0 Komentar

Rock asalna munggaran
Wawancara ekslusif jeung rockstars

Joy Kasino
Naon misi anjeun? Kami dilahirkeun janten Lords sora tur nyerat musik hebat pisan. Ku jalan kitu, anjeun terang yén upami anjeun maénkeun lagu anjeun ka anjeun, anjeun bakal didangukeun surat kanggo dewa?
Riungan anjeun resep sareng anjeun, naon anu rusiah anjeun? Kami resep karesep kawas barudak siga urang. Alsota ogé narik baju urang nalika kami caket teuing, henteu tiasa nahan huluna maranéhna langsung ku konstan tetep banging sirah na loba, tapi hal sakedik kuat batan susu.
Ngabejaan ka urang hiji hal lucu anu aya ka anjeun nalika manggungna. Sakali kami ngahaja nyetel parangkat mohak tina keusikan urang dina seuneu di panggung, tapi pidana kedah jalan sareng urang ngémpél hit "Sora abdi hurung". Upami anjeun hoyong ningali trik panganteur ieu dina panon sorangan, aktivasi kado anjeun dina salah sahiji panungtung panganyarna ku Play'n Go:
20 freespins di Sabaton di Joy Kasino diropéa: Juni 24, 2019 Author: Damon