan rujukan pikeun Sarat & Kaayaan ieu. Mun sengketa di hubungan ka Produk Kaulinan, anu adjudicator luyu ditangtukeun ku rujukan ka nu Kaulinan Produk.
  3. Sagala sengketa anu henteu pakaitna solely ka Produk Kaulinan tinangtu bakal disebut kana regulator tina Kaulinan Produk on nu geus gambled paling.
  4. Dimana hiji sengketa disebut regulator anu kieu bakal diurus nurutkeun kana hukum jeung prosés resolusi sengketa dieusian ku regulator sapertos na kaputusan hasilna bakal jadi final sarta mengikat jeung anjeun kituna moal boga recourse salajengna ka pangadilan. Dimana anjeun ningali sengketa ka sagala pihak katilu bebas sejenna maneh bakal salawasna mibanda recourse ka pangadilan lamun ngarasa eta hade.

rupa-rupa

  1. Mun anjeun teu ngarti salah sahiji Sarat jeung Kaayaan, teras mangga ngahubungan Tim Rojongan Palanggan urang.
  2. The Sarat jeung Kaayaan (jeung sakabeh dokumen disebut dieu) mangrupakeun sakabéh perjangjian antara urang jeung aya euweuh istilah séjén nerapkeun.
  3. Taya bagian tina Sarat jeung Kaayaan bakal dianggap salaku waived ku pihak mana wae iwal hiji waiver dirumuskeun dina nulis ku pihak éta.
  4. Urang teu kudu jadi makéna pikeun sagala breach tina perjangjian ku kami di kituna sajauh eta disababkeun langsung atanapi henteu langsung ku kaayaan saluareun kontrol lumrah kami jeung nu nyegah urang tina ngajalankeun kawajiban urang ka anjeun.
  5. Ieu Sarat jeung Kaayaan anu drafted dina basa Inggris. Mun iraha wae aranjeunna dibere mun Konsumén dina basa sejen tur aya konflik atawa inconsistency antara teks basa Inggris sarta sagala téks dina basa sejen, teks basa Inggris anu lumaku.
  6. Anjeun bisa jadi teu napelkeun, mindahkeun, muatan, nyieun trust hiji leuwih atawa lamun heunteu nganyahokeun dina sakabéh atawa hak anjeun jeung / atawa kawajiban dina Sarat jeung Kaayaan (atawa purport pikeun ngalakukeunana) tanpa idin ditulis saméméh urang. Kami dijudulan napelkeun, mindahkeun, muatan, nyieun trust hiji leuwih atawa lamun heunteu nganyahokeun dina hak kami handapeun Sarat jeung Kaayaan salaku urang tingali fit.
  7. Lamun salah sahiji Sarat jeung Kaayaan ieu dianggap dibeunangkeun, batal atawa keur alesan naon unenforceable, teras bagian anu bakal dianggap janten severable tina sesa Sarat jeung Kaayaan teu wajib mangaruhan validitas jeung enforceability sahiji dibekelan sésana tina Sarat sareng katangtuan.
  8. Sagala pajeg lumaku sarta waragad dina sambungan kalayan sagala winnings dileler atanapi hadiah anu budi tanggung jawab Palanggan nu. Winnings atanapi hadiah teu bisa ditransfer, Cirian, atawa ditebus pikeun sagala win atanapi hadiah lianna.
  9. Euweuh ceuk atanapi ditulis ku sagala pagawe atawa agén sahiji parusahaan MobbySlots.com wajib mangrupakeun hiji variasi tina Sarat jeung Kaayaan atanapi hiji pawakilan otorisasi ngeunaan alam atanapi kualitas sagala aspék tina produk atawa jasa anu kami nawiskeun. Iwal dina kasus panipuan atanapi misrepresentation curang, urang wajib kudu aya liability ka anjeun keur naon ngagambarkeun diidinan misalna.
  10. Iwal hiji Company MobbySlots.com tur sagala panyadia software atawa licensor of a MobbySlots.com Company, hiji jalma anu teu pihak pikeun Sarat jeung Kaayaan ieu boga katuhu handapeun statute Inggris dipikawanoh salaku The kontrak (hak pihak katilu) Act 1999 atawa rezeki séjén tina hukum statute atanapi equity dina yurisdiksi sagala ngalaksanakeun aranjeunna.

Jajahan Hukum sarta Undang yurisdiksi

The Sarat jeung Kaayaan sarta sakabéh bagian konstituén maranéhanana anu diatur sarta diatur ku KPK Garawangi Inggris. Lisénsi Jumlah 41297.

Kaulinan dibagikeun, meja jeung database platform

  1. Tanpa watesan kana wangenan di ngabogaan sababaraha rekening di Sarat jeung Kaayaan Umum, urang bisa merlukeun nu ngan boga hiji akun kalawan kami dina Tanjungjaya Game Platform.
  2. Anjeun satuju yén anjeun bisa jadi pooled kana Game Platform Tanjungjaya, dina kawijaksanaan budi kami, sarta yén kana extent nu breach istilah jeung kaayaan di hiji loka atawa merk nu ngoperasikeun dina Tanjungjaya Game Platform, urang bisa mibanda anjeun dipeungpeuk, dina bagian atanapi pinuh, tina sakabéh sistem sangkan nu bisa jadi teu maén ngaliwatan sagala ramatloka atawa merk ngagunakeun atawa dina Tanjungjaya Game Platform.

Pembatalan Ujang-nempatkeun AND ditarikna

  1. Lamun anjeun nempatkeun hiji alungan, Ante atawa buta di méja mangsa kaulinan tunai, duit ieu dianggap dimaénkeun tur moal jadi dibatalkeun atawa balik ka anjeun.
  2. Dimana geus tos dipilih hiji tombol alungan anu otomatis bakal ngalatih alungan ka dilakukeun, lamun hayang teu bet, Anjeun kedah unselect tombol alungan saméméh péngkolan Anjeun asalna disebutkeun alungan hiji bakal dilakukeun otomatis.
  3. Dina kasus turnamén, istilah tambahan mungkin berlaku tur ieu bisa ngawengku nu lamun turnamén Toko-di dijieun, anjeun boga pilihan pikeun un-ngadaptar ti turnamen sateuacan eta geus dianggap geus commenced sarta bisa refunded nu buy- pinuh dina jumlah. Sababaraha éntitas bisa nerapkeun gumantung kana jinis pasanggiri jeung naha geus dijieun Toko-di langsung kana pasanggiri atawa maju ti satelit mangrupa.

Panungtungan diropéa: 17th Agustus 2017

Maén slot Mobby

Slot Mobby Kasino Kodeu

Total Kupon: 9,137
Ekslusif Mobby liang promosi. Meunang $ 3,000 Wilujeng sumping Bonus! ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

100% Bonus. Nepi Ka £ 200 di Mobby liang Kasino ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

33x Wager € 287000 Max kas kaluar bonus khusus: Pasanggiri EUR 205 dina Bangkok Nights Nextgen Game Slot Game ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

60X Puter liwat Kasino EURO 890000 Bonus Harikna Maksimum: 75% Deposit bonus bonus dina Oktoberfest Amaya slot Slots ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

44x Muter Ngaliwat Kasino $ 271000 Pengeluaran Max Kasino Eksklusif: Eur 3700 Henteu kode deposit dina Carnaval Microgaming Game Game ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

Keperluan 40X Wager € 485000 Max kas kaluar Bonus Kasino Tambahan: $ 825 Kasino turnamén freeroll dina Robbie Jones ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

44X Puter liwat Kasino € 132000 Tarik tambahan Kasino Bonus Tambahan: 275 kasino bebas muter dina Impian Wheel Saucify Casino Slots ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

44X Puter liwat Kasino € 226000 Pangiriman Bonus Khusus: 300 Spins Gratis Spins! dina Dek The Game Hall Mic Micamingaming Game ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

45x Muter Ngaliwat Kasino € 927000 Tarik maksimal Bonus Ekslusif: $ 4855 Teu aya Deposit Bonus dina Lucky 8 Game Netent Slot ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

40x Wagering EURO 849000 Maksudna Bonus Tambahan: $ 440 Gratis kasino chip dina Royal Masquerade ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

35x Wagering $ 480000 Max CashOut bonus khusus: 145% Cocog Bonus Kasino dina Viking Striking Pragmatic ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

55x Wager £ 919000 Max CashOut Bonus Khusus: Eur 680 Gratis Chip Kasino dina Dinten The Game Igt Slot Mati ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

65X Wagering EUR 58000 Max CashOut Ekstra Kasino Bonus: € 325 bebas chip kasino di Laut Raider ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

Keperluan 44x Wager EUR 90000 Max CashOut Bonus Eksklusif: $ 444 Kasino Turnamén dina Ilahi Kasino Netent Kasino… langkung>

dijieun:

no deposit bonus

30X Puter Liwat Liwat Kasino € 833000 Max CashOut Bonus Eksklusif: 222 Free Spins euweuh deposit dina Rock Star ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

30x Puter liwat EUR 338000 Bukaan bonus ekslusif: 235% Cocog Bonus Kasino dina Sinderella ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

55X Wagering € 604000 Pangeluaran Bonus Tambahan: $ 645 FREE CHIP dina Totem Treasure ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

Keperluan 30X Wager € 458000 Bonus ditarikna khusus: 265 bebas muter di Aloha Island ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

77x Wager Eur 275000 Maksimum mundur bonus tambahan: £ 65 NO DEPOSIT CASINO BONUS dina Royal Fortune ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

40x Wagering $ 609000 Max kas kaluar Eksklusif Kasino Bonus: 55 Gratis Kasino Spins dina Gingerbread Lane ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

Syarat 60X Wager € 821000 Max CashOut Bonus Tambahan: 185 bebas muter kana Harta Harta ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

40X Puter liwat $ 326000 Maksimum Kasino Bonus Eksklusif: 250% Signup kasino bonus dina Joker Cards ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

40x Main Liwat Kasino EUR 567000 Max CashOut Tambahan Kasino Bonus: Eur 1190 Teu Deposit dina Batman & The Ri ... ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

55x Muter Ngaliwat Kasino $ 98000 Maksimum Bonus Kasino: 265 Gratis muter dina Call Of The Game Game Colosseum Nextgen Game ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

44X Puter liwat Kasino £ 104000 Tarik maksimal Bonus: $ Turnamén 940 dina Millionaires III ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

35x Puter liwat EURO 829000 Tarik Éksprési Bonus Éksklusif: $ 420 TU DEPOSIT dina Game Slot Tally Ho Microgaming ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

33X Puter Ngalangkung Kasino EURO 179000 Max CashOut bonus tambahan: € 70 Kasino turnamén freeroll on The Explorers ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

35x Puter liwat £ 311000 Max kas kaluar bonus tambahan: 175 Gratis Kasino Spins on Joker Jester Nextgen Game Slot Game ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

77x Puter Liwat Liwat Kasino £ 355000 Tarik eksklusif bonus: 295% Kasino Wilujeng sumping di Mystery Star ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

33X Puter liwat Kasino EUR 262000 Max kas kaluar Bonus Ekstra: 190% Pertandingan dina Kasino dina Bonus Bears Playtech Casino Slots ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

45X Muter Ngaliwat Kasino $ 770000 Max kas kaluar Bonus Tambahan: $ 730 Turnamén dina Cina MegaWild ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

65X Muter Ngaliwat Kasino £ 318000 Max kas kaluar Bonus Kasino Tambahan: 985% Kasino cocog bonus di Sirens ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

44X Wagering £ 22000 Pangunduran Ekstra Kasino Bonus: 675% Cocog bonus kasino dina Columbus Novomatic Casino Slots ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

Syarat 60x Wager £ 587000 Pangeluaran maksimal bonus tambahan: 11 bebas muter henteu aya deposit kasino dina Mystic Secrets ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

45x Wager $ 747000 Max bonus mundur ekslusif: 40 Spins Kasatiaan Gratis Spins! dina Miss Midas ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

50x Wager € 610000 Pangeluaran maksimal Kasino Eksklusif: $ 685 bebas chip kasino dina Kitter Glitter ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

40x Puter liwat € 385000 Max kas kaluar Ekstra Kasino Bonus: 99 Free Spins euweuh deposit kasino dina Musketeer Slot Isoftbet Slot Game ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

Syarat 33x Wager $ 855000 Tarik Éksklusif Bonus Exclusive: 90 Free spins on Girls With Guns & # 82 ... ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

55x Wagering € 423000 Max kas kaluar bonus tambahan: Eur 620 Kasino turnamén freeroll dina Kaajaiban Musim ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

33x Wager $ 300000 Pangeluaran bonus maksimal: 30 bebas muter euweuh deposit dina Clover Tales Playson Slot Game ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

33X Puter liwat Eur 739000 Max kas kaluar Éksklusif Kasino Bonus: 390% Welcome Bonus on Wild Safari Rival Casino Slots ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

44X Wagering € 941000 Pangeluaran Bonus Maksimum: 195 bebas muter euweuh deposit dina Impian Wheel Jackpot ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

30X Wagering € 174000 Maksudna bonus tambahan: 220 SPINS FREE dina Dada Fortunes Spinomenal Casino Slots ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

55x Puter liwat Kasino $ 942000 Tarikna Bébas Bonus Bonus Tambahan: € 285 Gratis Chip dina Sejarah Seueur ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

77X Muter Ngaliwat Kasino Eur 540000 Maksimum mundur bonus: $ 2705 Henteu Kode Deposit dina Samba Brazil Playtech Kasino slot ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

66X Puter liwat Eur 788000 Pangiriman Bonus Khusus: € 565 Online Kasino Turnamén dina Kegiatan Paranormal ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

35x Puter Ngalangkungan Kasino Eur 645000 Pangeluaran maksimal bonus tambahan: 245 Gratis kasino nyondong dina Punk Punk uap ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

30x Puter Liwat Liwat Kasino € 956000 Max CashOut bonus tambahan: 275 FREE Spins di Area 21 Amaya Slots ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

30X Puter liwat £ 630000 Max CashOut Ekstra Bonus: 595% Bonus Wilujeng sumping di Twintimer ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

77X Main Liwat Kasino EURO 195000 Max CashOut Bonus Khusus: Eur 920 Kasino turnamen freeroll on The Hoff Slot Openbet Casino Slots ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

Keperluan 35X Wager € 891000 Max CashOut bonus ekslusif: $ 120 Kasino Turnamén dina Pertandingan Romance ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

44x Puter Liwat Liwat Kasino EUR 187000 Max CashOut bonus ekslusif: £ 355 Gratis Chip Kasino dina Inspektur Magnet Gaming Casino Slots ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

Keperluan 44X Wager Eur 977000 Max kas kaluar Kasino Ekslusif Kasino: £ 570 Gratis kasino chip dina Full Bloom ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

60X Puter liwat $ 647000 Max CashOut Ekstra Bonus: EURO 3333 Teu Deposit Kasino Bonus on Shia Safavids Treasure Pragmatic ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

35X Wager Eur 49000 Maksimum pengeluaran bonus: € 100 Kasino turnamén freeroll dina Random Runner 15 ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

33x Wager EURO 881000 Maksimum Wangsit Ekstra: € 135 Gratis kasino chip dina Cashwheel Simbat ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

40x Wager $ 974000 Maksimum Kasino Bonus Éksklusif: 70 Free Spins euweuh deposit dina Barsnsevens Simbat ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

50X Wagering $ 414000 Pangeluaran bonus maksimal: 110% Kasino Welcome Bonus on Wasabisan Microgaming Casino Slots ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

Syarat 60X Wager $ 892000 Max kas kaluar Bonus Eksklusif: € 960 Daily turnamén slot freeroll dina Menang Wizards ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

40x Muter ngalangkungan Kasino Eur 576000 Max bonus ekslusif: £ 30 Mobile turnamén slot freeroll on Secret Forest Novomatic Casino Slots ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

30X Wagering $ 233000 Max CashOut Bonus Tambahan: EURO 90 Mobile turnamen slot freeroll on Super Hot Fruits Inspired Game Casino Slots ... langkung>

dijieun:

no deposit bonus

Page 1 of 1501 2 3 ... 150

bonus-usulna teu jelas

total: 0

Hampura, teu kasino bonus kapanggih